Regisztráció Blogot indítok
Adatok
érpataki

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikulás napon kapták meg az érpataki szülők az óvodáztatási támogatásról szóló határozatokat. A polgármesteri hivatal előtt nagy vitatkozásra lettem figyelmes. Az egyik szülő méltatlankodott, mert a határozat szerint annyit hiányzott a gyereke az óvodából, hogy nem jogosult…..
Óriási meglepetés, ahogy Magyarországon sok helyen hirdetik, milyen jó Érpatakon lakni.Ez a blog azért született, hogy mindenki megismerhesse a valódi körülményeket, milyenigazából Érpatakon esetleg csak túlélni a mindennapok gyötrelmeit. Milyen érzés teljesen kiszolgáltatva,…..
érpataki 2011.12.22 10:16:34
@Czirok Péter: Mondom én Péter vagy soklúd,vagy nevezze magát annak aminek akarja,én dolgozom,ha nem lenne munkám,akkor igenis elmennék árkot ásni,de nem ám gödröcskét,amiket Érpatakon ásókáznak hónapokig,hanem mély árkot,tudja Uram olyan mélyet,amiben a szemetet jól el lehet földelni.Kivilágitatlan kerékpárok...húha haladunk,nehogy azt sérelmezze legközelebb,hogy a lakásokon díszként használt mászó mikulásokat miért nem büntetik meg a rend őrei,hisz biztosan lopni mennek...!Az utolsó mondatait figyelmen kivül hagyom,mert az már valóban tiszteletlenséget tükröz.Lehet vitázni,vitatkozni,de azért senki se dögöljön éhen!Nem hallottam még olyat,hogy dolgozott és éhen döglött.
érpataki 2011.12.22 10:19:53
@Czirok Péter: Aki dolgozik,nem döglik éhen,hanem próbál javítani életkörülményein!
érpataki 2011.12.22 10:36:48
@Czirok Péter: Nem a szám jár,hanem a kezem,azt követeled ássak árkot?Neked szívesen megásom,melyik parcellába kéred?