Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makanyi95

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szamárpad Égjen az egyetem! 2013.02.04 13:50:31
A szegedi egyetemen végképp összekuszálódtak a dolgok. Adott ugye a szakállamtitkárság, aminek az intézmények részéről a rektori konferencia a tárgyaló partnere. Nyilván az egyetem egy autonóm, de hierarchiára épülő szervezet, ahogy a hallgatóknál, itt is a jogszabály…..
Leslie Mandoki a Heti Válasznak adott interjújában azt állítja, a Magyarországgal kapcsolatban az elmúlt két évben megfogalmazott, szélsőségesen túlzó nemzetközi vádak mögött mindössze kilenc magyar közéleti szereplő áll. Ez kétségkívül túlzó leegyszerűsítésnek…..
Vannak azok a bizonyos túlérzékeny emberek. Ami biztosan világossá válik a Pesti Színház Vágy villamosa című előadásából, az az, hogy ez a világ bizony nem nekik kedvez. Elbuknak, mert elvesznek a részletekben. Kitaszítja őket a társadalom, mert érzékenységüket, részletekben…..
makanyi95 2013.02.11 10:43:25
A kulturális élet szereplőinek és a kultúra iránt érdeklődőknek az utóbbi évtizedben azzal kellett szembesülniük, hogy a területre szánt források egyre csökkennek. Ez a folyamat független volt az éppen aktuális kormányzat színezetétől, még ha okai különböztek is (míg a…..