Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bananhump

170 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anno emlékszem, hogy olyan alapon mentem bele, hogy segít nekem, felépülni ebből a vállásból, aztán én meg segítek neki talpraállni, perszez nem volt kimondva szóban, meg leírva sem, szóval sehogy és az lehet, hogy csak az én fejemben létezett ez az eggyeség.Legalábbis ezzel, nyugtattam a alelkem…..
most már nem sírok... 2020.04.24. fájdalmaim, máe emlékek . lágy nyári szél, szürke színtelen késő nyári délután. melankólia, szagtalan színtelen, fájdalom. ahogy magunkat nézem, régi képeken.. ahogy folyton keresem a hibát. a múltat nézem, egy üveggömbön keresztül.mintha megforsultak volna a…..
Szóval itt vagyunk megint sok év után. 2021. március 2. 02:17   Jó lesz ha most figyelsz, magadra, aza az rám. Szóval sokminden történt, volt hazugság meg szerelem, egyenlőség, vállás. Annyi tervem volt, annyira meg akartam tanulni fazekasul, hogy kijavítsam a csorbát, a herendi porcelánon de a…..
Hát akkor kezdjünk bele...   Kérem hogy foglaljon helyet és helyezkedjen el kényelmesen, a fotelban. Köszönöm.        ..
Szerintem egy férfit, nem az határozza meg, aminek a világ szeretné bállítani, hogy frizura, szakáll, kigyúrt test, elegáns ruha, szép kezek, körmök, parfüm, elegáns bőr cipő, vagy sportos rövidnadrág ing kombó... stb.. Ezek csak segírik elfedni, elfeledtetni az emberekkel, hogy mi is teszi őket…..
Ez a zérzés, blokkol. A törődő szavak, hogy elgyengítenek.Az aggódás, meg hogy megkérdezi, hogy mi van velem. Nagyon mélyre nyúlnak vissza bennem ezek az érzések, gyerekkorom hajnalán voltak hasonlóak és anyám fiatal éneklő hangját idézik. Megjeleníti számomra a szeretet, vagyis azt az időszakot…..
Szia ...    Úgy döntöttem, hogy nem húzom tovább az idődet.   Ma is nagyon szívesen hazamentem volna, de nem lett volna fair. Kötődőm hozzád, mert nagyon gondoskodó és kedves vagy. De ez a kötődés nem lehet olyan, hogy ha szeretetre vagy szexre vágyom akkor megfelelek az  elvárásoknak az…..
Tudod én szeretlek mintha muszáj lenne és enne kérek ha éhes vagyok.és ha szomjas, inkább csak ülök a fotelban és csendben vagyok.Szomjazok de nm kérek inni nem mozdulok.A legmélyebb pontja ez, az év horizontja. Elértem a pontot amit minden évben, itt a karácsony a megnyugvás ideje.Május, május az…..
Szeretnék egyedül lenni, Nem tudom, hogy mi lesz és mi volt és hogyan tovább. Ne foglalkozz velem, menj tovább, ezzel segítesz a legtöbbet. Nem tudom, nem tudom, nem tudom. De rájöttem egy csomó dologra, hogy anyám adott olyan szeretet amit mindenkinek az anyja kb, de aztán azt hirtelen,…..
Szeretnék egyedül lenni, Nem tudom, hogy mi lesz és mi volt és hogyan tovább. Ne foglalkozz velem, menj tovább, ezzel segítesz a legtöbbet. Nem tudom, nem tudom, nem tudom. De rájöttem egy csomó dologra, hogy anyám adott olyan szeretet amit mindenkinek az anyja kb, de aztán azt hirtelen,…..
MOst mi t gondolsz ? írd ki magadból! Azt gondolom, hogy ott van aza csaj a maásik szobában aki köhög és én nem merek oda menni hozzá mert félek. ez is olyan félelem mint apámmal szemben volt. ez is olyan de azt is legyőztem. Kérdés hogy mit akarsz tőle ? mit szeretnél ?csak beszélgetni vele…..
akkor most megint mi van...folyton rá gondolok, sokszor szinte egész nap.ha az ajtaja mellett megyek el akkor erőltetnem kell hogy ne nézzek oda, és megkönnyebüléseel fog el ha nem látom a helyén,hogy nézhetem a helyét a cuccait. Felfigyelek, ha csizma kopogást hallok. az ajtó résen figyelek, az…..
Tudod én szeretlek mintha muszáj lenne és enne kérek ha éhes vagyok. és ha szomjas, inkább csak ülök a fotelban és csendben vagyok. Szomjazok de nm kérek inni nem mozdulok. A legmélyebb pontja ez, az év horizontja. Elértem a pontot amit minden évben, itt a karácsony a megnyugvás ideje. Május,…..
ugyanaz az érzés mikor gyerekoromban, szalvétából vágtam ki terítőt.Anyámnak adtam és ő pedig leszólta, és haszontalannak kiáltotta ki. Elsírtam magam.Nem értettem, hiszen csak adni akartam valamit neki, megpróbáltam kimutatni a szeretetem.Akkor és utoljára próbáltam meg ilyet tenni, ilyen níltan…..
  Hát itt vagyok, hello... megint és újra.. "egyedül"... De csak pillanatnyilag. Ugyanaz a cím , már vagy 2 éve. Nem is értem, hogy lehet ilyen sokáig egy helyben maradni, furcsa világ. Érdekes ez a megmenekültség, ez az őszi gondolkodás így a nyár közepén. Pedig, most nem csak a heinekenes…..
Már hét közben beszéltünk a szombatról, hogy lesz ez az esküvő, amit már kb fél éve tudok, csak nem is tudatosult bennem a távoli dátum, meg főleg hogy esküvő, már a puszta szótól is ijesztett, eszembe juttatta a mostani helyzetet és azt hogy, egy ilyen rendezvény kapcsán kerültem ebbe a mostani…..
sablonos helyzet, iszom a söröm és fejemben látom, ahogy döntöm magamba a sört folyok bele a régi mederbe ahová bele születtem. Azt mondtad ez más és nem lesz keserűbb az eddigieknél...
Nem értem, hogy mi van a mai férfiakkal, a korosztályombeliekkel, meg úgy amúgy is... Elérünk egy szintet aztán jön ez a felelősségvállalás, meg a felnőttkor és mi próbáljuk követni a szüleink és nagyszüleink példáját, kocsi, lakás, feleség, gyerek.... szépen sorban mindent. Legalábbis ezt…..
fáradt vagyok, elfáradtam.Nincs kedvem játszani.Már nincsen, kedvem ahogy ahhoz sem, hogy felkeljek reggel és újr augynabba a tükörbe nézzek, hogy ugyanazt az embert lássam, ugyanazt az ént aki nem én vagyok.Más ember vagyok, kopott önmagam vagyok.Unalmas, szürke göncökben, vagyok belül csupa…..
de aztán  végén kiderül, hogy az egész másképp néz ki mint ahogy elképzeltem, annak idején. Réges-régen mikor még talán nem is tudtam igazán festeni, nem is volt hozzá elég öntudatom, csak egy gyerekkori vízfesték kép az egész. Nincsenek konkrét meghatározott, vonások csak színek és alakzat nélküli…..
Már megint elmentél és az eső is esik.. csupa mély borongós dolog jut eszembe és az hogy nem ragyogszitt már a közelemben, nem piszkálsz sugaraiddal, nem vibrálsz körbe minden pillanatombanés nem hagyod, hogy sötét barlangok mélyén keressem a reményt.megpróbáltad...Megpróbáltuk…..
Téged hibáztattalak a saját hibáim miatt.Nagyon bánt, hogy megint elszúrtam.Persze tudom, hogy ehez két ember kell de mégis hibásnak érzem magam, hogy nem tudtam felülkerekedni a saját gyengeségeimen és csak most kezdem kapisgálni, hogy igazából mivel is állok szemben.Befejezem az…..
...álmokat kergetünk szaladgálunk, előszőr vakon szeretünk,aztán ki ki neki a falnak puff, van aki fel sem kel többet, aztán már csak tapogatózva, később teljes megyőződéssel és megedződve, rutinosan felejtük el szeretni egymást.....
Este van egyedül vagy.Érzed a magányt, autóba ülsz megszokott pontossággal, mindent úgy csinálsz mint máskor. A gondolotak a fejedben, céltalansága acélosan húznak a semmi felé, betépett agyam a hiánytól.Nem vagy itt, nincs itt senki rajtam kívül csak látok de ne nem fogom fel…..
Hajnalka nevéhez méltóan elég sötétnek tűnik. Legalább van vér a pucájában      ..