Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anagami

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt X-faktor 2x19 - A finálé 2011.12.19 15:00:00
Hát akkor itt a vége kedves olvasó– és kommentelőtársaim, 2011-es X-faktor finálé, minden eldől, heves érzelmi megnyilvánulásoktól átitatott hogyvolt következik. Tegnap este (hú, de kevés alvás volt azóta) ott hagytuk abba, hogy Muri-Kocsis döntő lesz, vagyis kiderül,…..
anagami 2011.12.19 21:25:59
Nagy köszönet Candynek a klassz posztokért, mindig nagyon találóan és humorosan fogalmazott. Csatlakozom azon reményekhez, hogy a további tehetségkutatókról is lesznek ilyen posztok.

Tibónak nagy-nagy gratula! Nagyon megérdemelte a győzelmet és jó volt látni, hogy idén egyet lehetett érteni a végeredménnyel!

Nem szívesen térek ki "andrush" kommentjére, de muszáj megjegyeznem, hogy érthetetlen számomra, amikor valaki egy másik embert a külső jegyei alapján szól meg. Ez nem érv, ráadásul bárkibe bele lehet kötni a külsője alapján, ha találni akarunk magunknak valami kifogást. A kommentelő ráadásul rögtön össze is vonja a két - számára problémás "tulajdonságot - a fülformát és a tehetséget. Mintha az egyiknek köze lenne a másikhoz. Persze mindenkinek megvan a maga joga a saját véleményéhez, de azt hiszem ,ahhoz azért semmi kétség nem férhet, hogy Kocsi Tibó tehetséges!! Ezt felesleges megkérdőjelezni. A többi ízlés kérdése. Kinek ez a stílus/ember/külső tetszik, kinek a másik. Ettől vagyunk sokfélék, ezért van többféle stílusnak helye a zene világában (is). A rajongáshoz pedig még annyit: nem kell ahhoz kifejezett rajongónak/imádónak lenni, hogy elismerjük valakinek a teljesítményét. A jelenlegi X-faktor széria nyertese egyértelműen tehetséges, ráadásul a verseny során végig nagyon szimpatikusan, szerethetően viselkedett, rengeteg fejlődött az előadásmódja, a zeneszerető (értő és halló) embereknek nagyon sok szép percet okozott, szóval ezért örülünk - mondhatom sokadmagunkkal -, hogy ebben a döntőben ő nyert. Zárójelben jegyzem meg, hogy Tarány Tomit is szívesen láttam volna a döntőben, ő is nagyon jó volt!