Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tündérvirágos

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kossuth téren jártunk, LMP-seket és jobbikosokat láttunk, fennakadtak a rácson, kellemes karácson'!   Korábbi, képes-szöveges beszámolónk itt olvasható...
Tündérvirágos 2011.12.24 01:17:55
@belakis: Nade az itt a bibbentyű, hogy akit nem akarnak letartóztatni, az hogy tudja magát letartóztatni?
Vityuska lebontott egy sor rendőrségi kordont ugyanott, akkor ő is le akarta magát tartóztattatni, csak neki nem gyütt össze? Vagy ő akkor csak jogos véleményt nyilvánított Kúrcsány meg hogy képzelni, hogy egyáltalán él?
Zavaros ez nekem, mert tudod sajna nekem csak egy mérce jutott, kénytelen vagyok mindent azzal méricskélni, nem tudok kettővel ;)
Tündérvirágos 2011.12.24 01:20:00
@SvenH.: Kizárt dolog, Orbán nem tud hazudni, ő maga mondta. Márpedig ha valaki, aki nem tud hazudni, azt mondja, hogy ő nem tud hazudni, az biztos igazat beszél.
Tündérvirágos 2011.12.24 01:24:18
@belakis: Tudod innen messziről nézve, én valahogy nem tudok igazán örülni neki, hogy milyen kevesen vannak akik féltik a demokráciát. De ha ez neked öröm, hát jó, de ennél nagyobb örömöd az életben ne legyen. Nyilván a világon mindenki hülye vagy csak mindenki a magyarok ellen van és azért aggódnak egyöntetűen azért amit a kormány művel, de tudud nekem azért picinykét gyanús, hogy inkább mégis Viktorkáéknál lesz a probléma. No jóéjt!