Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DelBudaLMP

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LMP aláírásgyűjtésbe kezdett a 2024-es budapesti olimpiai pályázat visszavonását célzó népszavazásért. 30 napunk van összegyűjteni 138 ezer érvényes aláírást.Kérjük, hogy támogasd a kezdeményezést, mert az olimpiára szánt 3000 milliárd Ft soha nem fog megtérülni, és ezt a pénzt a béremelésre, az…..
A héten indítjuk el kampányunkat, amelynek célja, hogy bemutassuk a programunkat a választóknak, és lehetőséget teremtsünk a személyes találkozásra, párbeszédre. Minden pénteken 16 és 18 óra között jelen leszünk a Móricz Zsigmond körtéren, ahol a fenti tevékenységeken túl a 3-es metró teljes körű, a…..
Az új budai szuperkórház ügye jól mutatja a Fidesz-kormány természetét. Először eldöntötték, hogy az Etele térre épül, amit Hoffmann Tamás XI. kerületi polgármester is üdvözölt. Majd nem sokkal később az értékes ingatlant inkább a 2024-es olimpiai pályázatba szánt ideiglenes röplabdacsarnoknak…..
Dél-Buda másképp Mégis az LMP! 2014.04.04 15:42:42
A jónevű Mégsem-lmp blog eddig nem kelthette fel senki figyelmét. Már csak azért sem, kizárólag egy poszt miatt jött létre, azért, hogy hazug vádakkal illesse a Lehet Más a Politikát. Ám nem csak hazudozik a szerző, de igen gyáva is, hiszen névtelenségbe burkolódzva pocskondiáz…..
Képzeljétek, egy csendes utcában, de mégis közel a Móricz Zsigmond körtérhez találtunk egy helyet, ahol végre lehetőségünk nyílik megszervezni a saját programjainkat, legyen szó közéletről, hobbifoglalkozásokról, fórumokról vagy akár csak baráti csevegésekről. A…..
A Dunának és a kőbányászat miatt kialakult pincerendszernek köszönhetően Budafok a Bécs felé irányuló borkereskedelem országos központja volt évszázadokon át. A 120km-re becsült föld alatti járat egy részében ma is aktív borászat folyik – a szőlőt ugyan nem itt…..
Múlt héten a két képviselőnk elfoglaltsága miatt én jelentem meg a kulturális - és mint kiderült, ülőpozícióm változtatása nélkül a gazdasági - bizottság ülésén is... A kulturális bizottság egy napirendi ponttal az Újbudai kulturális városközpont területén üresen…..
Scheiring Gábor blogját itt találjátok   Vadbarom-e vagy?    Fideszesek szerint 'nem kicsi az esélye' annak, hogy a 'vadbarmoktól' megvonják a szavazati jogot. Vadbarom az, aki a kormány politikájának egyértelmű vesztese: átlag alatt keresők, szegények, otthon nélküliek,…..
Kerületünk egyik büszkesége a budatétényi Rozárium. Az 1950-ben Domokos János professzor munkája nyomán alapított Gyümölcs- és Dísznövénytermesztési Kutató Intézet 2010-ben majdnem megszűnt, ám a tiltakozások és a helyiek kitartása akkor megmentette. Azóta az állami…..
 Kisgyermekes családok körében általánosnak mondható az óvodai felvételik előtti bizonytalanság, a legtöbben nem lehetnek biztosak abban, hogy gyermeküket felveszik a helyi óvodába, így az anyák munkába való visszatérése is nehezen tervezhető. A bizonytalanság nemcsak a…..
 A Vitézek Terétől GazdagrétigBajomi Iván:A csütörtöki testületi ülés előtt vetítettképes felszólalást tartottam a decemberi ülésre reflektálva, amikor is a helyi vezetés a Goldmann Györgyről elnevezett, sokáig a Zöld Pardonnak helyet adó terület nevét…..
  Rigó: Ez persze némi túlzás így a meleg szobából, de tényleg életem legrosszabb élménye volt pisilés nélkül kibírni 3 órát fagypont alatt. A birkózós BRFK-s tiszten túl már nem volt para, a készenlétiek határozottak voltak és nagydarabok. Egyetlen srác állt ellen,…..