Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timbuktu77

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kossuth téren jártunk, LMP-seket és jobbikosokat láttunk, fennakadtak a rácson, kellemes karácson'!   Korábbi, képes-szöveges beszámolónk itt olvasható...
Timbuktu77 2011.12.23 23:53:20
@dukeekud.:

Jajj ez nagyon megható barátocskám, de attól, hogy 1 milliószor elismétlietek a kis esti meséteket, még nem lesz igaz, bármilyen szépen is hangzik.

Emlékeztetnélek, hogy 2006-ban a "békés tüntetők" autókat gyújtogattak, borogattak, kirakatokat törtek be, molotovkoktélokat és utcaköveket dobáltak a rendőrökre, elfoglalták a TV székházat, minden eseti programként verték szét fél Budapestet. Tették mindezt a Fidesz felhívására és folyamatos támogatása mellett. Hol volt akkor 300 Ft az euró, hol volt elrabolva a nyugdíjvagyon, hol volt ilyen veszélyben a magyar demokrácia mint most?
Aki pedig nem a randalírozók közé keveredni, az nem keveredett közéjük, érdekes módon engem speciel nem vertek össze a rendőrők, nem törték el kezem lábam, nem lőtték ki a szemem, sőt konkrétan rám se bagóztak, pedig én is "sétálgattam" az utcán akkoriban. Hogy csináltam vajon?
Szóval elő lehet adni azt a szép mesét is, hogy jajj hogy verték október 23-án a békés Fidesz szimpatizánsokat a rendőrök, de érdekes módon a bátor vezéretek már valahogy nem volt ott addigra, ő csak odahívta a tömeget a minden esete balhézók mellé, elmondta a kis hergelő beszédét, aztán autóba pattant és eliszkolt (ahogy tette mindenki más is, aki nem balhézni ment oda), hogy otthon a meleg szobából kövesse az eseményeket. Érdekes, hogy idén már nem volt olyan fontos az Astóriánál megemlékezni 56-ról, sőt, leginkább sehol se volt fontos, hisz a "nekünk nem parancsoló" Barossóval kellett akkor épp bratyizgatni a magyar forradalom és a köztársaság kikiáltásának ünnepén.

Kell még ehhez hozzáfűznöm valamit?

Ja igen, a mai Fidesz akció nem "kissé" volt jogtalan, hanem teljesen. De ez nem az első és nem is az utolsó eset volt, ellenben minden véget ér egyszer.

Gyurcsányt még szabadon le lehetett váltani 2010-ben, rendes, demokratikus választáson. Ma a kormány arról döntött, hogy ez a lehetőség 2014-ben már csak korlátozottan legyen meg. Én erre csak azt tudom mondani, hogy Isten segítse Orbán Viktort, hogy őt is demokratikus úton lehessen leváltani, mert ha ennek lehetőségét végleg elveszi a néptől, annak csak egy vége lehet.

Ahogy Kennedy mondta hajdanán: "Akik a békés forradalmat lehetetlenné teszik, azok miatt válik a véres forradalom elkerülhetetlenné."
Jobb lesz ezt észben tartani, kedves Fideszes polgártársak.