Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gurney

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz új közlekedési törvénye rányomja a halálcsókot a tömegközlekedésre, ha azt elfogadják. A különféle lobbizások nyomására pedig miért ne fogadnák el?Kivégzés  A törvény lényege – amellett hogy leépítik a vasúti közlekedést, és kirúgnak egy csomó…..
Állóvíz Aluljáróforradalom 2012.03.08 11:08:00
Megdöbbentő a magyar média. Mintha nem e világban élnének a szerkesztők, főszerkesztők. Mind az online, mind az egyéb elektronikus sajtó, de a papír alapú termékek is meghunyászkodva kussolnak.Pedig az ember lemegy egy aluljáróba és azt látja, hogy konok elkötelezettséggel…..
Nem látom a miniszterelnöki utánpótlást az országban. Mindenki Orbán lapátra tevését álmodja a párnája fodraiba, a kormány bukását kívánja már szinte óvodától egyetemig a nép, de elfelejt hozzáálmodni valami nagyon lényegeset. Az alternatívát. A személyt, aki elviszi…..
Állóvíz Politikai hinta-palinta 2012.01.05 12:16:00
Az egész politikai gondolkodás ott csúszik félre, hogy a szavazatok egy jelentős része érzelmi alapú. A politikai váltógazdaság akkor fog megváltozni, ha végre megérti az átlagember, hogy a gazdaságpolitika az, ami számít, és nem a hangzatos szavak, meg szép elméletek. Most…..
gurney 2012.01.08 18:49:34
@Radioaktív Ember: Az utóbbi felvetéssel egyetértek, kifejezetten izgalmas kérdések ezek. Azt hiszem, hogy talán a ökológiai gazdaságpolitika térfelén kell keresgélni a paradigmaváltás lehetőségeit. Méghozzá brutál gyorsan.