Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szentfazék

2 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
Szentfazék 2008.04.10 17:50:41
Cavinton Rulz Nosztalgia 2007.12.29 13:18:00
fernandez nosztalgiázott kicsit, megható "A cavinton csak egy szimpla ötlet volt...egy ötlet, amelyet egy Tacsko nevű lovag talált ki...máshol...más időben...más helyzetben...mégis, amikor ezt mondta, ez az esemény mintha befolyásolta volna fernandezt, hogy csináljon egy…..
Cavinton Rulz Megnyíltunk! 2007.12.23 11:12:00
Ámen! -.-..
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
Nem találtam megoldást, föl tudnék robbanni... Nem lett jobb a helyzet, ott fogom hagyni ezt a rémes programot. Természetesen legjobb minőségben voltak csak ezek a hibák (lásd SOS bejegyzés), amint "kiváló minőségre" raktam a beállítást, már egyből ment... A kíváló…..
Rossz PC játékok sorozat SOS 2007.11.15 20:50:00
Kész az új videóm.Volt vele munka rendesen. Menteném el...Hmm...Itt valami nem stimmel.9 és fél perces az első videó, erre dupla olyan hosszú elmentve.A hang 9 és fél percnél befejeződik, de az ÖSSZES filmanyag dupla olyan lassan megy mint kéne. Oo Tehát kapok egy 18 perces videót,…..
Egy nagyon érdekes jelenet Károlytól az F1 Challenge 2007-ből :)Saját videóm jól áll, ma délután igyekszem összevágni és holnap a szinkront elintézni, szóval legkésőbb pénteken fenn lesz :)Update: Asszem ez nem fog 1 videóba beleférni, úgyhogy rögtön két részt csinálok.Nem…..
Köszönöm mindenkinek a segítséget, akik írtak a Fraps problémámmal kapcsolatban. Hála a tippeknek, újra felveszi a hangot! Nem értem mi lehetett az oka, hogy egyszerre átállítódott, nem nyúltam hozzá, de ez már nem lényeges.Szóval most, hogy megy a hang, az eddigi felvett…..
Rossz PC Juniorok Fahrenheit 2007.11.12 21:53:00
Ez szerintem egy olyan játék amit nem lehet rendesen tíz perc alatt bemutatni de azért köszönjük Saint :) Ilyen kis szöszmötölős, hullaeltüntetős amnéziás kis játék :) A látottak alapján ajánlott :)Terveztek én is egy bemutatót csak gyermekkorom nagy kedvencét előbb be kell…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..