Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komáromi Zsolt

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy integrálunk, vagy ártatlan tömegek halálában leszünk részesek, és akkor biztosan elsöpörnek bennünket a menekülők. Itt a válasz mindazoknak, akik eddig azt hitték, hogy a magyar–szerb határra húzott kerítés megállíthatja a menekültáradatot, s ezzel Orbán Viktor…..
Komáromi Zsolt 2015.08.23 23:29:08
@Szvidrigajlov: Ne sajnáld azt a pénzt. Azt te sosem kapnád meg. Előbb lesz belőle stadion.
„Ráadásul Dolan egyáltalán nem hülye, ő is pontosan tudja, hogy ez a helyzet, csak képtelen elismerni, hogy az idő elrobogott az egyháza mellett” – írja a 444 közírója, Erdélyi Péter a New York-i sztárbíborost, Timothy Dolant fikázó cikkében. Nem lennénk most a…..
Komáromi Zsolt 2014.04.27 13:23:08
@aristo:

A dekadencia csalhatatlan jele a buziság? Tehát a buzik jelenléte dekadenciára utal? Akkor most egy dekadens világban élünk - és mint egy piszkálódó kicsengéssel - már vagy ~2000 éves keresztény múlttal.
Hogy úgy mondjam, átkozottul jól általánosít. De mire fel, milyen adatok alapján? Talán a melegek számaránya olyan mértékű, olyan meghatározó, hogy erre feljogosítja? Tudományos a következtetése, vagy aristo_szubjektív?

És itt kapcsolódnék az erkölcs világon kívüli mércéjéhez. Az ószövetség istene erkölcsi iránymutatását ( a gyilkolásra bíztatást) egy darabig követték, az vajon megfelelne-e aristo_ erkölcsi normáinak? A világon kívüli mérce nem lehet egyetlen darab (nincs más tökéletes, csak az emberi megfogalmazás szerint tökéletes, és ugye az ember nem tökéletes) ennyi isten jelenlétében.

Az erkölcs kb. annyira stabil, formatartó, mint a jégkocka a napon. Nem kell mást csinálnunk, hogy ezt észrevegyük, hogy Európából átmegyünk Ázsiába, de lehet, hogy az is elég, ha a szomszédunkba.
Az erkölcs koherens megalapozásához (aristo_ hozzászólás alapján) elég az aristo_ érzékenység és szeretet pl: ˝Ettől még az ateisták természetesen, lehetnek jó emberek - ebben egyetértünk.˝
Ennyi erővel én így viszonzok: Ettől még az aristo természetesen, lehet jó ember- ebben egyetértünk.
Megint szembesülhet azzal a miniszterelnök, hogy lehetetlen helyzetbe lavírozta saját magát. Simor András pénteken nyilvánosságra hozta Orbán Viktorhoz írt, csütörtöki dátummal ellátott levelét, amelyben a hiteltárgyalások megkönnyítése érdekében felajánlást tesz:…..
Komáromi Zsolt 2012.02.27 23:27:26
@amor2000: Az I. orbán kormány határozta meg a Fidesz kifogásolt fizetést, persze akkor nem Simor ült a székben, hanem Járai. Akkor nem,a nép fizetett?
A fizetések alakulása, miértje itt: www.mnb.hu/A_jegybank/kozerdeku_informaciok/mnb-a-tiszta-kozbeszedert

A hozzászólásodból kiderül, hogy voltál MNB elnök,a velejáró felelősséggel, főleg az offshore szóból lehet erre következtetni...olyan nemesi, olyan tudományos