Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Left Behind

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sziasztok Kollégámhoz hasonlóan én is most egy blogunkon nem egészen releváns posztot készülök leközölni, ami épphogy csak súrolja a gitáros témát. Annyit elárulok előre, hogy húros hangszerről van szó. Ráadásul hat húros hangszerről. Tud tisztán szólni és eszméletlen…..
Tegnap kedves Norbert barátommal, azon kezdtünk gondolkozni, hogy Command and Conquer Legújabb szerzeménye, a Red Alert 3, vajon mennyiben fog beletartozni a C n’ C Univerzumba, és hogy egyáltalán miről fog szólni. Mind a ketten nagy rajongói vagyunk az anno Westwood, ma már EA…..
Left Behind 2008.04.01 17:58:31
Bizonyára sokan vagyunk akik nem ma kezdték a játékipart és biztos vagyok abban is, hogy sokunk észrevette amit én is: végre az új játékok is kezdenek pénztárca barátok lenni. Emlékszem annak idején a 90-es években pont a számítógépes (akkoriban sokkal kelendőbbek voltak mint a…..
Left Behind 2008.04.01 14:47:38
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
Az Otherworld fórumáról írt nekem "Left Behind", hogy ő is készített egy videót a haverjával. Robotzsaru elbújhat a videóban bemutatott masinához képest..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
Left Behind 2007.10.14 19:08:08