Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Europai

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves Fiatal Baloldali és/vagy Liberális Barátaink!   Először is, csak a jegyzőkönyv kedvéért, hadd említsük meg, hogy mind a baloldaliság, mind a liberalizmus (nevezzétek akár millásságnak, akár elempésségnek, 4k!-sságnak, akárminek – minket  nem vertek…..
Europai 2012.03.23 09:08:38
@Paranoid Android2: "Ez a jelenség felelős a liberális szó jelentésmódosulásáért, hogy most már a tompa agyú, vitaképtelen, agresszív, destruktív droktríner szinonimája." és ebből lett mára a jobboldali a "nagy szittya magyar"!
  Szombaton a Kossuth téren, a metrókijárat és a Parlament Cafe között egy hajléktalan Fedél nélkült árult. Amikor adtam neki pénzt, azt mondta: köszönöm, két napja ülök itt, azóta nem kaptam semmit – ekkor már majdnem egy órája tartott a Szolidaritás…..
Europai 2012.03.12 12:20:17
@Vidéki:" Belföldön és külföldön Magyarországot a rasszizmus antiszemitizmus, fasizmus és az újnácizmus darázsfészkeként festik le."
"Az újnyilas jobbszél a Milla március 15-i tüntetésére szervez rá egy közösségi portálon. A hozzászólásokból kiderül: nemcsak megzavarni akarják a millás tüntetést, de kifejezetten erőszakosan kívánnak föllépni, viperával. http://atv.hu/cikk/20120312_facebook_viperaval_keszulnek_a_millas_tuntetesre_a_turbomagyarok"
Talán nem véletlenül!
Europai 2012.03.12 13:58:50
@bbjnick: "Bennem is felmerült, hogy miért nem közlik az oldal elérhetőségét.
Provók csinálják az egészet.
Ja, és olyan hülyék, hogy bejelentik, hogy milyen módon csinálják a balhét, mi?
Este gréczizsóti a betelefonálós műsorban ezt fogja feldobni témának, és a nyuggerkommandó betelefonáló tagjai versenyt szörnyülködnek majd."Gondolom az Operánál már elfelejteted ami történt az is előre szervezték nem? Rakd sebességbe az agyadat, mielőtt beindítod a szádat!
Europai 2012.03.12 14:23:57
@Kandeláber: Nem hiszem hogy százezres tömeg lett volna ott néztem az M1-en de nem láttam félelmet sőt rettegést sem hacsak nem azoktól akik radikálisok voltak.
A szerző a HVG brüsszeli tudósítója   A tények és a médiafolyamból a fejekben lerakódó részletek általában jó, ha köszönőviszonyban vannak egymással. Vajon mi rögzült a brüsszeli buborékban élőkben a Magyarországot övező felfokozott figyelemből?  …..
Europai 2012.02.23 08:03:34
@Bilbo: "A Szabad Nép, a kommunista Magyar Dolgozók Pártja napilapja az 1956-os forradalom napjaiban fejezte be 11 éves pályafutását és adta át helyét a Népszabadságnak. "igazad van nem jobboldali munkásőr újság és szerkesztői.
Tegnap került sor kihallgatásomra a lakásügyem miatt a Központi Nyomozó Főügyészségen. Röviden: azzal vádolnak, hogy felbujtottam főnökömet, a honvédelmi minisztert, hogy katonai jogviszonyom alapján juttasson nekem lakást, miközben elhallgattam előtte, hogy a közigazgatási…..