Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerek Balázs

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A folytatásban következzenek a különféle kiegészítők. Ugyanis a csomagban nagy számú ital és teapor kapott helyet. Azonban ezek alapból nincsenek édesítve, ezt nekünk kell megtenni a mellékelt cukorral. Pozitívumként elmondható viszont, hogy az italporok számával megeggyező…..
Kerek Balázs 2013.06.27 10:14:34
@joni firpo: Nekem az is olyan műanyag ízű volt. Bár jobb mint a KÉCS. kakaója. Viszont az meg tejben nem oldódik. A francia viszont veri, körökkel.

@Unio: Amúgy nem is lenne drága. DM-be lehet kapni elég jó müzlis energia szeletet.
Filmbarátok Podcast #30 (2013. Június) 179 percBeszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyDTéma:-A nagy Gatsby-Transz-A.C.A.B. - Minden zsaru rohadék-Indie Game: The movie -REC 1+ REC 2-A dolog (1982) + A dolog (2011)-Szuper Haver-Taxisofőr -Insidious -Adéle és a múmiák rejtélye A felvétel itt…..
Kerek Balázs 2013.06.16 06:56:37
Van egyébként egy holland film is, ami rohamrendőrökről szól. De a címét nem tudom.

Viszont az ACAB-ről még egy kicsit... Általában a filmekben elmagyarázzák és megmutatják ki a rossz és kit kell utálni, illetve hogy az adott csoportok kivel vannak jóba vagy rosszba és milyen céljaik vannak. Na ez itt totális káosz. Csak mint a valóságban.

Nézzük meg mért is. Adottak a bevándorlók. Elveszik az egyik srác anyjának a lakását, semmit nem csinálnak, házat foglalnak, segélyen élnek, balhéznak. Ugyanakkor az egyik srác barátnője fekete és semmi baj nincs vele, szintén feltűnik a filmben egy arab srác akivel jóban vannak és segít nekik.

Aztán ott vannak a nácik-fasiszták. Mekkora arcok, bandáznak meg megverik a védtelen bevándorlókat. Na ez ám a megoldás. Rendőröket késelnek meg és balhéznak ők is. Az egyik jelenetben pedig a rendőrök elég keményen megszivatják őket, és szinte felnyalatnak velük egy egész parkot.

Tehát látható, hogy itt a film nem adja az ember szájába a különféle sztereotípiákat. Megmutatja, hogy van ilyen is meg olyan is, és az nem biztos hogy jó megoldás ha laposra verünk valakit. Ezt ugye többször is szemlélteti.

A rendőrök se jók vagy rosszak. Árnyaltak. Az egyik idősebb szereplő például nagyon szimpatikus, majd látjuk ahogy hamis tanúvallomást tesz, és egyébként egy mussolini kép lóg a nappalijában. Mégsem fasiszta, még sem rossz ember, még sem ellenség és mégsem egy korrupt disznó rendőr. Na ezt adjátok össze....

Lehet vannak benne klisék, de marha jók lettek a karakterek és a jelenetek is.
Nos,úgy tűnik a miénk összeállt.Ez alapján 3miskolci,2budapesti,2szolnoki,és 1-1abonyi és salgótarjáni túrázónk lesz.Ez alapján Miskolc tűnik a leglelkesebb városnak!Igen,ez 9fő,túl jelentkezés volt a végén.Mehetnénk már.....
Combat Gear Blog Modox Smersh 2010.04.22 06:30:00
Ezt is megértük, az első orosz felszerelés kerül bemutatásra. A választás lehet nem a legszerencsésebb, de ez van. A Modox cég állítólag katonai és rendvédelmi dolgozok számára gyárt és szállít mindenféle kiegészítőt. A weboldalukon megtekintve a katalógusukat valóban…..
Kerek Balázs 2012.11.21 14:54:12
@májkrémes kenyér 93: A Smersh nem rossz, eleve AK-hoz van kitalálva, a váll hevederek jobban tetszenek rajta. Viszont drága. Ha normális áron szerzed megéri.

A PLCE-t itthon megkapod 20 000, 5 zsebbel. Kicsit puritán, de megéri szerintem.
Combat Gear Blog Vagy M4? 2012.10.12 08:00:00
Abban szerintem egyetérthetünk, hogy az M4-es, főleg ez a “pimp”-elt verzió, kifinomultabb eszköz mint az AK, és ezért elsőre kicsit félve nyúltam hozzá. A képeken látható M4-es nem amerikai gyártmány, hanem Németországban az Oberland Arms készíti. Ennél fogva precízebb,…..
Kerek Balázs 2012.10.12 09:32:40
@auer: 1800-2000 Ójró

@numizmata: Egyik sem, kölcsön. Egy barát barátjáé.
Miért égett porrá az Astra? Miért nem használták a modern technikát az oltáshoz? Miért gyulladt ki a többi autó? Ilyenkor is fizet a biztosító? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Combat Gear Blog HAIX P3 2012.03.05 08:00:00
A HAIX cég bakancsainak bemutatásának aktualitását az adja, hogy az elmúlt évek során az Airpower bakancs-család széles körben rendszeresítésre került az MH-ban.   Általánosságban a HAIX-cégről annyi mondható el, hogy idestova több, mint hatvan éve alapították,…..
Nem az első óriásszörnyes film a sorozatban (félek, nem is az utolsó), de ezeket valahogy nem lehet megunni. Mindig lehet találni bennük valamit, ami miatt érdemes beszélni róla. Ezúttal ez a valami David Hasselhoff! A Kérdezz-Felelek pedig lezárult. Aki esetleg még éppen most fejezi…..
    Az '58-as mintájú málhafelszerelés a brit hadsereg rendszeresített felszerelése volt az 1950-es évektől egészen a 90-es évek elejéig. A 90-es évek közepén használták még kiképző központokban, tartalékos alakulatoknál és kadét iskolákban.   Az '58-as málha…..
Kerek Balázs 2011.12.21 07:13:21
@apravetz: Alapvetően igazad van. Viszont sem az M1956 sem a M1972 nem bír annyit mint az '58-as. Történt egyszer, hogy valakin megrántottam a H hevedert, az pedig letépte a seggzsákot róla. Amúgy azok a 20-as tárak számára készült tártartók sem az igaziak. Milyen férfi mászkál műanyag puskával, ráadásul 20-as tárral ? (költői kérdés volt, irónia meg minden, ne keressetek képeket)

A másik dolog pedig az ár. Ahogy néztem 9000 forintért megkapom az '58-ast, szinte fullosan, míg m1956-hoz ennyiért kapok 3-4 zsebet mondjuk.