Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barroso_levele

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra A magyar Tienanmen 2011.12.24 13:01:00
Sokan emlékszünk még a Tienanmen-téri esetre. Amikor egy egyetemista fiatalember fehér ingben a harckocsioszlop elé állt, kockáztatva minimum sok év börtönt, de akár azt is, hogy a tankok átgázolnak rajta. De  ami ott világraszóló hőstett volt, s a kép bejárta a…..
  Történetének talán legabszurdabb napján van túl a modern magyar demokrácia. Annyi hajmeresztő dolog fért bele a magyar közélet egyetlen napjába, mint máskor egész decemberébe sem. Az igazság az, hogy nem gondoltuk volna, hogy az LMP új ellenállásából a…..
  Kossuth téren jártunk, LMP-seket és jobbikosokat láttunk, fennakadtak a rácson, kellemes karácson'!   Korábbi, képes-szöveges beszámolónk itt olvasható...
  Általános meglepetés és értetlenség fogadta, amikor a kormányfő Németh Lászlónét jelölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium élére. A miniszterjelölt neve nem csak hogy nem szerepelt a Fellegi Tamás lehetséges utódjáról szóló találgatások között, de a közéletben…..
  Tegnap az Index zenés-táncos videójában vidám dallal kívánt boldog karácsonyt a demokráciának az Országházban. A Ház nem maradt sokáig adós a válasszal: Az Index.hu hírportálon 2011. december 20-án megjelent „Boldog Karácsonyt, magyar demokrácia!” című…..
barroso_levele 2011.12.22 14:52:13
..
barroso_levele 2011.12.21 14:44:07