Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Munkás

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nappal a 168 óra online cikke után nem történt semmi drasztikus változás a falu életében. Az érpataki lakosok már-már egykedvűen, nyugodtan fogták a polgármester és az ellene harcolók legújabb csatáját. Egy újabb csata, újabb gyalázkodások közösségi oldalakon, perekkel…..
Óriási meglepetés, ahogy Magyarországon sok helyen hirdetik, milyen jó Érpatakon lakni.Ez a blog azért született, hogy mindenki megismerhesse a valódi körülményeket, milyenigazából Érpatakon esetleg csak túlélni a mindennapok gyötrelmeit. Milyen érzés teljesen kiszolgáltatva,…..
Mikulás napon kapták meg az érpataki szülők az óvodáztatási támogatásról szóló határozatokat. A polgármesteri hivatal előtt nagy vitatkozásra lettem figyelmes. Az egyik szülő méltatlankodott, mert a határozat szerint annyit hiányzott a gyereke az óvodából, hogy nem jogosult…..
Minden postaládába eljutott a félbevágott A/4-es lapra nyomtatott szórólap, amibenkarácsonyi élelmiszercsomag-osztására invitáltak minket. Végre valami! Érpatakon nem úgyműködik, ahogy bárhol máshol, itt már ez is óriási előrelépés. A környező települések lakóirajtunk…..