Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rolig

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
10 éves lett a Király beszéde című alkotás, ami Oscar-díjat hozott a főszereplő Colin Firth-nek. A film csodás színészekkel, zenével és díszletekkel állít emléket a jelenleg is uralkodó II. Erzsébet édesapjának, VI. Györgynek. A történelmi téma ellenére a mű drámai és humoros elemeket is felmutat. A…..
        Tíz nappal ezelőtt a brit Parlamentben Boris Johnson miniszterelnök igen emelt hangon " az abszurditás csúcsának nevezte" a második lockdown bevezetését. Három órával ezelőtt Boris Johnson miniszterelnök bejelentette a második lockdown-t.        Már tegnap kiszivárogtatták, hogy lezárják…..
Rolig 2020.11.02 19:26:58
@Barkalot: úgy ússzuk meg, hogy komolyan vesszük a távolságtartást. Akkor vásárolunk ha muszály, akkor megyünk üzletközpontba ha muszály. Kézmosás ezerrel, minden üzletben ki vannak helyezve a fertôtlenitôszerek. A gyógyszertárakból több helyen kijön a személyzet az utcára a gyógyszerrel a pácienshez és még tudnám sorolni a megoldásokat. Tegnap nem volt halott egész svédországban és ma is "csak" négy.
Rolig 2020.11.02 19:28:20
@Rolig: ja üdv. Svédországból
Szólólemez-trilógiájának utolsó része, a McCartney III december 11-én jelenik meg – kereken 50 évvel az első önálló albuma után. Paul McCartney saját maga írta és játszotta fel az egész lemezt, csakúgy, mint a trilógia két korábbi részét. (nyitókép: Mary McCartney)..
Történelmi filmekből, - főleg, ha látványosak, hitelesek és történet-hűek - sosem elég; ezt az alapigazságot osztjuk mi is és ennek jegyében kezdtünk nagy örömmel a "A két királynő" című, 2018-as történelmi dráma megtekintésének is. Csalódás pedig egyáltalán nem ért bennünket: egy jól összerakott,…..
Rolig 2019.07.12 08:23:55
Énekelek Neked, Gyurka. Dühödten dalolom bele a képedbe, hogy: „A jövő előttünk romokban hever, és ha nem akarjuk, nem jön el…” De ez így túl egyszerű, túlontúl gyáva megoldás lenne. Nem sétálok bele egy kilátástalan pillanat hatása alatt a jéghideg Dunába, mint tette azt a férfi, aki képtelen volt…..
   Parragh László : Abban nagyjából közmegegyezés van Magyarországon, hogy keresztény gyökerű és fehér bőrű munkaerőpótlást keresünk. Lehet, ez egyszerűsítés, sokat is szidtak emiatt a mondat miatt. Azonnali: A keresztény fehér emberek jobban dolgoznak? Parragh László: Más a kultúránk. Amikor a…..
Aki Karácsony előtt akar műszakit szerezni, annak rendesen össze kell hangolnia az államigazgatást! Pár hete kiderült hogy lejár dec. közepén az autó műszakija. Ez már egybe van vonva (végre-valahára) a környezetvédelmi vizsgával. El is mentem egay márkaszervízbe - kijelölt…..