Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adjatok neki

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta készülődik a Nép Leve, hogy beleböffentsen az oktatásról szóló vitába, de most így a téli szünet utolsó napján, Újév második komor-ködös hajnalán meg is teszi. Az apropót Ceglédi Zoltán dörgedelmes írása adja, amelyet Baja Feri (nem Ferenc, Feri) és a körötte csoportosuló agybirodalom ma…..
Miközben a legújabb trendeknek megfelelve, az angol Sean Ford elkészítette a foci EB csapatainak minimalista posztereit, amúgy szépek lettek, mi pedig megint megszívtuk. Ugyanis a nemzeti színeink sorrendjét elrontották, mint az alább is megfigyelhető. Nem is értem, hogy miért hallgat Szijjártó…..
Tegnap délután a Nép Leve úgy gondolta, lesz egy nyugis programja: a XV. Győri Könyvfesztiválon meghallgatja Pál Ferenc katolikus pap Magánytól az összetartozásig című könyvének bemutatóját. Ez már csak azért is jó ötletnek tűnt, mert Pál Feri atya mindenütt és minden…..
Igazából ha a magyar nép leve kamaszkorában (1980-as évek), a szőrösödő hónalj időszakában lett volna you tube egész máshogy alakult volna a magyar nép és annak levének sorsa. Ez a videó az alap dilemmát oldotta volna fel. Mert azt a nép leve látta,hogy a discóba áramolnak a…..
Gondoltad volna, hogy a teheneknek is van ügyességi versenyük? Pedig van. Tolatni kell, nem szabad összeszarni a versenypályát, mert pontlevonás jár érte, meg ilyenek. Én mindezt az OMÉK állatos pavilonjában láttam ma. A speaker úr azt mondta, hogy amit a tehenek elő fognak adni,…..
Azt már megszoktuk, hogy az MTI (Magyar Távirati Iroda) a kormánynak ott nyal be, ahol tud, de hogy pr feladadtokat is ellásson, az már kicsit furcsa. Leírjuk ide a kevésbé járatosak kedvéért, hogy mit kellene csinálnia egy nemzeti hírközlési irodának: 1. Az MTI sok-sok független…..
A index.hu, Magyarország legolvasottabb, egyben legízléstelenebb hírportálja ma a következő mókás, mondhatni bohém képriporttal örvendeztette meg olvasóit, íme: "Fiatal katonák a frontvonalon is az Instagramot, a Hipstamaticot és más közösségi fotószolgáltatásokat…..
Miközben NAV székházában éppen a média torkán tömték le, hogy milyen sikeres volt az 2011-es adóév, addig a Kossuth tér váratlan izgalmak gyújtópontja lett. Két, vélhetően a hajnali munkából hazatérő kidóbó kíváncsian megnézte az egybegyűlteket, és ha már ott voltak, el…..
 mti Kisgyermekével készült a halálos ugrásra egy kínai nő a pekingi forgalmas Kuanghua (Guanghua) közúti hídon, amikor az odaérkező motoros rendőr megállt, hogy visszatartsa. Az életmentés rövid drámai képsorait rögzítette a kínai fővárost behálózó videorendszerek…..
 mtiKét év munkatáborra ítéltek egy férfit Kínában, aki azt terjesztette, hogy az atipikus tüdőgyulladás (SARS) újból felütötte fejét az országban.A Liu nevű férfi február közepén azt állította, az északkelet-kínai Baoding városának egyik kórházban több mint 50…..
Négy percre kellene kurtítania mindenkinek a zuhanyozást Anglia délkeleti részén az aszály miatt - javasolják a helyi vízművek, és vízálló, tojásfőzéshez használatos órákat küldenek szét a lakosságnak.A vidéken aszály van, és amióta feljegyzések készülnek, még egyetlen…..
MTI Fotó: Kovács Attila                        Farkas Dániel tesztpilóta, értékesítési vezető egy M55 elektromos kerékpáron egykerekezik a gyártóüzem közelében,…..
a nép levében Urbán síelés 2012.02.23 10:47:00
  Jó nézegetést kíván a magyar csodavárók egyesülete a kanadaiak produkciójához:  ..