Regisztráció Blogot indítok
Adatok
franken.a.stein

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hajléktalanok után az autósok is megtudhatják, hogy milyen a fideszes rendpártiság. Kocsis Máté józsefvárosi polgármester kerületében ugyanis a szabályos parkolóhelyen megállókat is megbüntetik. Józsefváros egy csendesebb forgalmú kétirányú utcában azért büntetnek meg…..
Január 2-án tüntetünk. Nincs mese, sőt igazából egy kisebb csoda van kialakulóban, az ellenzéki pártok és a civilek egymásra találtak. Nem kell természetesen összeolvadásról vagy egységkoalícióról beszélni, de az alaptörvény hatálybalépése, a kormány ünneplése, a…..
Ma délután egy értékes budapesti street art anyagra bukkantam a neten. Egy falfestményről készült fotó került elém, amelyen egy gyalogkakukk és egy medvekutya - de lehet, hogy kutyamedve - feje látható, a rajzokon és körülöttük tucatnyi tag és kisebb stencilek. Ismerősnek tűnt,…..
Proszektúra A magyar Tienanmen 2011.12.24 13:01:00
Sokan emlékszünk még a Tienanmen-téri esetre. Amikor egy egyetemista fiatalember fehér ingben a harckocsioszlop elé állt, kockáztatva minimum sok év börtönt, de akár azt is, hogy a tankok átgázolnak rajta. De  ami ott világraszóló hőstett volt, s a kép bejárta a…..
franken.a.stein 2011.12.25 06:10:35
@Creatura: Viszont még az ostoba ballerek sem tagadhatják, hogy sem a bolsiknak, sem a liberálisoknak egy fővel sem lett nagyobb a tábora, hiába vesztett a fidesz szavazókat. Szerencsére.
Na de mi van akkor, ha az okos elment a karácsonyi nagybevásárlásra? Egyszerű dolog ez, mint a bot. A Fidesznek az LMP-nél kéne okosabbnak lennie, az LMP-nek a Jobbiknál, a Jobbiknak a szociknál, a szociknak meg a fletóéknál. Aztán még ez se megy. Ha elfogultság mentesen nézzük az…..