Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Specula

19 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biofarkas Csoda a virágoktól 2012.04.12 21:38:00
Legkedvesebb barátnőm is természetesen ki akarta próbálni a Moksa cseppeket. Rossz passzban volt, szerelmi bánat és ami ezzel jár. Ráadásul dohányzik is, bár már régóta szeretne leszokni. Nem egész egy hét múlva, azt vette észre, hogy nem kívánja a cigarettát, nem is szív el…..
Biofarkas A virágszirmok ereje 2012.04.12 21:20:00
Másfél hete kezdtem szedni a Moksa elixírt. Minden reggel 1 dl gyümölcslébe 10 csepp elixír. Kíváncsian vártam a hatást. Hallottam különféle álmokról, érzésekről. Az  álmok nem jöttek, viszont mélyen és nyugodtan végig alszom az éjszakákat. Nappalaimból eltűntek…..
Hasznos tippek a belső harmónia megteremtéséhezMoksaŸElixír Egy csepp harmónia ...A harmónia összhangot, az egymás mellett létező dolgok békés együttélését, nyugalmat, testi-lelki egyensúlyt, emberek között és a világgal szemben megvalósuló kiegyenlített viszonyt,…..
Biofarkas A Moksa elixír 2012.04.10 22:49:00
Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a Moksa Elixírt, azt a magyar terméket, mely a Földön egyedülálló, világújdonság. Nekem, családomnak, baráti- és ismeretségi körömnek már több esetben hozott fantasztikus eredményeket, változásokat, így szívből merem és szeretném…..
Biofarkas Csodatévő italok 2012.04.10 22:47:00
 Lucerna meglepetés1 marék lucerna csíra, 1 alma, 5 sárgarépa. A feldarabolt hozzávalókat turmixold össze.Gyömbéres ébresztő2 alma, 2 érett körte, 1 cm friss gömbér. Darabolom, turmixolom.Gyömbéres ébresztő répával6 db sárgarépa,1-2 alma, 1 cm friss gyömbér. Darabolom,…..
A megnedvesített bőrre vigye fel az exepeel® bőrradírt. 4-5 percig hagyja fent a készítményt, majd alaposan öblítse le, miközben körkörös mozdulatokkal távolítsa el bőrének felső, elhalt hámrétegét.Eközben kellemesen meleg fürdővízébe helyezzen néhány cseppet…..
Biofarkas Otthoni Kozmetika 2012.04.10 22:43:00
Mindössze 30 perc szükséges ahhoz, hogy egy teljes kozmetikai bőrmegújító kezelést végezzen el saját otthonában.Első lépésként a nedves arcbőrre vékony rétegben vigyük föl az exepeel bőrradírt. Körülbelül 5-8 percig hagyja fent a bőrén, majd finom, körkörös…..
Ismeritek azt a magyar céget, amely azt tűzte ki célul maga és a munkatársai elé, hogy felszámolja a magyarországi mély -szegénységet, megeteti az éhező gyerekeket, munkát ad azoknak akik dolgozni akarnak, és nem kérnek a segélyekből?Ha eddig nem hallottál róla, akkor most…..
2011. augusztusában nő beteget hörgő rákkal műtöttek, a műtét után maradtak áttétek. 70 kg-ról 48 kg-ra fogyott. Kapott 21CImmunity -t. Három hét alatt 5 kg-t hízott. A kemoterápia miatti fehérvérsejt csökkenés megállt. Az állandó Immunity szedése mellett állapota…..
 Dr Monostori László baleseti sebész a szolnoki Hetényi László kórház orvosa számolt be az alábbi tapasztalatokról:Idős férfi beteg kórházba kerüléskor mért koleszterin szintje 7.14, a cukra 13 volt. Műtét előtt állt, hogy az eredményei javuljanak az Organic Mission Zrt…..
Egy kedves munkatársam  Pintér Zoltán, tudományos előadó, lapszerkesztő egyik publikációját szeretném veletek megosztani. A cikkben említett összes készítmény az Organic Mission Zrt kutatásának és fejlesztésének eredménye. Hozzájutni is ezen a csatornán lehet.Lukácsné…..
   Olvassátok el és adjátok tovább mindenkinek akit csak ismertek!  Sziasztok,............akinek gyereke van azért, akinek nincs annak saját magáért....Dr. Zacher Gábor toxikológus orvos felhívásaMindenki figyelmébe ajánlom!Van egy GHB nevű szer, színtelen,…..
  Még tavaly decemberben ismerkedtem meg ezzel a csodával. Ez a Goji magjának az olaja. 60 kapszula van egy üvegben, amit megveszünk. 1 kg friss gojiból kinyernek 30 gr magot. 30 gr magból lesz 4,5 gr magolaj, ez 9 kapszulára elegendő. Tehát 60 kapszulában több mint 6 kg friss goji…..
Biofarkas Organic Mission ll. 2012.01.15 23:09:00
Az Organic Mission  termékek közül a legnagyobb izgalommal a Just Goji -t és a nanodrem termékeket vártuk. A Just Goji egy super táplálék a goji berry (farkasbogyó) összetevőit tartalmazza szőröstül- bőröstül. A húsa, magja héja bele van zárva egy palackba. A farkasbogyó…..
Biofarkas Organic Mission 2012.01.11 19:09:00
2011. novemberében megkaptam az első termékeket az Organic Mission -től.A családom azonnal rávetette magát. A fiam az Organixer krémre, amit edzés előtt használ bemelegítésre. Szuperkritikus extrakcióval készült paprika kivonat, bio rozmaring illóolaj, csalán, somkoró, goji,…..
Biofarkas Kirándulás Krakkóba 2012.01.11 18:54:00
Az újév első hétvégéjét egyik kedvenc városomban Krakkóban töltöttem. Lehetett volna egy szimpla kirándulás is, de nem, ennél sokkal több volt. Dolgozni mentem két mentorommal. El sem hiszem, hogy ilyen megtiszteltetés ért! D. S. volt az egyik útitársam, akit megválasztottak…..
.. az a nagy elefánt, az oroszlán barlangjába? Nem volt kérdés, hogy este "minden körülmények között" ott leszünk az Operánál. A rendőrség megalapozta a részvevők hangulatát, a Deák tér felől percenként 10-15 ember ütközött rendőrsorfalba az Andrássy…..
Ma nagyon szomorú lettem munkából hazafelé jövet. Mindig, de így ünnepek táján főleg nagyon sok kolduló emberrel találkozom. Hetente 1-2 alkalommal valakinek mindig adok néhány száz forintot. Ma egy nagyon kétségbe esett néni kéregetett a Nyugatinál az aluljáró lépcsőjénél.…..
Ma kaptam egy arcfeszesítő, bőrfiatalító elixszirt. Biztosan rám fért már, ha nem várhatott karácsonyig. A páromtól kaptam. Persze nagyon vágytam rá, de így most ezt mégiscsak enyhe célzásnak veszem. OK értem a célzást. Karácsony előtt nem kell megszakadni a sütésben,…..
Biofarkas Angyal,Ördög, Farkas 2011.12.16 23:47:00
December 15-én a fenti hármak összefogtak és a Tűzoltó utcai gyerekkórházban találkoztak. Sok-sok fehér- szárnyas angyal, Ördög Nóri angyalai, köztük én is, ajándékot vittünk a kórházban gyógyuló kicsiknek. Láttatok már farkast sírni? Hát ott láttatok volna! A sok…..