Regisztráció Blogot indítok
Adatok
niktamere

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy teljes évtizedig tartott ugyan, de a Fidesz elérte célját: kettős állampolgárságot és szavazati jogot adott a határon túli magyaroknak. Az egész folyamatra jellemző, hogy minden egyes lépésnél tagadták a következőt. A 2001-ben elfogadott státustörvény után azt…..
niktamere 2013.04.02 15:37:24
@én már a fény gyermeke vagyok: szerintem ránts még a fütyiden párat aztán feküdj vissza mert még kárt teszel magadban te agresszív kismalac. A tudatlanság nem ment fel semmi alól, tehát fogadd meg amit Lenin elvtárs mondott nagyon helyesen Tanulni, Tanulni, Tanulni, aztán fröcsöghetsz, zsidózhatsz, cigányozhatsz és szőröstalpuzhatsz kimajom, de addig legyél csak megfigyelő.
niktamere 2013.04.02 15:55:19
@Tücsök1: az lehet, de az nem a Pál Gábor tetőfedő-bádogos hibája Felvidéken. Azt sosem értettem, hogy tudja valaki megtagadni és mocskolni saját nemzettestvéreit, csak azért, mert szükségük van a mindenkori hivatalos magyar kormány segítségére (amit igazán sosem kaptak meg, az, hogy odab..szol nekik pénzt az nem feltételen segítség), hogy ne tűnjenek el teljesen az erőszakos beolvasztásnak és megaláztatásnak köszönhetően, amit azért kapnak mert ugyanolyan magyarok mint ez a seggember fénylény. Lassan már összességében sem lesz 10 millió magyar ember...Erre a gusztustalan gyűlölködésre is csak pár agymosott elmebeteg képes remélhetőleg.