Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magichand

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét új lakóval bővült állatotthonunk kutyalétszáma. A történet szomorú, na persze melyik nem?! Most egy 16 éves keverék öreg kutyáról van szó, kinek szemén, ahogy belenéztem, láttam az öreg kutyák szemére oly jellemző fátyolos tekintetet. A történet szokványos, de az is…..
Alex kutyát örökbe fogadták! Talán emlékeztek még, mikor csont soványan az alapítványba került... Alex az elmúlt hetek alatt szinte teljesen összeszedte magát, és reménykedem benne, hogy megtaláltuk a hozzá méltó örökbefogadót, a látszat legalábbis ezt mutatta. A tegnapi…..
EQUUSMENHELY Táborfalvi lovak 2012.02.29 21:27:00
Sajnos az elmúlt napokban is történt olyan esemény, ami borzolja a kedélyeket állatvédő körökben. Egy lótartó, aki olyan szinten kiéheztette a lovakat, hogy már nagy részük nem tudott lábra állni. Egy bértartott lovat már csak csörlővel lehetett felállítani, és feltenni…..
Hát akkor belevágok, kedves olvasó, és feltörök egy újabb szűzföld-darabot a Hétlövet-birtokon: mától fogva minden héten egy alkalommal egy könyvet veszünk górcső alá itt, a méltán legendás Delfin Könyvek sorozatából. A Delfin a '60-as évek elejétől nagyjából…..
EQUUSMENHELY Ez is, az is... 2012.01.22 21:36:00
Az elmúlt napok sok munkával szaladgálással teltek, az amúgy is meglévőkön felül. Volt széna szalmaszállítás, természetesen futrinka segítségével mely az egyik szállítmányozás előtt úgy tett, mint aki kilehelni készül a lelkét. A riadalom futrinka nyöszörgésére nagy…..
Kedves Blog olvasók!Talán emlékeztek még a Hatvan és Hort közötti horror tanyáról elkobzott három ló történetére. Hát persze, hogy emlékeztek, hiszen írtam már róla a blogban, vagy a honlapon. Nos, hát körülük való Baravó, a lovak réme, a póniméretű csődőr fenevad.…..
EQUUSMENHELY Csak úgy... 2012.01.16 20:20:00
Szomorúan telnek napjaim Suzy halála óta, de tudom és elfogadom, hogy az élet megy tovább. Igyekszem erőt meríteni a lovaimból és a kutyáimból. Megadatott nekem az érzés, ha bármely gondom bánatom van a lovak közelsége erőt ad nekem ha bemegyek a boxba átölelem a nyakát…..
EQUUSMENHELY Az év első napja 2012.01.02 18:59:00
 Hogy is kezdődhetne egy állatotthon első napja az évből? Hát egy új kutyával! Kedves ismerősöm Petra, aki szintén állatvédő, és nem is akármilyen! Tetovált!:) Ugyan tetkót még nem láttam rajta, de ami késik, nem múlik… Aztán az is lehet, hogy egy eldugott helyen…..
 Szilveszter napján az ember úgy gondolná, mindenki készülődik az év utolsó napjával járó bulira, vagy egyéb elfoglaltságokra. De nálunk nem így történt, mondjuk amúgy se nagyon készülődtem bulira, mert nem is volt, hiszen reggel ugyanúgy indul a nap, mint az év többi…..
  A vízelvezető árokból kimentett lóval kapcsolatban egy gondolat bánt engemet, na nem ágyban párnák közt halni meg, senem lassan hervadni el, mint a virág… Petőfi mondatai jutottak eszembe erről a mondat kezdésről.Visszatérve egy gondolat bánt engem, hogy miért is…..
EQUUSMENHELY Elment Orsi 2011.12.23 20:46:00
Elhivatottságom során sajnos nem először kellett szembesülnöm azzal az érzéssel, hogy el kell engednem, meg kell szabadítanom egy állatot a szenvedéseitől. A napok csak telnek, és én halogatom kimondani, hogy vége. De milyen alapon is mondom ki, hogy vége?! Hisz nem én vagyok az…..
EQUUSMENHELY Kimenős voltam! 2011.12.06 19:09:36
  Úgy döntöttem, már nem is írom, hogy hétvége, hiszen mindig hétvége van, olyan hamar elmegy egy hét, hogy szinte fáj! Bizony bizony kimenős voltam a tanyáról, még pedig a lovas világkupán voltam! Sajnos minden igyekezetem ellenére a fogathajtás közepére értem oda,…..