Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geolog

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A reklámadó elfogadása miatt nehéz napokat élő csatorna bejelentette, hogy ezentúl az RTL Klubon is látható lesz az a Híradó, amit eddig az RTL II-n sugároztak esténként. A Rábai Balázs által vezetett hírműsort június 16-tól éjjel fél 12 körül az RTL Klub is leadja majd. A…..
Új nyelvtörőt - akarom mondani családnevet - vagyunk kénytelenek megtanulni mostanában, mivel a Szalay-Bobrovniczky klán hőstetteitől hangos a sajtó. Szalay-Bobrovniczky Kristóf alig melegedett meg a Girosztalanított Századvégnél, máris Rogán Antal és Habony Árpád…..
geolog 2012.02.12 18:09:31
@Kompli: Tudod melyik a zsidók 3 legfontosabb ünnepe egy izig-vérig amerikai szinész szerint: A Nobel dij átadás ,az Oscar dij átadás és a peszah. Ennyit arról ,hogy ki tüntet ki-kit.
geolog 2012.02.12 18:16:42
@aritus: A NewYork Tel Aviv tengely nem igaz Ha értesz angolul Bobby Fischer 180-as IQ-val többszörös sakkvilágbajnok a következőt állitotta az USA-ról JEWNITED STATES !!!!!!!
Részlet Orbán Viktor, az egri városi televíziónak adott interjújából. A miniszterelnök szerint „le kell szerelni az ellenséges támadásokat”, mert Magyarországnak nincs szüksége arra, hogy „Európa mondja meg, hogy éljünk, erre itt a 10 millió magyar”. A…..
geolog 2012.02.11 22:18:43
@Doubledecker: Az hogy itt tartasz nem Matolcsy büne. Hallottál olyat,hogy GOLDMAN SAX állitólag egy Amerikai Zsidó Bankház akinek az isten pénze is kevés volt na meg a LEHMANN BROTHERS MEG EGYÉB TELHETETLEN BANKÁR és akasztás nélkül megusszák.
Puzsér:A Szent Koronán ferde a kereszt. Hungarikum. A világon sehol nem ferde a kereszt. Se koronán, se templomon, se síron, se semmin. Ha jól tudom, Jézust Krisztust nem hatvanöt fokos szögben, sréhen feszítették fel. Közismert a sztori, a  XVII. században bezárták a koronát…..
geolog 2012.02.11 11:46:39
@insert random:" Vagy más ilyen cselekményt követ el"Olvass komám
geolog 2012.02.11 12:02:24
@bruhahahahihihi: Mi a bajod azzal, hogy leirom zsidó leirhatnám azt is,hogy sváb,szerb ruszin,szlovén,horvát csak egyik sem lenne felháborodva.Azt a szót,hogy zsidó nem lehet leirni? Nem vagy büszke zsidóságodra? Én büszke vagyok magyarságomra és nem sért ha azt mondják magyar! De ti fel vagytok háborodva ha megnevezünk benneteket pedig büszkék is lehetnétek rá. Énnekem nem a zsidóval van bajom hiszen nagyon sok zsidó származásu ember tisztelek és szeretek Hofi/Hoffman/Géza többet tett a magyarságért ,mint bárki de Bartók Béla Radnóti ,József Attilla sok orvos, kutató ,szinész /Garas Dezső /stb mindegyiket szeretem és becsülöm. De vannak olyanok akik Magyarország vesztét kivánják pénzzsidók/akiknek a pénz az istenük és a bank a templomuk/az ujságirócskák akik ócsárolják azt ahol élnek stb
ProgBlog A leghazugabb mondat 2012.02.07 20:54:00
Ma és holnap bizonyára mindenki, aki politikával-politológiával foglalkozik, rá fog cuppanni orbán évértékelőjére: vesézik, elemzik és elvesznek a részletekben… Azonban az egész beszéd nem ér annyit, hogy érdemes legyen megpróbálni azt összevetni a…..
geolog 2012.02.08 11:15:32
@nakivagyok: Egyet azért elárulok egyetlen pártnak sem vagyok a tagja még szimpatizánsa se. Orbán ma MAGYARORSZÁG Miniszterelnöke ha tetszik neked ha nem kétharmada az unioban a fennállása óta senkinek sem volt egyetlen országban sem ,hogy lett kétharmad? A magyarok nagy többsége megutálta a ballibeket,mert csak egyet tudtak HAZUDNI HAZUDNI HAZUDNI. Te egy törpe minoritás tagja vagy ,ird hozzá a mondandódhoz ,hogy mindenki be tudja sorolni kikhez tartozol.Magyarországot az országodat/szándékosan nem irom,hogy a hazádat/lehet ócsárolni,de el is lehet költözni."Hazádnak rendületlenül légy hive oh magyar" ISMERŐS?????
geolog 2012.02.08 11:44:21
@Kompli: Ha már a youtubot emlited megnézheted miért tart itt az ORSZÁG ,de az összes posztolónak ajánlom szeretettel Keressék meg Hofi Géza Ha én gazdag lennék és figyelmesen hallgassák végig. Ők azok akik miatt igy áll a világ és az ország.
geolog 2012.02.08 12:25:02
@Cartman (ex Cartman): A fajtánk nem ritkul ,de a tiétek ?hol van már a szadesz a szabad madarak gyülekezete. A lecsóban
Volt szerencsénk felvételről (!) megnézni Fábry Sándor legújabb showműsorát, és hát mindenképp kikívánkozik néhány gondolat. szkr-rel ültünk le megnézni, direkt felvettük, nehogy lemaradjunk róla (persze az MTV videotárában is ott van, de mi lelkesek voltunk). Fábryt…..
geolog 2012.02.07 12:04:23
@Ezekről böffents gyáva kisgörény a népednek!: Böffentettél e- gyurcsók idején te gyáva kis görény ,mert ha nem te egy ultraliberális SZDSZ-es vagy se hazája se országa gyökértelen senki vagy ha neked lennék kivándorolnék az igen demokratikus jizraelbe
Kitörni - mármint a 6-10%-os kispártiságból. Nem ment az - utólag visszatekintve - karakteres Schiffer Andrással, és a mostani kongresszusuk után sem látszik a pálya. Annak ellenére, hogy sokaknak, sokunknak nincs most más választható pártja, még leginkább ők. De ez kevés lesz.…..
 Az EU-tól eddig nem tapasztalt, határozott és radikális lépésnek lehettünk tanúi a múlt héten. Egyre szélesebb körben elterjedt vélemény ugyanis a nyugati világban az, hogy Irán atomfegyver készítésén fáradozik, ami miatt az utóbbi években már szankciók sorával…..
geolog 2012.01.31 15:38:28
@zum trucc: Tehát te cionista vagy?????????, BRRRRRRRRRRRR
geolog 2012.01.31 15:38:28
@dosagy18: iZRAEL az ellenséges országokat ugy demokratikus módon megszállja és bekebelez területeket A nők nem járhatnak azon a járdán amin a rabbik, autóbuszon külön kell ülniük.A háboruk izrael agressziv területszerzése miatt törtek ki. Nem hajlandók egyetlen ENSZ határozatot sem végrehajtani Körbekeritik a sajátjuknak hitt területeket,elüzik a saját földjeikről az arabokat.A cionisták szerint ISTEN nekik igérte az egész FÖLDET. Abból a demokráciából normális ember nem kér!!!
Ahogy tegnap írtam: érzékelni fogjuk a létszámbeli arányokat, hát érzékeltük. Sokan voltak, nagyon sokan. Mindegy is, hogy százezren vagy egymillióan (ez a két szélsőérték maradt meg bennem a sajtót böngészve). A lényeg, hogy a szándék sikerült, nagy számban voltak utcán…..
geolog 2012.01.22 11:37:07
@Démonmac1: Igazad van a ballib alatt lehetett tüntetni!? Országház több évre körbekordonozva mint müveleti terület. Ha meg akartad ünnepelni az ünnepet kilótték a szemedet.Nézzél már magadba hamar felejtesz!