Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balazs1021

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halogattam, amíg lehetett. Beállítottam a garázsba, és inkább kerülgettem. Ha nagyon útban volt, kiálltam vele egy-két napra, de rettentő nehezen szántam rá magam, hogy megbontsam. Hiszen működött, pöccre indult, sőt, egész jól ment. Még így, legatyásodott kasztnival is mindig…..
Belsőség Zsákolni csak BMW-vel 2012.01.10 16:24:00
I swear I’m gonna make it, sooner or later (Ígérem, megteszem előbb vagy utóbb) Ezt hallhatjuk az aláfestő kis dalban, nem véletlenül. A kisfilm – minden valószínűség szerint – a kor követelményeinek megfelelő, helyi igényekhez tökéletesen igazodó…..
Az a munkánk, hogy vezessünk. Autózunk idehaza és külföldön, így elég jól látjuk a különbséget az országok és földrészek között. Nem a magyarok a legrosszabbak, de a dicső úrvezetők dobogójától fényévekre vagyunk. Az első irodai kávé mellett rendszeresen előkerül a…..
balazs1021 2011.12.27 13:04:35
Nagyon érdekesek voltak számomra az eddig látott kommentek, remekül ábrázolja az autósok véleményét a magyar közlekedés hiányosságairól, valamint a vezetők problémáiról. Személy szerint én még csak kezdő vagyok, (18 éves aki már 17 évesen megkapta a jogosítványát) ami első megítélésre sem jelent túl jót a rutinosabbak számára. Én vidéken élek és ritkán adatik meg nekem hogy vezethessek, ami miatt nehéz tapasztalatokat szerezni. Őszinte leszek, nem vagyok az a boyracer típus fiatal korom ellenére sem, mivel nekem nem ér annyit az egész, hogy elvegyék a jogsimat + nem szeretnék a közelebbről megismerkedni sem a védőkorlátokkal sem. hazudnék, ha azt mondanám, hogy hiányzik belőlem a virtus, ez így nem igaz, hanem "kezelni" tudom és inkább kiélem magam a kint a határba. Sajnos még sosem vezettem Budapesten, Debrecenben annál inkább, de a 2 város egyáltalán nem hasonlítható össze közlekedés szempontjából. Eddigi személyes tapasztalataim alapján a külföldi rendszámos autók elképesztően semmibe veszik a KRESZ-t és az autópályán is ők szoktak száguldozni leginkább. A megszűnő sávról csak annyit, hogy a gyorsabb haladás miatt lett kitalálva és beengedéskor az előzékenység megoldaná a problémát. A tilosban parkolók az más téma szerintem, az megérdemelne egy külön topic-ot. Mivel kissé hiszékenynek érződhet ez a hozzászólás, elnézést kérek miatta, még nem ért utol a sors és még él a bizalom valamennyire bennem. A piroson való áthajtást szigorúbban büntetném, habár ilyennel még nem találkoztam, nem is szeretnék. A legidegesítőbbek számomra a nyugdíjas vánszorgók voltak eddig, remélem ez változni fog majd.
Kínácsi vagyok a véleményetekre, ezért kérlek titeket szóljatok hozzá. Köszönöm
balazs1021 2011.12.27 13:23:27
@mallac: Köszi a tanácsot, biztos vagyok benne hogy ott megtanulnék jópár dolgot, ha egyszer arra visz az utam majd kipróbálom.