Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rainbow*

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Rainbow* 2010.04.11 21:04:00
@azoli79: Ezt az estét vaskosan nyeri az m1 és erről a műsorról még sokáig beszélni fognak, fogunk. A magyar választási műsorok történetének legjobbika. Urak, lengetem a kalapom előttetek!
Rainbow* 2010.04.11 21:04:48
@azoli79: Ezt az estét vaskosan nyeri az m1 és erről a műsorról még sokáig beszélni fognak, fogunk. A magyar választási műsorok történetének legjobbika. Urak,emelem kalapom!
Rainbow* 2010.04.11 22:01:26
@Süveges Gergő: Kedves Gergő, az esélyegyenlőség jegyében megnéztem a te blogodat is. :)
Félrefordítások Kovács Erzsi 2010.03.12 10:06:00
Ez most nem félrefordítás, de Kovácsnét (nem a címben szereplőt) a következő talány foglalkoztatta tegnap a hóesésben: Szóval ez inkább kérdés, mint egyértelmű kötözködés meg káröröm: van a sztaki szótárban (meg az összes többi létező internetes magyar-angol…..
Rainbow* 2010.03.12 10:36:02
www.scottishgolfhistory.net/bogey_par.htm

Angolul itt elolvasható a magyarázat arról, hogy jött létre ez a kifejezés, de a magyar fordítása szerintem pokoli nagy baromság. Egy golfost kellene megkérdezni, mi, laikusok nyilván az életben nem jövünk rá, miféle szakkifejezést takar a colonel bogey.
Rainbow* 2010.03.12 10:40:34
@Kovácsné: Nem kellene felkutatni egy golfos blogot és nekikszegezni a kérdést? :D
Rainbow* 2010.03.12 10:53:25
@Kovácsné: Nézd meg ezt: www.golfportal.hu/index.php

Egy halom angol kifejezés, de nem ismeri - a kereső szerint - a colonel bogey-t. Egyre jobban izgat, mit jelent ...
Sajnos, nem sajnos az úpécé döntött, majd el kellett búcsúzni – immár pár hete – a Rai Uno-tól. Hogy erről írni is lehetne, akkor ugrott be, amikor az alábbi posztot olvasgattam.Alessandro di Pietro, a snájdig Csak megerősítés volt a Mélypontban eltöltött…..
Rainbow* 2009.04.05 15:16:07
@mbemba: Várjunk csak, te most lefikáztad Carrát? Naaaa... Baudot én speciel nem szeretem, idegesít. Tudod, ki tud még a sírba tenni a Rai - arcok közül - nem tudom, mostanában van -e - Luca Giurato? Őt nem bírtam nézni egyszerűen...Bár Mara Venier és az ő akkori Domenica In-je sem volt a kedvencem... Nah, abba is bele kellene néznem, ki vezeti most ...
Bonolis akkor neked későbbi élmény, mert a kávéreklámok később voltak az általam említetteknél.

Most van műsora a Rai Unon? Szomabtonkánt, akárhányszor odatettem - kivéve mikor San Remo volt - mindig Milli Carlucci volt és a táncolós műsor. Hol vannak a régi nagy 'varietá'-k?

Ha csak Montalbano van és Don Matteo, akkor már a saját gyártású filmjeik sem az igaziak.
Idegen nyelveket tanártól, tankönyvekből, iskolás stílusban csak annyit érdemes tanulni, mint amennyit az átlagos középiskolában tanítanak: kb. 200 órát, tehát egy erős alapfokig, vagy egy gyenge középfok környékére. Ennyit is csak azért, mert minden kezdet nehéz, és kell…..
Az RTL után a Tv2 sem sokat pöcsölt, és a rosszul teljesítő Flashpoint (Elit egység) című túszmentős akciósorozatot eltakarította a krimihétfő műsorából. Az ok prózai: nem nézték elegen a kanadai sorozatot, így túl sokat nem lehet csodálkozni a csatorna döntésén. A…..
Rainbow* 2009.03.12 15:47:51
@Fedor: Persze, igazad van. De nyilván sokan azért morgolódnak a késői kezdésen. Ezeket a sorozatokat iskolások is nézik, és ha nincs felvevő, alighanem nekik felejtős lesz a dolog, és nem feltétlen a 20 perccel későbbi kedzés miatt, hanem amiatt, amennyit még késni is fog a beígért kezdés.
Fair Már megint a Pixmania... 2009.03.08 08:00:00
Volt már bejegyzés a Pixmania-ról, és bár azóta messze nem ők a legolcsóbbak, továbbra is tengernyi a panasz hozzájuk. Valóban ennyire maceráns a francia boltból rendelni? Zoltán szerintem bólogatna:Hogy jót szórakoznak-e rajta azt nem tudom...Kedves Mindenki! Én általában…..
Rainbow* 2009.03.08 11:36:27
@Donor: Én már jelentettem fel őket a Fogyasztóvédelemnél, mert csúnyán átráztak, 2007 karácsonyán. A Fogyasztóvédelem közölte, hogy mivel nem itthon bejegyzett cégről van szó, továbbítják a panaszt a francia illetékeseknek. Ennyi. Azóta is. Pénz elbukva, a terméket a mai napig nem kaptam meg. Tanulság: nem szabad tőlük vásárolni.
Helyes kis "Született feleségek, új évad, még 6 nap" promófelirat bukkant fel tegnap este a Tv2 képernyőjének bal felső sarkában. A 6 napból mára 5 lett, vagyis tutira nem elírás a dolog. A kérdés viszont ez esetben az, ha az eddigi hivatalos március 17-énél egy héttel…..
Rainbow* 2009.03.05 15:30:01
Rainbow* 2009.03.05 15:30:52
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
Azt írja az Index, hogy egy magyar "drogfutár" elnöki irgalmat (kegyelmet, talán) kapott, így büntetése egy részének letöltése után Ecuadorból hazaérkezhet Magyarországra. Reméljük, a harmincas éveiben járó fiatalember eztán majd megbecsüli magát, soha az életben…..
Subba Gyors Hír 2008.05.30 09:53:00
A Subba kedvenc Szörnye, Maria Geronazzo weblapja került a kezeink közé. Minden rajongójának érdemes átfutni az oldalán, és beleolvasni a pornós kalandokba is. Fotó: Velvet..
Uri Geller a hetvenes évek kezdetétől sokat szerepelt a televízióban. Alighanem annak köszönheti népszerűségét, hogy jól felismerte az ebben a médiumban rejlő lehetőségeket. Amikor rájött, hogy a tudományos közvéleményt nem tudja meggyőzni (bár kétlem, hogy ez valaha is komoly célja lett volna),…..
hogyvolt House 3x22 - Felmondás 2008.05.01 09:40:00
A cím nem árul zsákbamacskát, az epizód valóban Foreman lemondásáról szól. (Akit mellesleg mostantól Boremannek fogok hívni, egészen addig, amíg meg nem szűnik olyan unalmas faroknak lenni, mint ebben az epizódban.) Cuddy könnyek nélkül útjára engedi, Chase és Cameron meg…..
hogyvolt House 3x21 - Család 2008.04.24 09:03:00
Ebben az epizódban két hetibeteg is van, két kissrác, testvérek. Az alapállás a következő: az egyik srác leukémiás és csontvelő-átültetésre vár. A bátyja, aki a donor lenne, pedig elkapott valamit, ami nagyon nagy gáz, hiszen a csontvelő-donornak makkegészségesnek kell lennie.…..
Azért nem semmi ország az, ahol a második számú kereskedelmi tévé reggeli hírműsorába olyan dilettánsok beülhetnek, mint Jakupcsek Gabriella, a hazugságvizsgálóval (is) ótvaros nagyot bukó, szigorú matektanárnőre emlékeztető "riporter" vagy "műsorvezető".…..
Hóbelevanc Jakupcsek kifutott 2008.04.14 15:00:00
Nem kell Uri Geller műsorában szerepelni, de még nagy mentalistának sem kell lenni ahhoz a „jóslathoz”, amit a TV2 új műsorstruktúrájáról szóló írásomban megelőlegeztem Az Igazság ára című műsorának. Ez pedig a kifulladás, ami ma már sokkal inkább nevezhető…..
Kedves utasaink! Kérjük, csatolják be biztonsági öveiket és állítsák üléstámláikat függőleges helyzetbe, felszállunk. A vészkijáratokat a szárnyak mellett jobbra és balra találják, de nem lesz rá szükségük, mert ami most következik, az egy igazi deluxe House epizód, és…..
hogyvolt House 3x17 - Magzatpóz 2008.03.27 10:19:00
Ezen a héten Dr. Gregory House szerepében Dr. Lisa Cuddyt láthatjuk, aki zavarbaejtően pontos alakítással hozza a címszereplőt. A hetibeteg pedig egy fotós, és így egy zseniális húzással elérik azt, hogy ebben a részben kicsit más fényben lássuk a szereplőket, valahogy úgy,…..
A harmadik évadnak ezen szakaszában olyan színvonalat hoz a sorozat, amiről most már érdemes beszélni, mert zsinórban jönnek az élvezetesebbnél élvezetesebb epizódok. Most pl. akik élvezik a House és Cuddy között folyó rendszeres verbális előjátékot, azok ezt a részt…..
El tudjátok képzelni, hogy élnek a világban emberek, akik nem ismerik ezt a sorozatot? Oh  poor souls live in deep darkness!         ..