Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benőmanó

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. 2010. augusztus 6.-án immár hetedik alkalommal hirdette meg a budai várhegy városrendezési koncepcióját. A pályázatok sikertelenségének oka, hogy az összes technokrata szellemben megszületett pályamű egyrészt a XXII. századba kívánta áttranszformálni a várnegyed…..
A mai posztunkkal megkezdjük tudósításunkat a Budapest Horror Show-ról. Mivel a szervezők voltak olyan kedvesek és felajánlottak nekünk egy páros belépőt minden előadásra, így teljes képet tudunk adni nektek a fesztiválról. Úriember lévén először egyetlen hölgy tagunkat…..
Benőmanó 2012.11.02 11:05:21
@lesifotos_szh:
Azért ha egy ködös, esős, téli éjjelen tartanék haza a lehangoló, külvárosi garzonlakásomba, és a kiserdő melletti párában egy törpe moonwalkolna piroskockás zakóban, olyan lassítottfilm-szerűen, szóval akkor én azért összefosnám magamat.
Avantgárd kerékpártervekkel, sőt prototípussal állt elő a Peugeot nemrég alapított, nem autójellegű termékek tervezésére szakosodott stúdiója, a Peugeot Design Lab. A francia autógyár valaha a kerékpárgyártás egyik fellegvára volt, sokáig a Tour de France mezőnyét is a…..
Elég keveset járkálok gyalogosan, BKV-val közlekedve a városban, biciklin ülve pedig sokkal kevesebb öltözködéssel kapcsolatos rossz tapasztalat ér. A minap azonban fel kellett szállnom ilyen-olyan járatokra és az a rossz érzés fogott el, hogy a lányoknak egy része elképesztően…..
Benőmanó 2012.07.07 10:15:44
@panka:
A hónaljbozont tudományos neve.
 Bezárták hát: betiltották. A demokrácia és a szólásszabadság nevében, a XXI. század Európájában?Persze, ők is talán majd beismerik, hogy jogszerűtlen volt, de arra hivatkoznak, hogy rendnek és nyugalomnak kell lennie. Hogy a nép, az emberek - a Többség, a csendes többség…..
Benőmanó 2011.12.27 16:35:15
@A Tyne folyó déli partja:

Hol van ez a Tyine folyó, Erdélyben?
Benőmanó 2011.12.27 17:13:43
@A Tyne folyó déli partja:

Köszönöm akkor ott a helyem. Nézegettem is régebben dél Angliában valami Pulimutt nevű város környékén a pálma ligeteket. Mindíg is vágytam a mediteránúmba. Úgyís menekűlnöm kell az Orbáni Diktatúra elől!!!!44!

A témához pedig hát jah szörnyű ez az orbáni elnyomás és most még a Klubbrádió betíltása!!!!4!!
A Drága Bolgár Úrat sajnálom nagyon. Olyan nyájas ember volt mint a ModorTibi. Szerintem ugyan az a két szeméj ember. Ugye Tibi. (Ha nem akarod le leplezni magad ne válaszolj.)

Szerintetek Angliában Pulimutt környékén van Tescó. Szeretem a virslijüket.