Regisztráció Blogot indítok
Adatok
siculusvox

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..
siculusvox 2011.12.20 15:38:49
@Frizuravarjú: Az intelligenciát a génjeinkkel kapjuk, a műveltséget, ezen belül a szakmait és azt a bizonyos általánost, bizony magunknak kell megszerezni. Nektek gyerekek ezek közül egyik sem jött össze! (Csak zárójelben: kultúr ember nem minősít! Na de hát ezt is érteni kellene! Ugyanis a hozzászólások nagy része, minden alapot nélkülöző, tények ismeretének teljes hiányát tükröző jelzők, minősítések tömkelege. Miből is következtetsz arra, hogy egy "oláh, vagy cigány" alacsonyabb rendű, mint báki más, esetleg te? Igen közöttük is vannak hozzád hasonló értelmi szinten lévők, de többségük bőven fölötted van, sokkal értékesebb az emberiség számára! Megnyilatkozásaid ékesen bizonyítják!)
Egyébként a kérdésemre senki nem tudott válaszolni. Jellemző!
Részemről a vitának tűnő vitatkozás lezárva! Ez nem az én szintem !!!
siculusvox 2011.12.21 02:46:39
@király vagyok: Ismered a betűket, vagy csak nyomogatod a billentyűket össze-visza, mert semmi értelmes nem hámozható ki abból, amit leírtál? Azért ne add fel, hátha egyszer, akár egy értelmes tőmondatot is összehozol! Csak így tovább, sok sikert, ha már az iskolába csak melegedni jártál!
(Mellesleg felség, mely országnak vagy királya? Ja persze a hülyék országáé! Így már értem! De mivel ilyen ország nem létezik, te sem vagy, csak egy virtuális eltévelyedés. Nem sok nyomot fogsz hagyni magad után!)
siculusvox 2011.12.21 03:05:12
@paraszthajszal: Egyetértek!
Ideje lenne felfogni már, hogy nem azért vagyunk a világon, hogy elkülönüljünk a többiektől, hanem hogy együttműködjünk velük, fajra, nemre, nemzetiégre, vallásra való tekintet nélkül. Nem azt kell keresni a másikban, hogy miben különbözünk, hanem hogy mi bennünk a közös. Csak így lehet együtt élni más népekkel, de még otthon is a szűk családban, vagy akár egy baráti társasággal!!! Az a nép, amelyik ezt nem ismeri fel és nem tudja elfogadni az el fog tűnni a történelem színpadáról. Volt már rá példa bőven!
Ébresztő, mert hiszen ez az Európai Unió alap eszméje és úgy tudom elfogadtuk, megszavaztuk! Ez esetben pedig mindenkire nézve kötelező! Ez a demokrácia, ami nem egy tökéletes rendszer, de pillanatnyilag jobbat senki sem tud.