Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bankár

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pornóra rá lehet függeni, ezt már megvizsgáltuk egyszer. Mindez azonban csak egy apró szelete annak a sok káros hatásnak, ami a rendszeres pornófogyasztót éri, sokszor anélkül, hogy önmagán észrevenné azokat. Pedig kihat nem csak rád, magadra, de a szexuális életedre, és ezekből fakadóan a…..
Bankár 2021.08.15 09:53:18
@Lady Scarlett:
A pornó a férfiakat még inkább tárgyiasítja. A férfiaknak az arcuk alig látszik, szinte csak a farkukat mutatják. A pornó azt sugallja, a férfiak csak egy farokból álló szexgépek, akik parancsra indulnak be, és parancsra élveznek el. Arról nem is beszélve, hogy a pornó azt is sugallja, a férfi leszarja, mit szeretne, mit élvezne a nő.
A nők pedig igenis használják fegyverként a szexmegvonást. Nem azért, mert nincsenek hangulatban, hanem mert így akarják büntetni szerencsétlen fickót.
Egyébként meglepődnél, mennyi nő igényli a durva szexet. Akár nagyon durvát. akkor ők is beteges aberráltak? Vagy olyan csak férfi lehet?
Közismert bölcsesség, hogy a patkányok hagyják el először a süllyedő hajót. A CIB, és az Erste után a Raiffeisen is lehúzza a rolót néhány kirendeltsége ajtaján. Be lehetne tudni a válságadó és a végtörlesztés miatt érzett sértődöttségnek, de ez nem teljesen fedi a…..
Bankár 2011.12.17 21:01:11
@Mózsi bá: Csányi marketingje verhetetlen :D
Bankár 2011.12.17 21:08:38
@Pipas: A csaláshoz ezeknek a dolgoknak nincs közük. Egyéb törvényeket sem sértettek ezek a szerződések.

Azt elfogadom, hogy bonyolultak, nehezen érthetőek (olykor talán direkt), de én csak azt tudom hangsúlyozni, hogy évtizedes döntés meghozatala előtt nagyon alaposan kell tájékozódni.
Bankár 2011.12.17 21:20:00
@Spiro: Lebuktam :D

Egyetértek, korábban ezért írtam, hogy 2008-ig racionális volt devizában eladósodni. Bár, a te gondolatmeneteddel inkább EUR-ban lett volna az, nem frankban vagy jenben.

Azért sem számolnék nagyon, mert fene tudja, melyik bank hogyan finanszírozta ezeket a hiteleit. (Meg hulla vagyok a mély szakmai vitákhoz, igazából csak a trollokat akartam leugatni, mert rohadtul unom, hogy mi vagyunk minden baj okozója).