Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emlékezetkultúra

0 bejegyzést írt és 170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Olvasótáborunkról szóló szokásos, éves felmérésünk során 2012. április 2. és 7. között 1.522-en töltötték ki a mandiner.hu-n és a mandiner.blog.hu-n felugró kérdőívünket. A demográfiai összetétel és a politikai szimpátiák után most olvasóink…..
Emlékezetkultúra 2012.05.14 00:51:05
@Bloodscalp:
két reklámblokk eladás közt biztosan ránéznek, látom magam előtt, amikor a mandienr sales "csapata" kimegy prezentálni egy interaktív prezentációval. De ez kell a hazai reklámpiac arcába is, mindenkinek azt,amit megérdemel.
Emlékezetkultúra 2012.05.14 20:07:38
@bbjnick:
Jaj, barbie, végre bejöttél reprezentálni a művelt és értékelvű mandinerest, aki cikket is ír, és lehazugozza egy keresztény egyetem dékánját.
Nálad csak makk értékelvűbb, de valami miatt lelombozta a tölgy reget.
Emlékezetkultúra 2012.05.14 20:12:11
@Alfőmérnök:
ilyet ne írjál itt le, mert ennyi pénze a mandinernek se jön be az értékelvű és művelt olvasóiból és alkalmi cikkíróiból, hogy emiatt napi szinten menjenek bíróságra. Elégedj meg azzal, hogy itt ingyen köpködhetsz.
Ez sem kevés.
 Gondolkoztam azon, hogy megírjam-e ezt a posztot. Talán nem kellene, de annyira nyomaszt, hogy ha nem írom meg, ha magamban tartom, akkor csak rosszabb lesz. Vegyük ezt egy nemposztnak, jó?  Egy mandineres kommentről az ember ne írjon posztot. A mandinerről ne írjon posztot.…..
Emlékezetkultúra 2012.04.10 19:33:47
@mavo:
Ez most vicc volt, vagy komoly?
"az a személy, aki 2009 óta időről időre bitorolja a tölgy fedőnevet "
Ha komoly, akkor elmagyaráznád ennek a technikai hátterét? Hátha én is vissza akarnék élni a tölgy névvel :-) Bár nem mintha nem lenne kellőképpen lejáratva. De remélem, vicc volt a visszaélés szöveg, ezt már a mandineresek se vették be.
Amúgy a Konzi most rehabilitálta tölgyöt, ráadásul épp Megadját mankónak használva. :-) Ez nagyobb szégyen rá nézve, mint a leleplező írásunk volt. Ez jobb, mint amikor Schmittnek keresnek méltó pozíciót. Mi olyan fontos ebben az ipsében? Még csak nem is egy nagy lumen. Egy zöldfülűvel ír cikket. Most érte el pályája csúcsát.
konzervatorium.blog.hu/2012/04/10/partatlan_ertelmisegi_mi_mas
Emlékezetkultúra 2012.04.13 12:42:16
@amervihákim:
Ja, értem. De gyökér viccnek nem nevezném, max durvának vagy gyengének, de Molnár vergődése ismeretében inkább elcsépeltnek.
Te nem írtad még alá még a petíciót a Molnárt azonosításoddal?
Sosem találkozik a két csoport? :-) Olyanok vagytok, mint Schmitt rajongótábora: nem is hamisított, meg mit pattognak, hamisít más is.
De végre elértük, hogy a tanár úr saját néven publikál, igaz, még nem egyedül :-))
Mandiner blog KZ Dachau 2011.12.12 07:31:00
    Múlt héten, Mikulás napján a horror földjén jártunk. A felfoghatatlan, a megmagyarázhatatlan és a feldolgozhatatlan világában. Egy olyan világban, amelyet hús-vér emberek konstruáltak hús-vér emberek ellen és irányítottak sátáni elszántsággal alig néhány évtizede…..
Emlékezetkultúra 2012.03.08 21:27:09
@Counter:
Ezt a taktikát nekünk sem sikerült megfejteni.
Három hónap tagadás után a "nem róla szóló" történetben megszólalt saját nevén, hogy van egy gazdasági társasága, aminek nincs etikája, bárki is kéri számon.
Na ez a kereszténység szerinte.
És a konzervatív "logika".

Amúgy mi történt tölggyel, régen is ennyire alulteljesített mentálisan?
Emlékezetkultúra 2012.03.08 21:29:17
@sárika ikertestvére:
Remélem, hogy akkor Molnár úr is takarít, de ő elkésett vele ;-)
Rá a külügy is megorrolna.
Emlékezetkultúra 2012.03.09 10:39:35
@Leskelődő:
Rágalom? Csillagvirág, Molnár vallotta be :-) És itt a teljes kommentelői stáb igazolta, hogy ezt bizony a régi, jól ismert tölgy írta. Bárki meglepődik decemberben a szavain, még lett volna esélye.

Molnár decemberben elismerte, hogy vállalhatatlanok a tölgy által leírt sorok, és elhatárolódott azoktól, miszerint nem ő írta, feltörték a regjét...

A dékánoknak elismerte, hogy ő tölgy.

Most márciusban megszólalt Molnár néven, és nyilatkozott a tölgy ügyről, miszerint a gazdasági társaságának felelősséget nem kell vállalnia etikailag. Tehát lát etikai felelősséget is már, csak attól érzi magát mentesnek cégvezetőként.

A dékán úr döntését korainak, és nem jogtalannak nevezte.

Az már csak hab a tortán, hogy a PPKE oktatóktól kiállást kért leköteleződési alapon, kvázi megzsarolta őket, igaz, nem a gazdasági társasága nevében.

A Konzervatórium és Mandiner hivataalból tudott volna segíteni Molnáron, de ők nem tették meg, sőt, Szilvay Gergely elsők között igazolta Molnárt, ő csak annyival hárított, hogy az eset nem náluk, a Konzin történt.

Három hónapja folyamatosan kárpótolja Molnár urat a Mandiner megmondóstábja, ezt, ha akarnánk sem tudnánk felülmúlni. :-))

Molnár döntött a Mandiner kommentelő rovat veretes képviselői mellett, többet ért neki, mint az állása.
Szakmai pályafutása kiegészíthető lesz pár fajsúlyos kommentjével a virtuális világban.

Majd tartjátok egymásban a lelket. Bár azt látom, hogy a Mandinerre és a Konzervatóriumra sem jár azóta.

Csalogasd vissza, és majd mesél viszontagságairól.
Megkérem olvasóimat, hogy ezúttal tartózkodjanak a kaján megjegyzésektől: egy végtelenül kedves, aranyos teljesen rokonszenves családanya költészetét mutatom be nektek. Arról, hogy tényleg mennyire jó fej (Nem, ebben tényleg nincsen semmi áthallás, semmi másodszándék, semmi…..
Emlékezetkultúra 2012.02.22 20:23:58
@Pásztörperc:
Kis magyar homofóbia, oldalfüggetlen. Egyébként sem Gyurcsány, sem más férfi politikus, közszereplő, stb esetén a szakmai impotencia jelenlétekor nem merül fel senkiben, hogy a delikvens külcsínjében vigasztalódna, csak nők esetében. Ez is oldalfüggetlen attitűd. Szexizmus.

Amúgy ezek az alkotások hol kerülnek publikálásra, hol lehet ezeket begyűjteni?
Emlékezetkultúra 2012.02.23 16:11:56
@Pásztörperc:
én az azt megelőző kérdésre lettem volna kíváncsi, ha nem tudod a nevét, hogy akadsz rá.

Egyébként a férfi alkotók esetében is kötelező az iwiwes és fb-os adatalappal kiegészített ajánló, vagy ott megelégedsz a szellemi tartalommal, és nem elemzed az úr ábrázatát?

Különösen nincs gondom vele, ha egyébként a költő egyébként is publikálja önmagát ott is, tehát törekszik a közszereplői státusz elérésére. Csak azt látom, hogy a hozzászólások egy jól körbehatárolható része lassan teljesen másról szól, mint a leírt szavakról, de ez ismerős...
Most már biztos, hogy Orbánnak Abraham Lincoln-tripje van. A Le Monde-nak adott interjújában a populizmusát firtató kérdésre azt válaszolta, hogy „Ha az, hogy azt mondom az embereknek, hogy jobbá akarom tenni az életüket, azt jelenti, hogy populista, akkor igen. Ha Abraham…..
Emlékezetkultúra 2012.02.10 19:19:40
@atila68:
Két éve Orbán-trip van, sőt, inkább 10 éve. MIndez persze a választói felhatalmazás által, hogy a fő trippert idézzem.