Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jövőkép46

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tulajdonképpen ez sem különleges étel, de mivel nálunk nem mindennap van az asztalunkon szárzeller, nagyon kellemes változatosságot biztosított a fogyós kaják, azon belül is a párolt zöldségek sorában. A múltkori nagy zöldségvásárlós alkalommal vettük ezt is. Már egy ideje…..
Az alábbiakban a 2011. november 24-én közzétett levelem teljes szövege olvasható.       Tisztelt Miniszterelnök Úr!   Kedves Viktor!   Rég beszélgettünk. Régen beszélgettünk. Volt egy álmunk egy élhetőbb kollégiumról, egy nagyobb tudást adó egyetemről, egy…..
jövőkép46 2012.01.17 01:35:38
@fludd:
Hát az fix, hogy sokat dolgozott érte , az Astoriánál meg a Kossuth téren, meg a kokárdával ,meg a Parlament szabotálásával, meg a ..., meg az ország megosztásán a demagóg dumájával. Rajta kívül senki nem tudott ekkora negatív hatást gyakorolni az országra. Az én szememben a lehető legnegatívabb személy, akiről csak tudok. Mert abban is biztos vagyok, hogy itt tudatosan felépített hatalomgyakorlási koncepció valósul meg a Bonsai Duce keze nyomán.
jövőkép46 2012.01.17 02:10:20
@lokkoL:
Helló, gyere vissza a fellegekből ! Ez a nemzet, a maga kollektív tudatállapotában - legalábbis a szavazáson megjelentek - 53 %-os arányában megválasztotta ezeket, amiből a választási törvény sandaságai nyomán 2/3 többség lett. A nemzet tudatállapota a médiatörvény áldásos hatásainak következtében nem nagyon fog javulni. Jószerével a néhány talpon maradt tisztességes lapra és azok online kiadására, meg az ATV-re marad az értelmes tájékoztatás és így nagy súly helyeződik az internetre. Ez a szerencse , de egyben felelősség a megszólalókra nézve. Ez a blog számomra hiteles és továbbítható az ismerőseim felé, eddig. Remélem nem lesznek olyan megnyilvánulások, amik taszítóak lennének számukra.