Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kagamin (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Nos ahogyan tavaly is most is listázom azt az 5 sorozatot amelyben eléggé csalódtam illetve azt az 5-öt amikről nem gondoltam túl sokat mégis eléggé szimpatikusak lettek számomra. Kezdjük is. Top 5 Csalódás: 5.Helyezett: Berserk Nem rossz maga a sorozat csak túl…..
Sziasztok! A Mostani hónap témájával én szolgálok nektek mivel a Japán Napokon az egyik előadás témája eléggé felkeltette az érdeklődésemet és gondoltam beszámolok róla. Maga a téma elég érdekes hiszen nem lehet rá konkrét válaszokat adni hiszen mindenki másképp tekint az…..
Kagamin (törölt) 2012.06.04 00:09:38
@thermo-nukleáris csatacickany: Nem azt mondtam, hogy ne szeresd, csak azt, hogy nem értem a körülötte lévő hype-ot, mert nem egy olyan hatalmas alkotás meg kötelező darab, ahogyan sokan beállítják. :D
Sziasztok!Nem hittem volna hogy Member Mester képes überelni a C3 illetve a Saika videóját de ha még ez után is képes jobbat csinálni akkor már szobrot kéne emeltetni neki a szülőfalujában! Hisz elvégre ő ott a helyi híresség még ha nem is tudják.Egy titokzatos idegen is beszáll…..
Kagamin (törölt) 2012.05.19 16:42:38
 Doug Walker (a. k. a. Nostalgia Critic) egyik első és talán legjobb bemutatója, mely mai napig képes síróröhögésre késztetni. Jó szórakozást! :-)..
Szegasztok! Itt az újabb anime bemutatóm, ezúttal egy rossz animéből, melyet újra "az" a stúdió követett el (ellenünk). Jó szórakozást! U.I.: Még egy videó lesz, aztán hivatalosan is vége az Anime Bemutatók Sorozat második évadának!  ..
Sziasztok! Ezúttal egy olyan mangát mutatok be nektek aminek a létezéséről egészen addig nem is tudtam amig Mangekyo kolléga meg nem kért rá hogy írjak kritikát róla helyette mivel ő mostanában kicsit elfoglalt. És mivel kollégák vagyunk örömmel teljesítem is a kérését bár…..