Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szilva81

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nehany ember, akikkel jobb vigyazni!Molnar Dora es ferje - munkaigergetokKonrad Janos - foberloSzuromi Gyorgy - londoni atvero, penz elleneben sem adott munkat Elekes Istvan, regi alneve Nyers Istvan - mindenfele kolcsont, bankszamlanyitast, mindenfele ugyet intez, de eleg megbizhatatlan es jo…..
szilva81 2012.01.02 09:06:32
@edl: Szia!

Hát igen későn találtam rá a blogra. Mi december 12-én írtunk megbízási szerződést és ugye szóban beszéltünk az újságkihordási állásról. Aztán mentek szabira nekünk is azt mondták. De jövőhéten megyünk be és elbeszélgetek velük nagyon. Ha csalókkal van dolgunk akkor biztos hogy feljelentjük őket. Ezt persze majd közöljük velük is és mindent amit tudunk. Úgyhogy meglátjuk hogy reagálnak. Köszönöm az ötletet az oldalról, megnézzük.
Majd megírom mik a fejlemények az eu-realitys ügyben. Boldog új évet!!!
szilva81 2012.01.03 09:28:54
@workshop: Nem is ismersz minket, de nagyon Okosnak képzeled magad. ÉN és a férjem egész életünkbe dolgoztunk és dolgozunk, csak a második gyerek miatt én épp itthon vagyok gyeden, de az is munka ha nem tudnád. Arról én nem tehetek, hogy neked nincs igényed az életedre a pároddal együtt, hogy jó a szar is. Úgyhogy előbb gondolkozzál mielőtt megszólalsz!!!!