Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irsa Albert

13 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legújabb hírek szerint Damon Lindelof és Justin Britt-Gibson kiléptek a készülő, új Star Wars film készítéséből, így a projektnek egyelőre nincsenek forgatókönyvírói. A Lucasfilm titkos új filmjéről egy jó ideje hallunk pletykákat és állítólag a londoni Star Wars Celebrationön tervezik bejelenteni…..
Tegnap este a Comic-Conon olyan sebességgel jelentették meg a jövőre érkező filmek előzeteseit, hogy alig győztük nézni őket, nektek most pedig összeszedtük őket egy helyre, hogy ne 5 db clickbait cikket kelljen végigkattintgatni értük. Bemutatkozott Guy Ritchie Artúr király filmje, a Godzillával…..
FilmBaráth kritikáját itt olvashatjátok A Szellemirtók 2016-ig a többség szemében egy aranyos klasszikus volt a 80-as évekből, idén viszont végérvényesen azzá a filmmé vált, amely ezreket inspirált arra, hogy internetes gyűlöletkampányok részeiként alacsonyodjanak le a…..
Bukás bukás hátán: a 2016-os év box office jelentései meglehetősen egyhangúak voltak, a nagy dobásnak tűnő blockbusterek sorra hasaltak el a pénztáraknál, az elemzések pedig sikerek helyett az olyan döbbenetes anomáliákkal foglalkoztak, mint hogy a Warcraft bevételeinek már csak ca. 10%-át szerezte…..
Irsa Albert 2016.07.28 22:55:10
Smoking Barrels Keanu (2016) 2016.07.27 06:00:00
Sokáig úgy tűnt, hogy a Keanu újabb csendben eltűnő gyöngyszem lesz, és figyelmen kívül hagyásáért átkozhatjuk majd a magyar forgalmazókat (igaz, a Key-Peele komikus-páros hazai ismeretlenségének, és az afro-amerikai rétegeket megcélzó történetnek hála valószínűleg…..
Irsa Albert 2016.07.28 22:51:07
Paul Tremblay Szellemek a fejben című kötete - a könyvborító tanúsága szerint - 2016-ban elnyerte a neves Bram Stoker-díjat a legjobb horror kategóriában. Ezek alapján érthető módon jókora elvárásokkal kezdtem neki a regény olvasásának. Amikor az utolsó oldallal is végeztem,…..
1979. augusztus 16-án mutatták be hazánkban a Csillagok háborúját, a jeles esemény 35. évfordulójának apropóján felbuzdulva pedig apró összejövetellel ünnepelt a Magyar Star Wars Klub. Rohamosztagosok és Jedi lovagok gyűltek össze a budapesti Corvin mozi előtti téren, ahol egy…..
Irsa Albert 2014.08.18 08:04:08
@JohnHenry: Jó volt látni Barthát? Miért?

Ennyi önkritikával nem rendelkező embert én még életemben nem láttam. Túlsúlyos emberek vesznek fel különféle kosztümöket, meg 180cm magas valaki öltözik be Darth Vadernek. Na meg hogy Bartha, mint filmrendező, szakmunkás végzettségel, hát az a kabaré. Mi nem volt még Bartha? Volt már főszerkesztő, filmrendező, lassan lehetne lófaszigazgató is.
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
Irsa Albert 2013.06.27 22:23:50
@Irorszagi Balazs: Te Írországban élsz?

"Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell."

Ez mond valamit?

Milyen magyar vagy te?
 Időközi önkormányzati képviselő választást tartanak március 25-én, vasárnap a Pest megyei Szentendre 07-es számú egyéni választókörzetében, mivel az ott 2010-ben győztes Hidegkuti Gergely tavaly év végén lemondott mandátumáról. Döntésének okát a mai napig nem lehet…..
Hónapokon keresztül tagadta Szűcs Lajos, a Pest megyei közgyűlés elnöke, hogy nem csak saját maga látogatott el az Atlanti-óceánon fekvő Azori-szigetekre, hanem kísérője is volt Orgoványi Ágnes, Szűcs külügyi tanácsadója személyében. Mindez közpénzen.   Ahogy azt a…..
A városnak hitelező bank nyomására Szentendre lett az első olyan település Magyarországon, ahol a képviselőtestületen kívüli személyt választottak helyettes-polgármesternek. A nem képviselő alpolgármester intézményét a Fidesz új önkormányzati választási rendszere vezette…..
Ellentétes hírek láttak napvilágot Pest megye a napokban várható időjárásával kapcsolatban. Míg megyei kormányhivatal az MTI-nek arról számolt be, hogy szokatlanul erős lehűlésen kívül nem fenyegetik extrém időjárási körülmények az elkövetkező napokban Pest megye…..
Bestiálisan megvertek egy házaspárt Dányon, számolt be róla az MTI. Dány Fidesz-KDNP által támogatott polgármestere, Gódor Lajosné 100 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel. Inkább pártja vezetőjét kérhetné számon, hol marad a beígért két hét alatti rendrakás!..
Több médium is beszámolt arról a szakértők által is kivitelezhetetlennek és elképesztőnek tartott javaslatról, amelyet Tarlós István, de lehet, hogy Rogán Antal talált ki. Pontosan a mai napig nem lehet tudni, ki jegyzi az döbbenetes javaslatot, mert a komoly társadalmi visszhang…..
 Hűtlen kezelés miatt a Baranya megyei főkapitányságon indult nyomozás a múlt év novemberében az Azori-szigeteken tartott konferencián résztvevő megyei önkormányzati elnökök ügyében – adta hírül az MTI Hírcentrum.Az MR1-Kossuth Rádió Krónika című műsorában…..
 Túlzás nélkül lehet kijelenteni, hogy az összeomlás, ezáltal teljes leállás előtt álló BKV nem kizárólag a főváros problémája, a csőd komoly hatással lehet az egész országra. Azonban Budapest után a legnagyobb hatást minden kétséget kizárólag a Pest megyei…..
Több száz résztvevő gyűlt össze a Pest Megye Önkormányzatának Hivatala előtt rendezett fáklyás demonstráción december 28-án, hogy tiltakozzanak a megye vezetőinek felelőtlen gazdálkodása és eladósítása miatt.  A rendezvény első szónoka, Sass Szabolcs, a Societas…..
Miközben a Fidesz választási kampányában beígért 13. és 14. havi nyugdíjról, fizetésről nem is álmodhatnak a közalkalmazottak vagy Pest megye nyugállományba vonult polgárai, úgy tűnik részben még is teljesül, sőt túlteljesül ez az ígéret. Igaz, csak Czira Szabolcs…..
Pest megye figyelő Felhívás 2011.12.24 09:29:00
Sajtóközleményt jutatott el szerkesztőségünkbe a Societas Baloldali Ifjúsági Mozgalom Pestmegyei szervezete, amely szerint fáklyás demonstrációt tartanak a Megyeháza elé, melynek címe 1052 Budapest, Városház utca 7. (Valóban, meglepő, de a Pest Megyeháza Budapesten van. A…..
Ellenzéki parlamenti képviselőket állítottak elő a Kossuth téren.   Személyes szabadság megsértése bűncselekmény és más szabálysértések gyanújával állítottak elő több ellenzéki országgyűlési képviselőt december 23-án az országháznál. Az előállítottak…..
Rendkívüli hírek!  Ahogy több médium is beszámolt róla, 2011. december 23-án LMP-s országgyűlési képviselők láncoltál oda magukat a Parlament épületének több bejáratához. A rendőrség nagy erőkkel van jelen a helyszínen, folyamatosan állítják elő még a mentelmi…..