Regisztráció Blogot indítok
Adatok
corolla

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Török konyha népszerű és legelterjedtebb levese. A vörös lencse kiváló alapanyag,gyorsan megfő áztatás nélkül is, élettani hatásai kedvezőek és más lencsefélékkel ellentétben könnyebben emészthető,nem puffaszt. Az én elkészítési módom vegán    Hozzávalók :       250 gr vörös lencse      …..
Ha töltött libanyakról beszélünk, akkor azonnal beugrik róla a Márton-napi libaságok. Ezt a csodás finomságot azonban bármikor elkészíthetjük az év bármely napján és ráadásul semmilyen különleges tudás sem kell hozzá. Amire viszont biztosan szükségünk lesz, az egy jó hentes, aki gyönyörű…..
corolla 2017.10.03 12:04:15
A hús fűszerezése és a köretek egy része megegyezik a vietnámi konyha közkedvelt húslevesével,a Phó-val.   Hozzávalók :   500 gr. sertés hasaalja                          1 db fekete kardamom                          2 db csillagánizs                          5-7 szelet friss gyömbér        …..
Vacsorára nagyon jó választás ez az étel,könnyű,friss és kalóriaszegény,ezek mellett nem igényel hosszú elkészítési időt sem ( Az ízek összeérésére hagyott időn kívül ) . Recept : 200 gr. üvegtészta               40 ml szójaszósz               20-30 ml halszósz               4-5 szelet friss…..
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
corolla 2016.12.04 10:38:16
@sixx: :)
A mozzarella egy nagyon finom sajtféle. De annál menőbb dolog, hogy te magad készíted el szíved választottjának, nincs. Hozzávalók: 1 liter friss házi tej - fémböccéből vételezhető 70 ml frissen csavart és leszűrt citromlé 1 tiszta konyharuha csipet só Folyamatos…..
corolla 2015.02.25 16:25:50
comment:com A nap képe 2013.10.29 10:00:00
Aaron Paulnak nagyon hiányzik a Breaking Bad, és ilyen képek instagramolásával tölti az idejét. Örök hálánk. ..
corolla 2013.10.30 17:13:46
Bár a neve többekben talán valami retrós asszociációt indít el, a Gozsdu Manó Klub szerencsére semmilyen szempontból nem próbál a múltat nyilvánvaló módon idézgető szocreál presszókhoz és lyukas terítős romkocsmákhoz hasonlítani. Tetszik benne, hogy tágas, nem vered a fejed…..