Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Richiewise

2 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 El kell ismerni, jól csinálja a Fidesz. Nagyszerű munkát végez a gyurcsány folyamatos szinten tartásával. „Kenyeret és cirkuszt”- tartja mondás. Nos, ha a kenyér fogytán is van, cirkuszból akad bőven. gyurcsány története lassan egy brazil szappanopera 485.…..
Menekülttábor A BOLSEVIK-GÉN 2012.05.01 07:20:00
Megtaláltam a bolsevista mentalitásért felelős gént. Én egyedül találtam meg, senki nem segített, senkitől nem nyúltam le kutatást, kutatási témát, mégis megtaláltam. Persze, nekem is el kellett indulnom valahonnan, de még azt megelőzően erős benyomásnak kellett érnie, amely a…..
Richiewise 2012.05.05 03:49:20
@biboldó:
Nincs mit tenni, néha még egy oszkárdíjas is megbotlik...
Richiewise 2012.05.05 03:51:07
@Schwerer Gustav:
Nem bírnám ki, hogy komolyan elemezgesd.
Richiewise 2012.05.07 13:29:48
@biboldó:
Még kb. 20 nap és meglesznek a közös pontok (addig tart egy [betegesen] őrült projektem), utána két 'fórumon' is függönybehúzás lesz, mert véget ér egy sunyi, de nekem tetsző 'előadás'. Ott már tisztábban lehet majd látni szertintem a személyiségemben rejlő látszólagos ellentmondásokat. Bocs a rébuszokért, de most ez van...
Pár érdekes gondolat, ami úgy vélem, kibontásra érdemes:"-Hogy a fenébe mondhatja az eurózóna egyik tagja, hogy a hiány a GDP 3%-a, amikor a valóságban 15%-a? - teszi fel a kérdést egy vezető IMF-tisztviselő. - Hogy lehet ilyesmit megtenni?Ekkor a globális pénzügyi rendszert…..
Richiewise 2012.05.04 02:22:57
@Schwerer Gustav:
Most hiába szmájlizod Lewist, mikor ő az általtalunk odakívánt képzettől cseppet sem változik. Oké, értem én a helyzettel összefüggő megközelítésed kapcsát, de ne vedd személyeskedésenek, mikor azt kell mondanom, hogy Leweis kapcsán (úgy érzem, hogy ) egy követ fújsz azsidókkal, ha tetszik, biboldóval főképpen.
Ha meg nem vagy nyitott a szentlélekre...akkkor finoman szólva baszhatod amegüdvözülésed, de ezt értem, oké, ez a te személyes ügyed a Mindenhatóhoz.
Nem sorolnám őket, egyszerűen jelszavak. No nem a kulönböző privát elérhetőségeink, hálózatok vagy adattárak hozzáféréséhez szükséges azonosítók, beléptető kódok, nem. A szó erdeti érterméről beszélek, ami már jóval az internet és banktrezorok világa előtt…..
Richiewise 2012.04.23 17:17:55
@abandi:
Áruld már el minek a fordítása, te fantaszta?
Richiewise 2012.04.26 02:01:57
@abandi:
Na ezt a választ keményen odaraktad:), legközelebb, légyszi vagy válaszolj embermód a kérdésemre, vagy inkább ne rébuszolj nekem, bár nem zavar csak felesleges. Fosol, hogy halként definiál a sors, vagy mi bajod már neked is, belőled azért többet néztem ki.
Richiewise 2012.04.26 02:11:41
@Mr Falafel:
Írhatnál, hogy mi van felétek, hazaértél, ilyesmi...
Amúgy meg nem tudom nézted e a nickem melletti link, hová mutat? Vagy két hete azért kérdeztem, hogy "Baszdmeg, hogy mik vannak?", gondoltam talán feltűnik (aznap raktam ki).
menekulttabor.blog.hu/2012/04/04/az_igazsag_a_penzrendszerrol_es_allamadossagrol/fullcommentlist/1#c16355326
Mostanában hunyt el Kopp Mária. A magyar közéletben, értelmiségben, tudományos gondolkozásban ő volt a nagyjából egyetlen ember, aki tényleg 100%-os lelki elszántsággal kereste a válaszokat a magyar népességfogyás és a magyar boldogtalanság problémáira. Az alábbi beszélgetés…..
Richiewise 2012.04.18 19:24:28
@Mr Falafel:
Thanks man.
Richiewise 2012.04.23 17:15:24
@Schwerer Gustav:
Akarni kell Gusztikám:)
Egy informatikus, Gál Marcell előadását szeretném a tisztelt olvasó figyelmébe ajánlani. Általában az adott terület szakértőjét igyekszem bemutatni, (ez most esetünkben a közgazdászok közül kéne hogy kikerüljön), de kivételt teszek, mivel elmerültem annyira a témában, hogy…..
Richiewise 2012.04.12 14:53:19
@Mr Falafel:
Baszdmeg, hogy mik vannak?
    Próbált már valaki leesett állal nevetni? – Na, ha eddig nem tette, eztán meg se próbálja! Szerintem nem sikerülne. Anatómiai képtelenség egyszerre varázsolni orcánkra a mélységes megdöbbenést és a harsány jókedvet. Magam a látvány kényszere hatására ma…..
Richiewise 2012.04.07 02:53:57
@Schwere Gustav:
Shlomo Sand - Hogyan alkották meg a zsidó népet?
Alapmű. Itt figyel a könyvespolcomon, több igaz zsidó ember műve közt jó társaságban van:)
Richiewise 2012.04.07 19:06:54
@Schwere Gustav:
Az avatar együttérzést és a férges zsidók (tehát nem mindegyik!) iránti gyűlöletem fejezi ki. Ha nem lenne ilyen az ottani helyzet, egyáltalán nem rokonszenveznék a palesztinokkal...léteznek általam sokkal többre becsült népek. Szép lesz, amikor tényleg beindul majd a féregkauszt.
1. A férgese a legbeszaribb génselejt a bolygón, azok soha nem fognak senkit megtámadni, egyébként is ciánfalván van kétszázezer katona.
2. A ciánista vezetés tudja, hogy a bolygón már szinte mindenki várja a háborút, mert elegük van és ebben látnak megoldásféle elmozdulást. Na, de a ciánmag pontosan ezt akarta...az, hogy háború előtti állapot van az egyértelmű.
Richiewise 2012.04.08 00:51:32
@Schwere Gustav:
Először is ciánfalu az a pentegon és az usa valódi irányítóinak az arab térségben létrehozott támaszpontja, dehogy függettlen állam. Lófaszt. A fanatik követő zsidók is levágható disznókonda számukra. Sose felejtsd, hogy a legalapvetőbb cigánytrükk a kamu arany bevillantása, majd szaré-hugyé bekínálása. Az intelligensebb testvér a féreg cián zsidrákok meg mindíg gyémátot villantanak!!! Izrael egy gyémánt kivetített illúziója, azaz szerepét tekintve figyelemelterelés, illetve arab térség beli katonai támaszpont. Azaz ciánfalva csak egy sokadik csápja a féregpolipnak, tehát aki támadhat az a rejtett birodalom. - tök mindegy, hogy milyen ideológiák vagy vallások mentén vannak csoportok, bizonyos célok zászlaja alá beterelve, fanatizálva és itt mindegy, hogy Buddhára, Krisnára, Jézusra, Mohamedre, Mózesre, Sátánra, Természetre, szellemvilágra, ilyen-olyan tradíciókra, lélekemelő sztorikra hivatkoznak, ha az emberi méltóság és az élet, az élő lét ellenségei állnak mögötte, abban az esetben kizárólag hadsereg termesztéséről van szó. Ezt egy kellemesen reális örmény társaság, eképp öntötte dalba :"Why do they always send the poor? -
www.youtube.com/watch?v=2_ruRSCW7B4
Irán szerintem ellent tud állni a legaljasabb provokációknak is, úgyhogy nem fog támadni.
Azt, hogy Kína és Oroszország belépne-e egy Irán-izraeli(amerikai) háborúba? Szerintem még ők sincsenek 100%-ban eltökélve sem erre, sem arra. Itt csak esetleges stratégiai fikciók lehetnek, de az tonnaszám.
Egy sakkparti a háborút egyértelműen megnyitó lépéssel kezdődik.
Bocs, de a stratégia tekintetében az általam kigondolt lépéskombinációkat most nem írom le.
Egy mérföldkőnek számító dokumentumfilmet ajánlok a kedves olvasóm figyelmébe. Az izraeli születésű Yoav Shamir készítette. A szöveg viszonylag érthető, annak aki tud angolul. A héber szövegek is le vannak fordítva, angol felirattal. Kéne egy igazi magyar felirat hozzá, na…..
Antropológus vagyok, nem rabbi. Elutasítok minden vallást, mert jellemzően az adott nép kultúrájára telepednek, azt dogmatikus tanok mentén korlátozni igyekeznek évszázados, esetleg évezredes, régen idejétmúlt elvek szerint. A vallások, mint tudóst, az ember és a természetfeletti…..
Richiewise 2012.03.24 13:37:19
Sziasztok!

Bízom benne, hogy megbocsáttatik nékem a leléptem oszt még is itt verek nyálat, de...
Tudom
, hogy nem kell a biboldó mellé állni, mert ugye megvédi ő magát, de nem is erről van szó, hanem a paralell véleményemnek adnék hangot, ha mán van tér.
Szerintem egy (bármelyik!) nemzet, rassz, népcsoport felsőbbrendűségét bizonygatni kibebaszott sziszüphoszi munka. Ugyan is, ami úgymond 'felsőbb rendű' a jelenben, az mindíg a természet törvényei mentén való kiválasztódásból fakad. Értem én ezalatt az eleve adott intelligencia többletet, illetve a mesterségesen kiművelt (felturbózott elmefolyamatok menti) gradáltak globális halmazát, ami az emberi történelem minden pillanatában így volt.
Tehát ezek a mondjuk zsenivé, vagy zseni közelivé érett! lények és általuk verbuvált 'ható' csapat 'hivatott el' a bizonyos nagykanállal betápos, ténylegesen tevőleg is a társadalmi történések, ténylegesen! felülrőli (itt a FŐ csoprt: felülemelkedett szellem, nem pitin tudatosan a népek labirintusai felett álló és látó) irányítására. - a "ténylegesen" direkt szóismétlés -
Szóval, ha valaki(k) olyan szellemi magasságba képzi vagy valósítja meg magát, akkor a természet törvényei szerint, belátása lesz abba (mármint törvények). Innentől, ha már lát, meg tudatosan képes (különböző volumenekben) szervezni, akkor innen a héköznapi halandó számára abszolút ismeretlen, utakon, népszemmel nézve alternatív összefüggések mentén közlekedik és közlekedtet...egyébként ezen 'terek'- ben létrehozott tudatosan ható 'parancsolt' akarati energiákkal a mágia néven 'csúfolt' területen teremtünk...
Ezzel azt akarom mondani, hogy aki így 'kiválasztatott' az irányító szerepre, az kurvára meg is érdemli azt!!! Az, hogy ezen emberkék milyen arányban, milyen rassz tagjai, az szintén csak az adott rasszon belüli FŐ- k nemzeti elhivatottságától, ergo egy irányba (össze) tartásra manipuláló szervezői munkájának függvénye. Ha akarom nagyszámban zsidók, ha akarom mexikóiak, ha akarom vegyes-vágott. A (valószínű) zsidó genetikából épített FŐ 'szövet' (x idővel ezelőtt) azt gondolta, hogy a leghatékonyabban úgy érheti el célját, ha hasonszőrű folkot emel maga közelibe, ezeket szépen ráfanatizálja őket a megfelelő (saját kútfőből teremtett) áramlatok meglovaglására. Ezáltal a kiválasztott népcsoport tényleg halad, valamint a nacionalista fanatizációval frappánsan elérhető az elvárt mértékű ÖSSZETARTÁS!!! Mellesleg a szerrádegradált szerencsétlen magyarnak ezt kellene 'togetherness' újratanulni...persze amíg a kiválasztottságában bíbelődő globális vezér réteg a nem közéjük tartozókat hatalmas erőbedobással próbálja a disznókhoz legközelebbi tudatállapotban tartani, addig a HARC fontosságát elfeledett folkocskák eszik a szart nagykanállal. Egészségesen büszke vagyok rá, hogy magyar ember vagyok, mert kb 15 éves kegyetlen támadásokkal tarkított harcokaban 'önmagam' ellen, önismereti személyiségfejlesztésben kiviláglott a színtiszta magyar gén kozmikus parancssora. Istenem, ha arről tudomása lenne a Magyaroknak...a legszerelmesebb értelem lehetnénk igaz békében, nc, de haggyjuk a sci-fi- t. Most látom, túl hosszú lett. Végtére csak annyit, hogy a szinte teljesen érzelemmentesen manipuláló jelenlegi globál FŐ rohadtul elbaszta a kiválasztott nép tudatát, szó, ami szó stratégiai szempontok mentén vizsgálva *os %- öst kell adnom! Az is tény, hogy lehet ezt ma már másképp is csinálni gyerekek...a nép sajnos alszik és kibaszottul rengetegen vannak, mint mindíg és ha azt egy ellenséges szervezés nekiindítja a jelenlegi vezető csoportnak (mert ugye a FŐ az totálisan védett!!!), nagyon sajnálom, de itt akkora kibaszott és attól tartok, hogy igazán alapos holokauszt lesz, ami után egy maroknyi zsidó maradhat csak és azok is a föld alatt fognak élni bazzeg. Úgyhogy kedves zsidó ember társaim. Hallo!!! Innen kiáltok, hogy kurvára jó reggelt! Ébresztő basszátok meg, mert a génanalóg vezetőitek a vágóhídra terelnek benneteket. Írom azt olyan őszinte aggodalommal, amely zsidó vérű rokonaim és barátaim iránt érzett őszinte szeretetből táplákozik.
Üdv:Ricsi
Richiewise 2012.03.24 15:38:30
@Richiewise:
Javítás:
"szó, ami szó stratégiai szempontok mentén vizsgálva *os %- öst kell adnom!"

helyett:
szó, ami szó stratégiai szempontok mentén vizsgálva *os 5- öst kell adnom!
Richiewise 2012.03.25 00:11:06
@biboldó:
Kedves tőled, hogy kinézed belőlem a válaszképességet, de abban az esetben leleplezném a globális irányításba való olyan mértékű belátásomat, mely tényből egyértelműen kiordítana a benne hathatósan résztvevő mivoltam.
Ezt azért nem várhatod el tőlem. Tegnap délben tótunk egy jonkót az Barack virág tesóval á nágy világos épületben fém blúz tonban és aztat vélte mondani, hogy : " Te richie, bazzeg! Há nekem fingom sincsen áz egíszrű geci!"
Mást elmondani nem kívánok.
Aztán szerdán meg á vonakodás vót nágy kijelentésekben, mikó sört nyomtunk kisüstive, oszt rítt a szája , hogy ez á ripacs G Audi nagyon gengszterkedik á betűkkel, sz mék ki is moggya, mán teljesen az ídegszálain gitározik, osz ekkó meg mellétette még aztat is hogy: "gyá - dikk mán Ricsike szép tesóm e"...glug-glug-glug-glug..."há nekem geci he, há semmirű semmi fogálmám nincsan tesvírem...egyem a szíved kalácsát te jaó mágyár gyerök he!
Oszt összeesett.
Általában nem szoktam a nemzeti ünnepeinkről konkrétan, mintegy Kerouac módjára élménybeszámolót írni. Az ok: szememben az ünnep ideája fontosabb (miről emlékezünk, mit csináltak anno, mi belőle a tanulság a jelenre/jövőre nézve, stb), minthogy útközben kiféle-miféle…..
Richiewise 2012.03.20 20:48:14
@Schwere Gustav:
Azt azért mentegetőzés képpen hozzá teszem, hogy hajnalban, hullafáradtan írtam és ellenőrzés nélkül küldtem el tele gépelési hibákkal.
Bocs!
  Bizonyos Buddhista megközelítések szerint a Kabbala szó a héber "megragadó", "befogadó edény" (a 'q.b.l.' gyökből) származtatandó, illetve a qibbel "befogad", "tartalmaz" igére, valamint a kábbél (terhet felvenni) kifejezésre vezethető…..
Richiewise 2012.03.08 05:22:44
@Richiewise:
Fosnak az elmebeteg pedofil tetvek Isten Igaz szavától!
kuruc.info/r/6/93159/
Richiewise 2012.03.08 17:12:10
@Schwere Gustav:
Kicsoda üldözött el?!
Csak nem erre az önmeghasonult alkoholistára gondolsz?
Na ne nevettess?
Én Igaz harcos vagyok, mindíg azt teszem amit akarok!
Csak, hogy tudd azért léptem le, mert értelmes magyar emberként rövid ittlétem alatt egyértelművé vált, hogy ti itt mind a biboldót akarjátok meggyőzni, ő meg ezen hízlalja az egóját, hogy vele foglalkoztok, mivelhogy rajtatok kívül senkit az égvilágon nem érdekel, hogy ki is ez a kattant figura.
Az, hogy végül megint idekerültem, azt néhány őrült barátomnak köszönhetem, akikkel együtt múlattuk az időt kis házistúdiómban.
Felmentünka Molnár F. Árpád által üzemeltetett Hírháttér.org-ra, azzal a már jól bevált céllal, hogy egészségesen szarráröhögjük magunkat a kattant, nyilvános elmeháborgásasin.
Ezután mondtam nekik, hogy nem rég találtam egy hasonszőrűt, aki 'biboldó' néven nyomja a az elmeháborodottak fotelmenő 'über alles'-ét. Jókat röhögtek!
Nektek is fel kellene fogni, hogy ő mélyen pszichológiai eset. Az összes ilyen szintre fanatizált struccpolitikás rabbirobot kizárólag csak saját akaratából nyerhetné vissza a mentális egészségét, de azt már gyerekként elvették szegényektől, hogy szembe merjenek fordulni a rabbival meg a 'tanokkal'...
Több weboldalon vitázok értelmes emberekkel építő jelleggel, építő jellegű témakörökben, mint ahogy eddig is volt és ezután is lesz.
Isten áldjon benneteket!
Magyarország a magyaroké! Ezt nem bírja megemészteni a hugyagyuk.
Pedig az Igaz Jó Isten keményen le fogja nyomni az Igazságot a torkukon.
Ők kezték el kóstolgatni ezt a sokat szenvedett és tiszteletre méltó vendégszerető, barátságos, valamint irígylésre méltó...(és ez itt a lényeg!!!!!!!)...nagy múltú, ősi népet.
Richiewise 2012.03.08 17:16:02
@Mr Falafel:
Szevasz Falafel úr!
Bizony száműztem innen magam. Ki is töröltem az összes hozzászólásom, te meg visszavarázsoltattad valakivel.
Na bumm.
Inkám nem minősítem, tiéd az oldal.
Isten áldjon!
 "A magyar név megint szép lesz,Méltó régi nagy hiréhez;Mit rákentek a századok,Lemossuk a gyalázatot!A magyarok istenéreEsküszünk,Esküszünk, hogy rabok továbbNem leszünk!" Tudja valaki mikor volt utoljára független Magyarország? Bizony elég régen. Nem az…..
Richiewise 2012.01.16 21:48:55
@Schwere Gustav:
De megmondom neked őszintén engem nem érdekel ez az illuminatos sztori, egyszerűen nem vagyok hajlandó foglalkozni vele, még gondolkodni sem.
Inkább szeretetre méltó emberek társaságában forgolódom és azokba az életterekbe öntök energiákat.
Richiewise 2012.01.16 23:35:53
@Schwere Gustav:
Áldott éjszakát neked is!
Richiewise 2012.01.16 23:57:30
Atomot az emberi fajra! Atomot, amíg nem késő! Amíg nem lesz késő ennek a bolygónak, és megszámlálhatatlan lakóinak. Amennyiben létezik az evolúció valamilyen formában, az élet utat tör magának, és talán lesz egy másik faj, amelyik méltóbbnak mutatkozik a Bolygó Ura címre.…..
Richiewise 2012.01.15 20:02:20
@Mr Falafel:
Nagyon is valós fenyegetés az amit az emberiség magára szabadított, a több évezredes beteg életellenes tajtékzással. Írtad, hogy az atomot azt poénnak szántad...
...véleményem szerint, ha az emberiség (összessége!) nem változtat hihetetlen radikalizmussal a természethez való hozzáállásán, akkor amit ezzel bevonzott, ahhoz az atombombák csak kis pukik.
Igen, a világegyetem él!
És letagadhatatlanul érezhető az immunrendszer visszafordíthatatlan előrelendülése.
Ahogy fentebb céloztam rá (irónikus nem :)))), hogy csak összefogás árán kerülhet az emberiség olyan globális pozícióba, hogy a parazita kór kiirtására indított immunredszeri hadjáratot mérsékelni tudjuk, és arra nincs szó, hogy ez mennyire komoly. Minimum halálosan...
Menekülttábor Gondolatmorzsák 2012.01.04 00:28:41
Minap elgondolkodtam néhány alapelvről, amelyet igaznak tartok.1) 2-féle ember van.Az egyik azt mondja: az vagyok, ami vagyok.A másik: az vagyok, amit birtokolok.2) Amit birtokolsz, az birtokba vesz.Maga a szóhasználat is érdekes. Az angolszász és latin nyelveknek külön szavuk van a…..
Richiewise 2012.01.09 11:10:21
@Schwere Gustav:
Én szívesebben bíznám rátok, ha nem gond.
Richiewise 2012.01.09 17:05:37
@Schwere Gustav:
Egy fiam van, pontosan a tervezett és végleges darabszámban.
Richiewise 2012.01.09 17:06:50
@Mr Falafel:
Ez aljas csúsztatás, Falafel mondjon le!
Az új Alkotmány úgy hiányzott ennek a hányatott sorsú népnek, mint egy falat kenyér az éhezőnek. Egy tisztán magyar, külföldi befolyástól mentes kódex, amely az ország valamennyi polgárának védernyőt nyújt, s irányt mutat a helyes értékrend kialakításához. Igen, az…..
Richiewise 2012.01.03 02:53:54
@biboldó:"Már volt kérdés, ismét: mi a túró gátolja a teremtés szerinti univerzális törvényszerűségek felismeréséhez való eljutást?"

Szerintem egyszerűen az van, hogy a létrehozott rengeteg becsali, alternatíva ami az embernek rendelkezésére áll ahhoz, hogy annyira eltávolodjon attól a természetes emberi úttól, amelyen járva lépésről lépésre kinyilatkoztatja magát a kozmikus törvény és az időtlen (ős)bölcsesség, azokon már mindegyiken elindultak emberek.

Ezzel alapjaiban nem is volna gond, ugyanis ez a kalandozás nem hogy belefér, hanem direkt kell az embereknek abbéli tapasztalásukhoz, hogy a 'dolgok' között különbséget tudjanak tenni. A nagy tapasztaló kalandok után, ha vissza találnak megmenekülnek akkor könnyezve fogják a 'szimpla' hétköznapi valóságot magukhoz ölelni, mert látni fogják, hogy ahonnan elindultak kalandozni, mást keresni, esetleg egyenesen menekülni belőle (mer há nem vóót elég kúúl), az az Isten adta eredeti állapot, személyes meder, sodrás valójában mennyire IGAZán csodálatos tud lenni. Természetesen ez sem könnyű, sőt. Viszont, ha itt megharcolod amit meg kell, akkor biztosan tudhatod, hogy munkásságod a számodra legízletesebb gyümölcsöket fogja teremni.

Magyarán áldott leszel és a tevékenységeid is, hasonló kihatásokkal a családra, környezetre.

A komoly baj akkor keltkezik sajnos sokszor visszafordíthatatlanul, amikor az emberek a 'tapasztaló kalandozások' során bedőlnek a gonosz, embertelen életellenes szellemiség gusztustalanul alattomos és 'lassan, de biztosan faszra csúszol' metódusú becsali egómágnes csapdáknak. Ezeken az alaposan megsikosított lejtőkön EMBER legyen a talpán aki valaha megmenekülni szándékozik. Ezáltal ők olyan távolságokba és mélységekbe kerülhetnek az élhető 'terep'-től, tudatállapottól, hogy a természet visszahatásként (sokszor visszafordíthatatlanul), büntetésként (valójában jogos következményként) a gonosz szellemi erők felségterületévé rendeli az adott személy tudatát. Itt az van, hogy a kis tetű szemétláda, aki élvezte a gonosszal kötött szövetség tényleges felsőbbrendű előnyeit (mert ott komoly szellemi beavatást kap, ami nagyon komoly látáshoz és ezáltal előnyökhöz juttatja!) és hatalmat tudott gyakorolni férges zsarnoki mikrokozmoszában egyszer csak azt veszi észre, hogy a tudata ellenállást nem tűrő módon a gonosz totális uralma alá kerül. Punktum.
Ott már kapálózhat bazmeg. Megetetik vele, amit főzött.
Így készül bábbá a volt bábszínházas. "Ki, mint vet úgy arat" hála a jó Istennek.
Kedves biboldó tudom, hogy nem állhatod a yutúb linkeket és igazad is van mindenki hozzon saját kútfőből, de most drága Wass Albert bácsiról van szó.

www.youtube.com/watch?v=jhiyho-obO4&feature=related
Richiewise 2012.01.05 15:45:58
@Mr Falafel:
Sziasztok! Először is elnézést, hogy késve (relatív) válaszolok, de egyre mozgalmasabb napjaim vannak, két napig e-maileket se néztem, ha volt egy kis szabad idő a kisfiammal voltam.

Falafel úr!
Nem tudom miből fejted le azt, hogy sokadik nicket használva kígyózom itt neked. Ha már eljutottál ide, akkor eljutottál egészségedre.
A tények kedvéért, azért elmondom, hogy kb. két hete jártam először az oldaladon, akkor Niedermüller Péter után érdeklődtem a neten és hopp már itt is voltam, ezen az úton beleolvasgattam a blogba és tetszett, amit itt kezdeményeztek, főleg a biboldó:), kísértetiesen hasonlít egy régi miskolc-perecesi haveromra.
Szóval ez van. Egyébként áruld már el légyszi, hogy amikor már sokadik nick vagy valahol, azt miért élvezed?

A jövőre vetítve előre is elnézést kérek, ha valahol érintett leszek és mégsem válaszolok rövidesen. Ami késik az nem múlik.
Richiewise 2012.01.05 17:56:59
@Mr Falafel:
O.K. értelek.
Köszönöm a felkérést, de egyenlőre jól elvagyok a reflektálásokkal.
Az tény, hogy én is egyre jobban szórakozok.
Ez a blogkísérlet számomra meg a valódi emberi intelligencia, ami alapvetően rendalkotó képes és ezáltal toleráns is, megnyilvánulása. Nagyon sok kutatás és az én személyes elképzelésem szerint is ez volt az alap metódus, ahogyan a valódi magyarok valaha éltek. Egy-mással együtt. Egyik világnézet a másikkal, harmadikkal...
Végül is ebben a megvilágításban ez a blog végrahajtja egy intelligens ősi magyar mag-a-tartás időutaztatátását.
Virtuál igaz, egy kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk.
 „S ah, szabadság nem virul A holtnak véréből, Kínzó rabság könnye hull Árvánk hő szeméből!”    A mi nemzedékünknek nemigen van tapasztalata szabadságharcok terén. Egyet sem éltünk át. Amelyekről meg tanultunk, azokról mind a ma is regnáló…..
Richiewise 2011.12.30 22:21:23
Először is sziasztok!

Mr. Falafel!
Ennyi educated fool dedós, ki tud nagyobbatt virtuálkoppintani a másik ego-jára, miközben a világbéke soha meg nem valósítható rózsaszín buborékát vetíted az etnokulturális ellentétek kiegyenlítésének felvetésével?
Bazmeg ti egy atombombán ülve azon vitáztok, hogy melyikőtök festőbrigádja tudta volna (a jelenlegi és ebben az állapotában aztán már végképp elviselhetetlen) számotokra tetszetősebb színűre fényezni.
Szerencsétlen 100 IQ-s a robotoid ( és tiszteletre méltó!) munkájával felépítette azt a világot, amiben mi most foteljeinkből osztjuk az észt Coronita-t néhány csepp citrommal kortyolgatva, mondjuk mi vagyunk az értelmiség, akiknél az éber és hathatósan aktív értelem lakik.
Tehát a mi és bennünket megelőzve a hozzánk hasonlók felelőssége, illetve lett volna ennek a gyönyörű bolygónak a regulázása. Az eredmény egyértelműen látható...sajnos a kemény golyókat nem az értelmiség köreiben szokás felfedezni...sajnos!
Ezt soha sem értettem, szájkarate végtelen, konkrét kreáció szinte nulla!
Ahogy a népmese is mondja akinek helyén van az esze és a szíve is (adott esetben töke!) az hivatott rendezkedi és meg is kapja a szellemi háttér számunkra szinte elképzelhetetlen Minőségű és volumenű támogatását (most ne kelljen inkább pl: Attiláig visszamenni).
Be kell látmi mellébeszélés nélkül, hogy a fejétől büdösödik a hal bazmeg nem pedig az etnokultúrális hovatasrtozásától.
Ez a fej pedig aljas módon előregondoltan, pénz (érted?! pénz, ami egy komolyabb színészek álltal komolyjá hazudott 'gazdálkodj okosan II.', vagyis papírra nyomtatott "MÁRPADIG EZ GYÉMÁNT ÖCSÉM!!!" felirat)által behálózott jóravaló nemzeteket, aztán a háló hurkait előre szép alaposan megfőzött stratégia mentén ráhúzta az emberiség nagy részének a nyakára és most (eddig is aljas senkiházi embertelen szadista férgek) szadista módon nem csak hogy felakasztotta volna őket, de az uber alles-től habzószájú, hatalommámorban tajtékzó, geciláda még ráncigálja is olyan felsőbbrendű érinthetetlenség önképzettel, hogy már tényleg csak a vakok nem látják.
Ez a rohadék embertelen millárdos globál bankkartel egy vérszívó, magát mindenek fölé helyező fanatista náci ZSIDÓ elit maroknyi csoportja. = fej.
Azt is kár lenne tagadni, hogy világszinten a magukat tudatosan zsidónak tudó ismerő, elismerő zsidó családok nagyon nagy része teljesen tisztában volt és van ezzel a világhatalomra törekvő igen is zsidó kútfő törekvéssel. Az is köztudott tény, hogy ezen zsidó családok tagjai adják az ennek a bankkarttellnek a számára kötelező összefonódásban szükséges globális intézményrendszerek alkamazottait. Már ahova sikerült beférkőzniük. Magyarország vonatkozásában ugye nem kérdéses a sikeres beépülés százaléka.
És igen, az embereknek ezzel van baja, hogy ezt az aljas rendszernek nem nevezhető hányás-pusztítandó-féreg-velejéig embertelen módon gonosz demokaki terrort az ehhez nélkülözhetetlen intézményrendszereket szintjén ezen zsidó családok TUDATOSAN tartották és tartják fenn a mai napig. Azt is tudjuk, hogy ahhoz hogy egy akár tízezreket is foglalkoztató intézményt tudatosan gonosz embertelen törekvések végfrehajtására használjunk elég, ha a vezetői ilyenek.
(A médiát szándékosan nem említettem)
Úgyhogy ezzel van a baj. Egyébbként bizonyos (nem olvasás útján megszerezhető) szellemi szinten egyértelmű, hogy mit jelent a revlation, a kinyilatkoztatás.
PEEK-A-BOO!

Sajnos ez van és ha fekel(nek) a nemzet(ek)...pfúúú...
lesz itt nemulass.
És tudod mit fogok csinálni:
Mikozben egyik szememben Isten sír a másikban az Ördög nevet kimondhatatlan szánalommal és fádalommal fogom végignézni, amint ez a sok hülye primitív (abszolult nem sorolnám ide a primititás igaz emberi és ősi tényezőit természetesen!) faszkalap ledarálja egymást már megint.
Ha Isten elég kegyes hozzánk, és túléljük ezt, remélem már egy tökösebb értelmiség alpjait alkotjuk majd!
Richiewise 2012.01.01 08:15:29
@biboldó: Köszi szépen és viszont kívánom!
Teljes lényemmel azon leszek, hogy boldog legyen ez az új év, amenyire lehet.
Más.
A fenti hozzászólásom tele van helyesírási hibával, most már mindegy, csak kifogyni készül az elem a klaviatúrámból, aztán egyre többször megviccel.
Isten áldd meg a magyart ésszel ,bölcsességgel!