Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzUser

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha én is lehetek szerencsés. No, nem azért mert karácsonykor is írhatom ezeknek a gyengeelméjűeknek a históriáját, hanem, mert végre akkor került rám a sor, mikor egy kifejezetten szórakoztató epizódot sikerült összerittyenteni. Mondjuk, olyan szellemi magasságokba értek a…..
SzUser 2014.12.24 09:32:10
Hú. Párbaj van, Röné vs 12ker, aminek elég megjósolható a végeredménye, de mit kellett végignéznünk, mire eljutottunk odáig….ezért álljon most itt az epizódból az a screencap, ami tökéletesen kifejezi az egészet. Ez volt az az összefoglaló, amibe a párbaja napján…..
Lilu egy szvetterben, én pizsamában kezdtem neki a VV7 legutóbbi adásának, a különbség csak annyi, hogy az én pizsamámban nem lehet kamera elé állni. A villa szerelmi sokszögei tovább bonyolódtak tegnap, A Napon, Amikor Lett Volna Párbaj, De Nem Lett, Mert X-Faktor, Ebina kiborult,…..
Megkésve, de nem megtörve, itt a mai összefoglaló - nem nekem kellett volna megírnom, hanem egy kollégának, akinek innen is küldök egy VV Dennis ujjával bekent Sportszeletet, de ne szaladjunk előre, nem lóverseny ez. Bencus informál minket a kardigánban, hogy 30 nappal ezelőtt…..
SzUser 2014.12.18 00:21:03
@sepörd: Lilu nagyon frankon viszi a műsort és mellé még baromi dekoratív is. Tény, hogy inkább egy lightos Domina stilust vett fel, de neki jól áll ;)
SzUser 2014.12.18 00:23:53