Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Remmer

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 20-án tartják a Margit hid ünnepélyes átadóját. Az évek óta tolódó protokolláris alkalomra való tekintettel a Magyar Kerékpárosklub elnöke is üzent a városvezetőknek. László János szerint az átadás még a több éves csúszás ellenére is elhamarkodott, mert a…..
 Az MTV-ben eddig is gyakran tűntek fel olyan szakértők, akik tulajdonképpen nem is egy szakterülethez, hanem az Orbán-kormány éppen aktuális álláspontjához értettek, de azért az meglepő, hogy most a közmédia IMF- és bankügyi okos embere egy olyan befektetési tanácsadó…..
Remmer 2011.12.19 16:50:17
@fran7:

Ja igen, bocs a másik tipikus Fidesz-fan magyarázatot el is felejtettem: nem számít a sumákolás, mert a liberálbolsevikok is sumákoltak ezért a Fidesznek is szabad sumákolni (azt meg szép csendben elfelejtük, hogy pont azért lettek ők megválasztva kétharmaddal mert elég volt a sumákolásból). És ezzel a kör bezárult, nincs itt semmi látnivaló, haladjanak tovább.

Egyébként Soros konkrétan Orbán Viktor tanulmányait támogatta (lásd: hu.wikipedia.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor), de remélem ettől nem omlik össze teljesn a betonbiztos világképed. ;)
Remmer 2011.12.19 17:03:18
@fran7:

Érdekes, hogy amíg a Fidesz ellenzékben volt, némileg másképp vélekedtek arról, hogy az ország vezetése mennyiben tehet a világgazdasági válság hatásairól.

pl: www.fidesz.hu/index.php?Cikk=128212

Hát nem érdekes?

Az igazán szomorú egyébként az, hogy igen, a válság valóban hatással lenne ránk, nem lehet itt most kánaánt várni, de az az ámokfutás amit Orbánék csinálnak gazdaságpolitika címén másfél éve, szembe menve minden közgazdaságtani és politikai alaptétellel sokkal súlyosabbá tette a helyzetet mint amit a világgazdaság állapota indokolt volna. És nem számít, hogy a kezdetektől ezt ugatja az összes (nem fidesz által fizetett) gazdasági szakember, az EU, az IMF, mindenki, de a mi zsebdiktátorunk, mindenkinél okosabb, bár miniszterelnök létére még a gazdaság alapmechanizmusaival sincs tiszában. (lásd: www.youtube.com/watch?v=PnR589h1EJI)

Szóval további jó álmodozást.