Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trollkodni jöttem

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alsó-ausztriai Ötschgräben völgyrendszerben kerékpározó társaság felvétele sokakban válthat ki tériszonyt. De azért meg kell próbálni legalább megnézni...
Trollkodni jöttem 2011.12.30 00:00:39
@igazi hős: ne hülyéskedj, a sámlin is szédülök... ;)
  A Budapest 95,3 MHz-es frekvenciapályázat eredménye körül kialakult helyzet vélhetően tudatos politikai provokáció. Hazai és nemzetközi politikai szervezetek, prominens baloldali és liberális véleményformálók, külföldi diplomáciai testületek tagjai csaknem egy éve…..
Trollkodni jöttem 2011.12.28 15:12:19
@nu pagagyí: miért furcsállod? Egy komcsi csürhe anonim képviselőjétől mit vársz?
Trollkodni jöttem 2011.12.28 15:14:16
@_Molly: talán azért, mert a többi, viszonylag széles körben fogható adókat megszállták az elvtársaid. (én egyébként leszarom, évek óta nem hallgatok rádiót - nem kis részben köszönhetően az egykori sLágerRádió két ügyeletes faszfejének: borossnak és bochkornak)
Trollkodni jöttem 2011.12.28 15:10:17
@gmower: szabad verseny, amikor szabadon kitiltják pl. az index tudósítóit a parlamentből... :DDDD
Tudjuk, napjaink komancsainak az a szabadság, hogy a kétharmadukra hivatkozva szabadon tönkretehetik az országot, kirabolhatják a lakóit, szabadon építhetik a saját kis diktatúrájukat, személyi kultuszukat. De ha nem haragszol, ezt csak az agyatlan söpredék képes helyeselni. Kultúrember csak elítélni tudja, amit a pártod itt művel.
Tíz hónapig szenvedtem egy főnök munkahelyi terrorjától. Egy újpesti gyermekotthonról van szó, ahol nevelőként dolgoztam egy egyetemi és egy főiskolai diplomával, így az egész intézményben a legképzettebben, beleértve az igazgatót is, aki 2010 szeptember elsejével lett…..
Bár még nincs vége az évnek, az biztos, hogy nálam tévés produkciók tekintetében a Top5-ben benne lesz a Spektrum TV saját gyártású természetfilm sorozata, A Láthatatlan Madárfotós, amit karácsonykor mutat be a csatorna. Hogy ez így lesz, már júniusban sejtettem, amikor egy…..
Trollkodni jöttem 2011.12.26 10:15:05
@movhu: nem kevered véletlenül a Szentpéterivel? (aki egyesek szerint kitömött jégmadarat fotózott - engem nem tudtak 100%-ig meggyőzni a kétkedők)

Az viszont tényleg röhejesen hangzik, hogy "szegény gyerek", mert ha emlékeim nem csalnak, Bence szülei elég jól el voltak eresztve anyagilag akkortájt...

Amit kétlek: hasonló felszereléssel te is jó képeket készítenél. És az a mesterséges környezet sem volt eredetileg mesterséges, Bencének szerintem a mai napig nincs szüksége ilyesmire. Kiadja a leshelyet más fotósoknak.
Trollkodni jöttem 2011.12.26 10:18:35
@waces: Tamás(? - ha azonos vagy a HIX-es, waces nickű egyénnel :) )! Szerintem ez felesleges billentyűzet koptatás, ha valóban azokhoz szólsz, akiknek címezted... Sohasem fogják megérteni. :(
Trollkodni jöttem 2011.12.26 23:53:28
@think different: már megint nem jut eszembe az eredeti nicked a fotozz-ról. :D
Na mindegy, csak azt akarom mondani, hogy valójában tele vagyunk Cartier-Bressonokkal, Brassaikkal és hasonlókkal. Már ha arra a műfajra gondolok, amit street fotónak neveztek/neveznek. Az ő képeikkel manapság nem nagyon lehetne sikert elérni.
Mondom ezt úgy, hogy itt hever mellettem egy Brassai album és tudom, hogy néhány magamfajta idiótát leszámítva nem nagyon érdekelnek senkit a képei. Illetve akit igen, azok többségének a képek semmit sem mondanak, csak azért "érdekli", mert neve volt a fotósnak.
De ha ugyanilyen képeket készít egy anonim fényképész és bemutatja, akkor a az ú.n. szakma fanyalogva nézi.
Ha nincs akció, nem folyik a vér, akkor már érdektelen a kép.
Most olvasom milyen szép éjféli misét celebrált Erdő Péter bíboros úr, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke a Bazilikában. Könnyen meglehet, hogy bejgli kómát vagy töltött káposzta mérgezést kaptam, de akkor sem emlékszem az evangélium melyik részéből idézett a…..
Alaposan kiverte a biztosítékot magyar természetfotósok körében az RTL Klub 2011. december 10-i Fókusz műsorának riportja, amely Szentpéteri József állítólagos nemzetközi sikerei és világhíre előtt borult le – nem kicsit, nagyon... Lássuk, kicsoda is valójában ez a…..
Nagyon sok tanulsága van ennek a mai napnak. Nem a legfontosabb, de a legjobban zavaró: a sokszor megénekelt kettős mérce. Értem én, hogy vannak különbségek a 2007-es kordonbontás és a 2011-es blokádépítés között, de azért a lényegük közös: parlamenti képviselők a polgári…..
Trollkodni jöttem 2011.12.25 00:39:01
@Kazi2: TV2-n ment este a Shrek. A rosszfiú egy olyan alak volt, aki kísértetiesen emlékeztetett dicső miniszterelnöki törpénkre. :D
Trollkodni jöttem 2011.12.25 00:47:50
@Vincenzo90: mitől demagóg? Nem inkább az a gerinctelen tetű, aki náciként viselkedik, mégis kikéri magának a náci/nyilas jelzőt? He?
Trollkodni jöttem 2011.12.25 13:30:43