Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Repulsor976

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emberek ruhában Ted Bándy 2012.07.16 08:59:00
"Halló-halló figyeleeem! Elkaptááák Bándy Kata gyilkosáááát! Mindenki gyűlölködjeneeeeek! Vajon roma volt-e a gyilkooos? A kuruc.info hiteles értesülései szerint egyúttal még zsidó iiiis! Figyelem, figyeleeem! Tegye ki minden hülyeee! Posztoljanaaak, tvitteljeneeek……..
Repulsor976 2012.07.17 13:39:57
Ha mar nagyon unatkozol, vagy eppen mar nincs a kornyekeden naci, es alapanyag sem akikbol gyarthatnal magadnak parat, akkor olvasgass egy kicsit:

www.dc.state.fl.us/absconder/search.asp

Korozott bunozok Florida megyebol. Jobbra fent valaszthatod ki az etnikumot.

Amugy irigyellek kicsit, bevallom oszinten. Hogy te mennyi ehes ciganygyereket megetettel mar a blogbejegyzeseiddel...
Ki antiszemita? Gerő András a Galamuson leantiszemitázta Romsics Ignácot.  A címet és a konklúziót jotunder vincenttárs világosan jellemezte. Aljas. Magam a tartalmi érvekkel foglalkoznék. A vád alapja az, hogy Romsics Magyarország huszadik századáról írott cikkeiben…..
Repulsor976 2012.07.07 04:08:40
?
Repulsor976 2012.07.02 16:46:00
@neumarkter: Na, ebben teljesen egyetertunk. A magyarorszagi zsidok altalaban pont annyira viszik, mint a magyarok. Altalaban semmire (bocs, mindenkitol), az egyetlen dolog amit elernek, az a WC-zsinor. A magyarok egy resze kozepkorba illo mentalitassal pajeszos, kipas uzsorasokkent tekint a zsidokra, akik a vilag elveszejtesere szovetkeztek. A mo-i zsidok egy resze tokeletesen meg van magaval/kulturajaval elegedve, ambar semmire nem jut az eletben. Szep nagy rakas szart lapatoltunk ide a Karpat-medencebe gyerekek, es amig nem lapatoljuk el, addig kozosen szagoljuk. Zsidok, nem zsidok, komcsik, cigok, kurvak, papok, gengszterek, pedofilok, mindenki...
Repulsor976 2012.07.03 02:33:00
@neumarkter: Oke, legyen pl. Popper Peter. En szemely szerint kedvelem a publikacioit, tisztelem a munkassagat. Hollandiaban elek egy jo ideje, diakokat felveteliztetetek az utrechti egyetemre. Holnap ha bemegyek az irodaba, majd megkerdem a holland es angol kollegaimat (akad koztuk pszichologus, pszichiater is) ismerik Popper Petert. Sejted a valaszt, ugye? Na de hagyjuk szegenyt, eszem agaban nincs bantani, nincs miert.

A posztomban csak arra akartam kilyukadni, hogy habar eleg sok zsido el Magyarorszagon, egyszeruen keptelenek csak a kozelebe jutni annak a teljesitmenynek amire egy fejlett nyugat-europai kornyezetben kepesek lennenek. Nocsak, talan megis erosen fuggenek a kornyezettol amiben elnek, csakugy mint a tobbi ember? Megmutatnad nekem hol szunnyad Magyarorszagon az az irgalmatlan zsido szellemi toke? Tenyleg kivancsi vagyok ra! Tudod nezegetem a Ganz Abrahamokat, Weiss Manfredeket, Zwackokat, dehat itt en csak a nemet technologiat latom ervenyesulni jol nevelt uzletemberek kezeben. Kun Belak, Rakosik? Na, ezt gyorsan ugorjuk at, oke? :( A multkor -bar nem szokasom tevezni-, megneztem egy regebbi Heti Hetes epizodot a neten. Na, ott aztan a plafont csapkodta a tehetseg! Ilyen nagy formatumu, vilagklasszis zsido embereknek mint Kern Andras, Hernadi Judit, Farkashazi, es a tobbi Amerikaban lenne a helyuk. Te is tudod, hogy mosogatni nem kellenenek, nemhogy szerepelni... Kertesz Akos? Akinek nem sikerult legalabb egy idegen nyelvet megtanulnia elete soran, igy lett az anyanyelvenek foglya (errol termeszetesen a magyarok tehetnek!)? Egy felzsoldra eresztett buta nacit megszegyenito modon kopkod, csapkod, kozben mindenfele magyar genetikarol beszel, csak az a gond o sem tudja mit. Geplakatosbol avanzsalt kommunista propagandairo, aki siman egy sorba allitja magat Adyval, Jozsef Attilaval? :) Talan a Koka Janos? Aki kiall az emberek ale, es megkerdi ki engedheti meg Mo.-n maganak, hogy maganrepulogepe legyen? Ja igen, aki kakaobiztos szamitogepeket ad el az allamnak... Talan a Bajnai Gordon? Aki 23 millio forint/alkalmazott allami tamogatassal hozott letre munkahelyeket? 23 millio forintbol hany evig tudnank azokat az embereket eltartani? Az a Bajnai aki tonkretette az alfoldi szarnyastenyesztoket? Aki majdnem eladta a fel Velencei-tavat egy marek aproert? :) Ugy altalaban veve, van meg szabadlabon balliberalis kozszereplo az orszagban?Aki nem vadolnak csalassal, sikkasztassal, korrupcioval? Es hosszan folytathatnam, de ennyi azt hiszem eleg.

Szoval, hol is rejtozik a zsido zsellem ees intelligancia?
Megvan a fejünkben a kép, hogy milyen volt a fiatal Axl Rose? Hát Elton John a hetvenes években? Vagy éppen Bowie? Na és Mick Jagger? Ma már nem kell ahhoz öregedő rockernek lenni, hogy tudjuk, milyenek voltak az említett (és más) zenészek fiatalon, mégis, amikor egymás mellett…..
Repulsor976 2012.03.20 13:28:26
@isssti: Ez a Te megkozelitesed, azert ez igy nem kerek sztori! Ez a Jagger zombi gazdagabb mint barmelyikunk (anelkul hogy, 2 napot dolgozott volna az eletben), annyi fullextras punciban jart amennyit osszealmodni sem tudok, tobben ismerik es ismerik EL mint a romai papat, blablabla... Ez az ember 50 ev alatt elt 500-at basszus. Na, tedd fel azt a szetkurt arcat egy drogellenes utcai plakatra, hatra megrettennek tole! :D Nem trollkodok, tenyleg ezt gondolom.