Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasyy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közös képviselet május 30. 17:30-ra írta ki az éves közgyűlést a 4-5. ütem tekintetében. A helyszín a Hotel Ventura, amely azért is érdekes, mert a február 22-i rendkívüli közgyűlésen a lakók felvetették, ne horribilis összegért béreljünk termet, hanem a teremgarázsban…..
Az Amtel május 1-jétől brutálisan növeli az előfizetési árait. Az internet esetében azonban van egy megoldás, amellyel lehet csökkenteni a díjat. Csupán össze kell fogni. Egy háromantennás, középkategóriás router képes oldalirányba, valamint lefelé és felfelé is besugározni…..
Mintegy 40 millió forintos költségen elkezdődtek a munkálatok a Kondorosi lakópark 10/B épületében a kamerarendszer kiépítésére. A döntés a legutóbbi közgyűlésen született meg, a társasházi törvénnyel ellentétesen a lakók kétharmadának beleegyezése helyett alig 30-an…..
vasyy 2012.04.02 09:55:24
Szeptember 1-jétől új "akciós" ajánlat az Amtelnél. A tájékoztatójuk elején, miheztartást végett jelzik monopol helyzetüket, miszerint a Kondorosi lakópark területén ők a távközlési szolgáltatók, de tudjuk, hogy ez nem egészen fedi a valóságot, de ebbe most ne bonyolódjunk…..