Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ehsegsztrajkolo

16 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ma 11h-kor rendkívüli sajtótájékoztatót tart a Tiszta Kezek Mozgalom a Kunigunda út 64. szám előtt!!!!!!! Újabb perdöntő bizonyítékok kerülnek napvilágra!!!!!!! Minden újságírót és érdeklődőt szeretettel várunk!!!!!!!!..
A Fővárosi Munkaügyi Bíróság 2012. január 19-én hozott ítéletében a Televíziósok és Filmkészítők Független Szakszervezete keresetének részben helyt adva jogszabályba ütközőnek és semmisnek nyilvánította az MTVA és az Ideiglenes Üzemi Tanács között a csoportos…..
Nem állunk meg - Nagy Navarro Balázsnak tervei vannakHárom hétig folytatott éhségsztrájkot a tisztességes közmédiáért Nagy Navarro Balázs tévés szakszervezeti vezető, a tavaly leépített ezer közmédiás dolgozó egyike. Egy hónap elteltével már nemcsak tömegtüntetéseken…..
  Eltelt az éj, össze-vissza fújt a hideg szél. 5 fő a szabad ég alatt, 2 fő lakókocsiban volt. Bruder Erika ma délután lép éhségsztrájkja 21. napjába. Egy további sztrájkolónő a 13.-ban. Tegnap este kint járt a Főnix-mentő, mindenki rendben van. Az a döntés született,…..
Mi, a Magyar Köztársaság szabad polgárai, a Tiszta Kezek a Demokratikus Magyarországért Mozgalom tagjai kérjük a Köztársaság minden állampolgárát, hogy az Újesztendő küszöbén vessen számot magával. Vizsgáljuk meg mindannyian, hogy mi vezetett oda, hogy a rendszerváltás után…..
ehsegsztrajkolo 2012.01.07 11:21:25
@együttműködő: Az eskü szövegét és Nagy-Navarro Balázs beszédét innen elérheti. A többi beszédet csak videó formájában fogjuk felrakni ide 1-2 napon belül.
Vegyipari Dolgozók Szakszervezete - vdsz.hu Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Szolidaritás Mozgalom Szakszervezetek.hu Muosz..
ehsegsztrajkolo 2012.01.07 11:21:25
@chilis csokoládé: Megoldottuk. Köszi a segítséget!
30. January 2012. Two Hungarian journalists fired over hunger strike - http://www.globalpost.com 24. January 2012. Hunger Strike Speaks of Downward Spiral in Budapest - The Huffington Post ( UK ) - http://www.huffingtonpost.co.uk 04. january 2012. France 2 news/ journal de France 2 -…..
ehsegsztrajkolo 2012.01.05 20:12:51
@pihko: Köszönjük a segítséget!:)
Eltelt egy újabb téli éj a táborban. Szávuly Aranka és Nagy Navarró éjjelig ott maradt, utána egy hat fős mag és 3-4 időszaki támogató őrizte a tábort. Egy lázas sztrájkoló a lakókocsiban, a többiek kint a szabadban. Magyar Kati, 5 gyermekes Szolidaritás aktivista ma 21. napja,…..
Helyzetjelentés a Kunigundából:Az elmúlt éjjel 5 fő a szabadban virrasztva, egy fő éhségsztrájkoló a lakókocsiban sztrájkőrködött. Atrocitás nem volt. Ma délelőtt a szokásosnál kevesebben látogatták meg a tábort. Nagy Navarro Balázs a helyszínen van ma is. Beszélgetések…..
A sztrájktáborban az éjjel 6 fő őrködött. 4-en közülük éhségsztrájkolók. Magyar Kati Szolidaritás aktivista 18, Megyaszai Sándor EMD-aktivista 17. napja éhezik... Nem volt túl hideg, egy fő a szabad ég alatt őrködött, a többiek a lakókocsiban voltak. Ma délelőtt 6-10 fő…..
EZ MÁR EGY LEZAJLOTT DEMONSTRÁCIÓ, DE FIGYELJÉTEK A BLOGOT! NEM ÁLLUNK MEG!NAGY SIKERE VOLT A TEGNAPI DEMONSTRÁCIÓNAK A VÁRBAN, A TURUL SZOBORNÁL. AZ ELLENTÜNTETŐK NEM A MEGFELELŐ HELYRE ÖSSZPONTOSÍTOTTÁK EREJÜKET, ÍGY ELMARADT A TALÁLKOZÁS. KOMOLY SAJTÓVISSZHANGJA VOLT AZ…..
 Bolgár György gondolatai Dr. Gazsó L. Ferenc (MTVA vezérigazgató helyettes) szerint nem dolgoznak hírhamisítók az MTVA-ban. Hegedűs Istvánt mégsem rúgták még ki, pedig vezérigazgatói figyelmeztetést kapott a Lomnici-ügyből kifolyólag. Ott dolgozik még Papp Danika,…..
Sok szeretettel várunk mindenkit 2011. december 31-én 18 órakor a Kossuth téren a Kossuth-szobornál, ahol Nagy-Navarro Balázs mond beszédet a Tiszta Kezek Mozgalom megalakulásának alkalmából. A további beszédek mellett a hivatalos rész után neves művészek lépnek fel az eseményre…..
Az éjszakai mozgolódás után ma hajnalban is sok biztonsági ember érkezett az MTVA-ba. Kiderült, hogy egy teljesen új biztonsági cég veszi át a Wini helyét. Izgalomból kijutott bőven, hiszen a tegnapi kordonbontás óta mindenki fel van készülve a legrosszabbra. Általában a…..
Hajnalban az MTVA fizikai erőszakkal ki akarta szorítani az éhségsztrájkolókat az általuk kijelölt területről. Be akarták zárni a karácsonykor felállított kordont a biztonsági őrök. Megya volt a legszemfülesebb, és ugyanazt a taktikát választotta, mint Balázs a kordon…..
Ma Ambrosiót elvitték a rendőrök a Kossuth térről. Ráadásul az is aggodalomra adott okot, hogy ellenállt az előállítás során. Balázs és Sorel elindult, hogy megkeressék éhségsztrájkoló társukat. Az első kapcsolatfelvétel a rendőrökkel sikertelennek mondható, így…..
 Ma Balázsovits Lajost, a Játékszín igazgatóját kaptuk kameravégre.  Délutánra előkerült a guantanamoi kínzásnak is megfelelő zene, ami természetesen azóta is jó hangosan szól, hogy ne tudjunk aludni... A teadélután azonban nagyon kellemes hangulatban…..
ehsegsztrajkolo 2011.12.25 19:10:49
@nomeolvides: Bármikor nagyon jól esik, ha kijössz, kijöttök:):)
Milyen jó, ha korán kel az éhségsztrájkoló. Még Budapest főpolgármesterével is találkozhat a Kunigunda utca 64. előtt... Beleznay Endre is erre járt Pollack Mihály tér, 16h Végül a petíció átadása ..
Tizenegy napja kezdtünk éhségsztrájkolni egy manipulációmentes, tisztességes közmédiáért. Eddig csak egy közösségi portálon adtunk hírt magunkról, de most kaptunk egy kamerát is kölcsön. Az első saját-kamerás napon Betlen Jani házhoz jött.. és Pálffy István képviselő…..
ehsegsztrajkolo 2011.12.21 11:31:07
@manya18: Köszönjük! Igyekszünk minél több infót feltenni ide is videó formájában.