Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iphonetuning

17 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iphonetuning.blog.hu Újra itt 2012.08.31 20:07:46
Hosszabb kihagyás után újra jönnek a posztok de mostmár az újabb Iphoneokra :)..
iphonetuning 2013.03.02 23:17:42
iphonetuning 2013.03.02 23:18:52
 Szerintem már sokan hallották, hogy az Iphone 3GS típusú telefonok egy kis módosítással HD-ban tudnak videót felvenni. Eddig is létezett rá egy cydiás tweak a stable.szifon.com cydia repoban de az csak ios4-en működött. Most megmutatom, hogy hogyan lehet saját kezűleg…..
 Bizonyára ti is tapasztasztaltátok már, hogy ha iphone 3g telefonotokon hátteret állítottatok be akkor annak a menüje laggolni kezdett egy kicsit. Erre egy megoldás az, hogy töröljük a menüben találtahó árnyékokat, ezzel jelentősen növelve a menü sebességét.Ifile-ban…..
 A HDR-fotózás röviden úgy működik, hogy a készülék három fotót készít: egyet alulexponálva, egyet normál expozícióval, egyet pedig túlexponálva, majd a három képből rakja össze a HDR fotót. De lássunk egy mintát, hogyan is néz ez ki:   Ahhoz hogy a HDR…..
 Bizonyára minden Iphone 3G tulajdonos tapasztalta hogy a telefonjuk hangszórója rettenetesen halk. De egy kis módosítás segítségével elérhetjük hogy telefonunknak normális hangja legyen. Navigálj a System/Library/PrivateFrameworks/Celestial.framework mappába és nyisd meg a…..
 A multitasking és háttér ki/be kapcsolását a zToggle program segitségével tudjuk elérni. Nyissuk meg a cydiát és kerezzüng rá a programra (zToggle). Telepítsük fel majd indítsuk el ezután válasszuk ki, hogy milyen típusú iPhone-on vagyunk. Ezután ki és be tudjuk kapcsolni…..
 Töltsd le az iFunBox-nevű programot. http://dl.i-funbox.com/ifunbox_en.zipDugd rá a telefonodat a gépre majd nyisd meg az iFunBox-ot.iFunBox-ban kattints a General Storage-ra majd húzd be a fájlokat mintha csak egy pendrive lenne. ..
 Nyisd meg a Cydiát és a keresőben keress rá erre: mxtube. Telepítsd fel majd indítsd el. Kattints a Search-re keress egy videót, kattints rá és menj a download-ra.   ..
 Keress rá a Cydia keresőben erre: youtubetomp3. Telepítsd fel majd nyisd meg. A keresőjében keress rá egy zenecímre. Kattints a videóra manh menj a convert-ra.A program ezután konvertálja majd letölti a zenét. A zenét Ifile-ban tudod elérni a var/mobile/media/downloads mappában...
 Egyszerű de látványos tuning. Nem lesz tőle gyorsabb a telefon csak az animációk gyorsulnak így például gyorsabban lép ki programokból.  Add hozzá Cydiában a source-okhoz a cydia.xsellize.com -ot majd a keresőben keress rá erre: fakeclockup. Telepítsd fel majd menj a…..
 Hogy mi mindent ki lehet hozni egy iPhone-ból? Hát tessék, itt a várva várt virtuális memória, ami elsődlegesen a 2G és 3G verziójú Jailbreakelt iPhone-oknak megváltás. 2G, 3G és 3GS-en is működik ! A telefon memóriája nagyon megnövekszik ettől a tuningtól. Az én…..
 Ez az egyik tuning amivel a legnagyobb sebességnövekedést lehet elérni. Sok helyenlehet olvasni hogy ne csináljuk mert felforrósodik a telefon vagy csökken az akkumlátor élettartama. Én tapasztalatból mondom hogy nem lesz semmi baja a telefonnak tehát megéri megcsinálni.Az Iphone…..
1. Kapcsoljuk ki az automatikus fényerőt.Beállítások->Fényerő2.Csökkentsük a fényerőt.Beállítások->Fényerő3.Kapcsoljuk ki a Bluetooth-ot.Beállítások->Általános->Bluetooth4.Kapcsoljuk ki a 3G-t.Beállítások->Általános->Hálózat5.Kapcsoljuk ki a…..
 Az Iphone 3G telefonokat jelentősen lelassíthatja az IOS 4. Erre egy népszerű megoldás a spotlight keresés kikapcsolása ami gyorsabbá teszi a rendszert.A spotlight keresést itt tudod kikapcsolni: Beállítások->Általános->Főgomb->Spotlight keresés. Itt szedjük ki a…..
Ebben a cikkben egy Cydiás program segítségével fogjuk drasztikusan növelni a telefon wifi vevőjének az erősségét.  Nyissuk meg a Cydiát majd adjuk hozzá a Sourceok-hoz a http://cydia.xsellize.com-ot. Majd miután ezt megtettük keressünk rá cydiában erre: wifi…..
 Ez a trükk leginkább azoknak hasznos akik az Iphone-ukon valamilyen GPS programot használnak (pl. IGo).Nyissuk meg az Ifile-t és navigáljunk a /System/Library/LaunchDaemons/ könyvtárba és nyissuk meg a com.apple.locationd.plist fájlt. Keressük meg a file-ban ezt a…..
Az UNIX és más rendszerekben, amik képesek multitaskingra, a daemon egy számitógépes program, ami a háttérben fut, általában a felhasználó nem kap ezekhez közvetlen hozzáférést, nem kapcsolhatja ki őket, iPhone esetében mindig futnak a háttérben, lefoglalva a rendszermemória…..