Regisztráció Blogot indítok
Adatok
knoncsika

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Filmen a múlt! 2011.12.18 08:10:00
Tizenegy év. Ennyi idő alatt kisfiúból srác lesz, nagyra nő a cseresznyefa a kertben vagy megöregszik kutyánk. Ennyi idő kellett ahhoz, hogy a világ talán legnagyobb, amatőr filmgyűjteményét tartalmazó - mindamellett folyamatosan bővülő - archívum mindenki által elérhetővé…..
knoncsika 2011.12.19 22:35:44
Komolyan nem értem az elégetlenkedőket. Nem lehet egy ilyen alkotásnál a jó oldalt nézni? Végre elindult! Nagyon sok ember legnagyobb örömére. Miért kell egyből fikatengereket írni anélkül, hogy bárki is utána járt volna, vagy utána olvasott volna bárminek is?
Gondolom a logo nem véletlenül van ott ahol van. Mégpedig azért mert ma mindenki ingyenes letöltésnek néz utána, és lopkodja a videókat, mintsem, hogy esetleg áldozzon arra, amit szeret, vagy magáének akar tudni. Gondolom nem százezrekről beszélünk egy archív felvétel megvásárlása esetén, de ha már valaki időt engergiát és pénzt áldozott azért, hogy ezeket a felvételeket beírja digitalizálja dolgozzon vele, postázza a digitalizált formát a tulajdonos részére, akkor miért nem kérhet ezért minimális anyagi juttatást, hogy egy kicsit a munka is megtérüljön? Kicsit valóban zavaró középen a logo, de ha csak nézzük a felvételt, és élvezzük a jó oldalát, akkor ettől el lehet vonatkoztatni. Nézzétek a tv-ben este Filmmúzeum csatorna kb hajnal 2-től reggel 9-ig ha nem tetszik logo nélkül, mert abban nincs, vagy az interneten!
Mint ahogy olvasható az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, az elégetlenkedők kommentjeit gondolom a következő fejlesztésben figyelembe veszik. De hogy emberek egy ilyen jó kezdeményezést nem tudnak örömmel, megértéssel, esetlegesn normális kommentekkel fogadni, ez egyszerűen elszomorít, és bicskanyitogató! Közületek amúgy tudja bárki is, hogy egy super8-as tekercs beírása milyen kivitelezést igényel, és amúgy mennyibe kerül??? Ha nem akkor ajálom, hogy előbb nézzetek utána. Számomra több súlyos 10.000,- Ft-ot spórólt meg az a lehetőség, hogy ingyen beírták a kisfilmemet. Legnagyobb örömömre meg még viszont is láthatta magát a 80 éve nagypapám, olyan felvételen, aminek az előhívása esélytelennek tűnt. Gondolkozzatok el először ezen!