Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jegesmedve

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gréczyblog Orbán betilt 2011.09.16 06:28:00
Tragikomikus történetek esnek meg Magyarországgal. A méltán megvetett Schmitt Pál, a Fidesz alelnöke, levelet írt a főnökének, a Fidesz elnökének, hogy lehessen elvenni Kossuth-díjat, ha valaki nem fogja be a száját, uram bocsá', baromságokat ír.A miniszterelnök, mit sem…..
Kettős Mérce Diktatúra van? 2010.12.04 14:02:00
Annyi bizonyos, hogy az elmúlt háromnegyed évben a Fidesz hozzákezdett a jogállam kereteinek lebontásához. Saját embereit ülteti kulcspozíciókba és aki nem hódol be, azt megfenyítik. A cosa nostra előretör, és lecsap. Alkotmánybíróság, Állami Számvevőszék, Költségvetési…..
jegesmedve 2010.12.05 09:19:06
@Spiritualiqus: Lehet elemezni a demokrácia fogalmát politiológiai, szociáldemográfiai stb szempontból, de a lényeg az, hogy a nyugati "demokráciákban" nem téma a "demokrácia". Mert ott ez adottság. És kb azt jelenti, hogy a mindenkori vezetés kontroll alatt van, nincs teljhatalom és elszámolhatóság van. Hosszabb távon ez pedig jólétet szül. Sajnos nálunk ez sosem kezdődött el!

Amiről Te beszélsz lobby alatt, az a multinacionalizmusba átcsapó kapitalizmus - de mint mondtam, ha megvan a pénzed és a nyugalmad, akkor ezt elfogadod és nem zavar. Sőt, rájössz, hogy hogyan boldogulsz Te magad is benne - legálisan.

Ami a TUDÁST illeti, én jelenleg is "empirikus közelségből tapasztalom", úgyhogy tudom miről beszélek.
jegesmedve 2010.12.05 08:43:20
@Spiritualiqus: Valamit nagyon csúnyán félreértettél, amikor külföldön éltél. Illetve számíthat az is hogy mely országokban. Merthogy a nyugati országok többségében pont az a megnyugtató, hogy ilyen és hasonló fórumok, főleg meg beszélgetések, nem is léteznek! Nem téma a politika, meg a lobby meg a hasonlók. Részint persze azért, mert amit megkeresel, abból vígen megélsz, a frankárfolyam kilengése nem vág földhöz.
Felháborítónak tartom a fiatal HR-esek viselkedését, ahogy a tapasztaltabb korosztályt lépten-nyomon lekezelik. Pedig hol van az ő tudásuk és tapasztalatuk! Az álláshirdetések zöme már nem is köntörfalaz, a szövegezésben egyértelműen értésünkre adják, hogy csak fiatalok…..
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..