Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabóca78

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szamárSágok felháborító 2011.12.13 18:25:00
Nem ezt akartam ma blogolni, de ezt muszáj volt kiraknom.Hát vannak bajok... El kell innen menni, nincs mese //itt is megjelent barikad.hu/node/18779 // hirdetés ..
Gabóca78 2011.12.17 13:01:18
Köszöntök mindenkit!
Én dolgoztam kint külföldön, de azért ott sem kolbászból van a kerítés. Így hazajöttem. Gondoltam az embernek a családja mellett a helye, mert sajnos ott kint nincs család...
Most belekezdtem egy nagyon jó lehetőségbe és szeretném ha elolvasná és ha tetszik amit leírtam akkor kérlek hívjon fel vagy írhat is.
Szeretném a figyelmébe ajánlani, hogy van egy új energia és telekommunikációs cég a piacon, ami 18 éve működik a világban és 21 országban van jelen. Van egy világkereskedelmi egyezmény, ami alapján megversenyeztetik a nagy szolgáltatókat. Magyarország májusban csatlakozott ehhez a rendszerhez.
Ez egy amerikai cég, amely több országban partnerkedik a nagy szolgáltatókkal és kedvezményesen értékesít mindennapi szolgáltatásokat. Itt értem a vezetékes telefont, mobilt, internetet, energiát és gázt. Terjeszkednek Európában. Kulcs embereket keresnek.
Tulajdonképpen ez egy MLM rendszer, viszont nekem nagyon tetszik, hogy nem terméket, hanem szolgáltatást értékesítenek a piaci ár alatt akár 30,40 %-kal. Gondoljon bele, hogy abból lehet pénzt keresni, hogy az ismerősök, vagy idegen emberek fizetik a számlájukat. Többféleképpen lehet ebből pénzt keresni. Ez egy életre szóló lehetőség, amit nem érdemes kihagyni.
Ezt így nehéz leírni tökéletesen, hogy miről van szó. Jobb lenne egy személyes találkozás.
Mikor lenne neked jó a megbeszélés kb. fél órára?
Új élete most kezdődhet.
Várom válaszát levélben, vagy telefonon.
Üdvözlettel:
Bernáth Gabriella
20-443-5494
kutyaugatas@gmail.com
06203668679
Gabóca78 2011.12.22 10:43:51
@kacsa65: Köszönöm a hozzászólásodat. Erre csak annyit írnék Neked, hogy én bankban dolgoztam, de a főnökeim főnökeinek a főnőkei sem kerestek annyi pénzt, amennyit én, úgy hogy bejártak dolgozni. Én tudom azt, hogy életem végéig ebből fogok megélni, sőt a gyermekem is, mivel örökölheti a pozíciómat. Én nem verek át senkit, nem pilótajátékot hírdetek. Itt nem drága termékeket kell értékesíteni, hanem az emberek által egyébként is mindennap használt szolgáltatások költségének összegét (telefon, gáz, internet stb.) tudod csökkenteni 30-40%-kal. És nem is ügynökösködésről van szó, mert akkor én sem csinálnám. Ezt így nehéz leírni, ez annál összetettebb. Szívesen elmondom Neked részletesen, hogy miről van szó. Sokan nehezen tudják elhinni azt, hogy úgy is lehet pénzt keresni, hogy nem reggel 8-tól este 7-ig dolgozol. Természetesen én is fizetek adót, mint mindenki, aki legálisan dolgozik. Én egy lehetőséget ajánlottam, ha ezzel valaki élni akar szívesen elmondom személyesen. Köszönöm.