Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kewell

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Fidesz szavazó! Bizonyára hallottad a hírt, hogy a Fidesz nyerte a választásokat, gondolom örülsz is neki. Azért felhívnám a figyelmedet egy pár dologra. Bár a kormánypártok kapták a legtöbb szavazatot, a szavazók abszolút többsége nem őket támogatta. Tehát a magyar választók több, mint…..
Kewell 2018.04.10 11:14:03
@felucca02: mesélj már nekem arról a sötét jövőképedról, mit gonolsz mi lesz itt pár év múlva? az fél ország az éjhalál szélén fog megpusztulni valami retek korházban, a másik fele meg teljes elnyomásba fog élni és félhülyéket fognak belölük csinálni a szar oktatással miközben paks 2 fogja elárasztani radioaktív sugárzással az egész országot? + mondjál már nekem 1 olyan európai értéket ami veszélyben van.
Kewell 2018.04.10 12:18:53
@felucca02: igazából a jővőképednek annyi a realitása mint az általatok sokat szidott egyszeri falusi fideszes féleme attól hogy megdugják a mezőn a migránsok. Úgy beszélsz az ország versenyképességéről mintha értenél hozzá, vegyed a fáradságot és olvass el pár szakmai objekítv gazdasági elemzést a fidesz gazdasági tevékenységéről és majd rájösz hogy nem is vagyunk olyan szarok mint ahogy ezt elhiszitek.
Subba 1990: 64 forint lett a benzin 2012.01.23 11:42:32
Kewell 2012.01.23 16:24:43
@Viktus: az első mondatban azt mondod hogy nincs vizem a másodikba meg már van fél liter:) hogy is van ez?:)
Kewell 2012.01.23 18:27:32
@Viktus: a példádat akkor se értem, szerintem logikátlan és nem is ide vágó, max okoskodó.

A benzinár kisebb probléma lenne ha lenne normális tömegközlekedés, pl vácról sokkal egyszerűbb felérni pestre vonattal, csak ugye késik mindig az a szar:) de ez már így volt a fidesz előtt is úgyhogy, szerintem ez se az ő hibájuk és azért a válságban nem várjuk hogy ez is pik-pak javulni fog.
Kewell 2012.01.23 21:01:37
@Viktus: mondjuk minimál bérről volt szó nem átlag keresetről, de ha munkanélküli vagyok a 0-ftmból akkor se veszek benzint, ha az akár csak 10ft.
Kewell 2012.01.19 20:44:05
@Űrszatyor: A multikra és a bankokra kivetett adó eszébe jutott volna pl az mszpnek? egy szóval se mondtam hogy könnyebb az élet, és nem is lesz de azért kizárólag az Orbánékat felelősnek tenni ostobaság, nyilván voltak hibás lépéseik, de messze többet akarnak tenni az országért mint az mszp tett a kormányzása alatt, (és akkor még nem is volt válság). A nemzetközi bankrendszer viszi innen ki a pénzt pofátlan módon.
Kewell 2012.01.22 19:04:19
@dr Kangörény: a benzin ára ne magas nálunk magas, pl ha vennéd a fáradságot és kigugliznád hogy Európában, hogy állnak a benzinárak lehet hogy észrevennéd hogy nem csak nálunk magas hanem kb mindenhol ilyen szinten van, pedig gondolom náluk nem Orbánék kormányoznak.
Több közgazdásszal készített riportot olvastam, és mindenki azt mondja hogy basszameg válság van mindenhol emelik az adókat akkor nálunk miért ne kellene, kúrva gazdasági válság van amiről szerintem megint nem a fidesz tehet, igaz hogy 1-2 adófajta hülyeség.
Egyetemista vagyok, a BME-re járok, kíváncsi vagyok hogy nálunk mennyivel fogják megvágni az államilag támogatottak számát, mert szerintem nem sokkal. Az olyan helyeken viszont ahol olyan embereket oktatnak ami nem éri meg, még jó hogy lecsökkentik a létszámot, hülye lenne az állam 3,5-5 év faszverőző évet támogatni.
A devizahitelek felvételét, úgy emlékszem nem az orbánék, tukmálták rá a tömegre.,erről is van 1-2 érdekes cikk de gondolom te is jól művelt paraszt tuti ezekkel tisztában vagy.
Kewell 2012.01.22 19:15:58
@rovidesz: Igen sajnos, igazad van, de www.youtube.com/watch?v=EpDnnyqSurI
itt egy videó igaz rá lehet mondani hogy fuuuu eco tv fidesz propagandisták stb stb de érdemes végignézni és legondolkozni rajta. amúgy hozzáteszem nem vagyok fidesz szavazó 2010-ben sem a fideszre szavaztam, de szumma sokkal hasznosabbnak tartom őket mint pl ez előző mszp kormányokat, igaz most ők vannak kormányon őket kell szidni mindenért árvízért sáskákért dögvészért, habár ha jobban bele gondolunk a feléről nem is ők tehetnek.
Subba Eközben a Parlamentnél 2011.12.23 12:27:00
(A szó amit kerestél, az "attention whore": someone who craves attention and is not above soliciting it via deliberately meaningless or provocative tactics.)..