Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bahrdew

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bajnoki fordulók mellett egy másik sorozat is a végéhez közeledik. A Knézy Jenő emléktorna zárómondatai következnek. Volt itt minden, ami a hagyományos labdarúgás sajátja. Kiélezett küzdelmek, papírforma eredmények és meglepetések. Később az olasz labdarúgásból átemelt…..
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
bahrdew 2008.03.05 18:37:25
Na, ki kap jobban hányingert, ha a labdára kell néznie? A Roma, mely bő két héten belül megütközött a Juventusszal, a Real Madriddal, a Fiorentinával és az Interrel, majd a hétvégén fogadja a Parmát, szerdán pedig következik a Real elleni visszavágó? Esetleg a Milan, melynek…..
Azt kell mondjuk, bajnok az Inter, hiszen a kilenc pont fór több, mint masszív, a döntetlennel viszont értelemszerűen a Roma sem növelte előnyét a Juve előtt, a Fiorentina ellenben a Livorno legyőzésével visszaelőzte a Szicílián ikszelő Milant, így az első öt helyen csak…..
Igazából nem is nagyon hisszük, hogy ilyen van...
bahrdew 2008.02.28 17:07:52
bahrdew 2008.02.28 17:08:53
1. A hazájuk bajnokságát vezető csapatok nem brillíroztak a fordulóban, akik pedig akkora előnyre tettek szert, hogy szinte bajnoknak tekinthetők, azok meg nemhogy nem brillíroztak, de ki is kaptak. 2. A gólt sem szerző csapatok bajnoki termése emígyen fest: Inter: 23 meccs, 48 gól,…..
1. A spanyol bajnokság még tartogathat meglepetéseket, kár, hogy a tavalyi évhez hasonlóan nem feltétlenül két remek, egységes, taktikus csapat versenyfutására gondolunk, hanem arra, hogy a kevésbé gyenge győz majd a végén. 2. Groteszk módon a Juventus elleni Roma-vereségnek…..
Ez itt egy Robur. Csúnya, büdös és lassú. Nem arra született, hogy versenyeket döntsön el, inkább útkaparó munkások és emésztőgödör-ásó különítmények szállítmányozására tervezték. Aztán a hétvégén a Robur (mert ha lendületbe jön, akkor visz mindent) úgy elgázolta…..
Kezdjük kicsit a memória frissítésével: technopopban idehaza ugye a Bonanza volt az örök aranyérmes, és mint a legnagyobbak közt szokás (mármint nem itthon), a csúcson abba is hagyták. A keményvonalas technopopfanok ezt talán árulásként értelmezték, mivel a szigorú…..
bahrdew 2008.02.03 02:11:41
www.youtube.com/watch?v=8kWzxC-D8Uk ritkán szarok be, ezen viszont sikerült.
A gólparádét hozó hétközi kupaforduló után az élmezőny rajtaüt a kiesőjelölteken a Serie A 21. fordulójában. Többen is nemes bosszúra készülnek a második forduló visszavágójának apropóján, amire leginkább az akkor méreteset bucskázó Udinesének lenne oka. Lesz rangadó…..
bahrdew 2008.02.01 18:54:58
1. Jó eséllyel eldőlt a spanyol bajnokság. 2. Trezeguet belövi. Mindig. 3. A hazai lufik nem csak a látvány miatt fontosak...
bahrdew 2008.01.29 14:49:35
Szusszanni sem volt időnk, máris kezdődik a második felvonás. A csapatok egy része a héten sem pihent, hiszen olasz kupameccsek mellett a Milan is bepótolta az Atalanta ellen elmaradt meccsét (és teljesen megérdemelt vereséget szenvedett). A kupában a Lazio mutat komoly életjeleket (a…..
Szuper kis forduló volt, ezt abból lehet a leginkább megállapítani, hogy az összes létező edző a bírókat anyázza. Bizony, van köztük, aki jogosan… A Juventus borzalmas játékkal örvendeztette meg az Inter-szurkolókat, cserébe az Inter még talán ennél is szörnyűségesebb…..
Kifutnak a második félidőre a csapatok, megkezdődik a tavaszi szezon. A sors fintora, hogy minderre januárban kerül sor. Azonban változik a világ és a hagyományos értelemben vett téli felkészülésre már nincs idő. Talán ennek is köszönhető, hogy néhány csapat gyengébb formát…..
Első ránézésre tiszta lesz a forduló, mint anyánk híre, de amint a kezünkbe vettük az üveggömböt, elbizonytalanodtunk az eheti 13 + 1-et illetően. Vigyázó szemünket most a változatosság kedvéért a táblázat alsó fertályára kell vetnünk, hiszen egymás ellen acsarkodik a…..
Valahogy így kell feltámadni, ahogy a Milan csinálta (nem hiába hívő népség az olasz). A Rossoneri gondjai nem lettek sokkal kisebbek, de hogy tegnap a szezon eddigi legjobb meccsét kerekítették – nem kis mértékben a roppant szimpatikus Napolinak köszönhetően – azt ne…..
Ide várjuk azt a három fontos dolgot. Mit tanultál a Serie A meccsein, kiről döntötted el, hogy nem való a spanyol első osztályba, kinek kellene már edzőt cserélni? Melyik poszton kell erősíteni, kin nincs elég izom, ki az, akit csak a hülye nem jelöl a kezdőbe, mégis a padon…..
Breaking News: a Milan nem áldoz fel több szüzet a San Siro felett lebegő rontás elűzésére, hanem egyből az első fordulóban pályára küldi a megváltót, Patót. Érzéseink meglehetősen vegyesek, mert ugye egyszer itt van a BL-címvédő, mely idén még nem nyert otthon, sőt,…..
Igen erős Inter- és Real-sejt mozgolódik önök között, tisztelt olvasók. Nem mondhatjuk, hogy nem reális az eredmény, ami az év játékosainak szavazásának végére kifutott, de lenne azért néhány megjegyzésünk, melyben epésen duzzogunk egy sort többek között Palop, vagy…..
Kedves Olvasóink, ez bizony a Ti rovatotok lesz! Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális forduló meccseit bámulva jöttetek vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi ingatlanná. (Az ötletet mi a…..
Subba Doktor úr, az úgy volt... 2007.11.22 19:12:00
Hogy miket nem találnak egyes páciensekben a röntgenorvosok! Spoilerezünk: az első egy túlméretezett vibrátor, a másik egy üvegbot a vég- és vastagbélben. Ebben a röntgenképekből álló fotósorozatban más finomságokat is találni, érdemes a képeket feltöltő fickó hűvösen…..
bahrdew 2007.11.22 21:58:37
privi.hu/yyyyzsotiyyyy mire elolvastam, beszartam.
A Healthbolt zseniális írása szerint: 20 percen belül: A vérnyomásod a normális értékre tér vissza. 8 órán belül: A vér szén-monoxid értéke felére csökken és az oxigén szintje is eléri a normálisat. 48 órán belül: A szívbetegségre való hajlam csökkenni…..
Szerintünk itt valakit csúnyán megszívattak. Sztriptíz, ásványvíz, tejszín és gyertyaviasz - mi más kell egy jó ki szolnoki minőségi bulihoz. Azt azért megnéznénk, hogy mit kapott a kisfiú a mamájától, miután hajnalban hazament. ..
bahrdew 2007.11.01 00:15:51