Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bendeguzhanna

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kék, szűk póló, nagy, kopasz fej, körben pálmák, lent a színes Nike - igen, ez itten Gólem, kérem szépen, és mondja nagy lendülettel, hogy Pjotrnak fingja nincs arról, kivel basszon ki, ezért a kanok majd egy randin győzik meg arról, hogy ki legyen a szopóroller Vettelje ezen a…..
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
Gólem kiszabadult a pálmaligetből, és a tengerparton álldogál, de a menekülés alatt a nadrágszár ott maradt a gerilláknál. Két csaj jön ma, és felforgat, mondja, az egyik meg különösen veszélyes lesz. Na, majd meglátjuk, az előzetes alapján Botox és Ivar is üvölteni fog.…..
  Gólem rettentő délutánt ígér, drámát, és olyan bejelentést, hogy lefossuk a bokánkat testületileg. Mindezt egy zöldeskék abroszban, amit az Így rendezzük be Shrek kedvenc kisvendéglőjét katalógus negyedik oldalán láttam legutóbb. Én hiszek neki, mert nagyon határozottan…..
Micsoda összefoglaló jutott nekem az újév első hogyvoltozására, egy rossz szavam nem lehet. Lesz itt tényleg minden, mint a búcsúban, ahogy a szilveszteri buGYi - ahogy tegnap Bencus egy enyhe freudi elszólással fogalmazott- agyeldobatós képsorait felvonultatjuk. Kulcsszavakban:…..
bendeguzhanna 2015.01.03 11:40:08
@Conchobar: a bent lakó többségre gondoltam, köztük lacira is, aki hajlamos volt elfelejteni, hogy mit gondol zsuról amikor az "akarta" és egy finom kis kufirc reményében "taktikázásnak" "meg nem vagyok én olyan hülye" gyógymondatokkal hirtelen edinát sem tartotta már olyan erős bástyának ergo lecserélhetőnek zsura. A sárdobálás meg abból fakadt, hogy zsu nem tudta eldönteni, hogy a mártírt játsza edináék előtt vagy lacit cserkéssze be...és csak edinának van két feneke a mai cím alapján, zsunak egy van azzal viszont pillanatnyilag egy lovat sem tudott megülni.
bendeguzhanna 2015.01.03 13:18:47
@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): köszi! :DD
k.b. olyan karakter vagyok mint dani nőben és még budai is :D
inkább afterejtet vezetnék a vv8-ban, de a baukó hölgy először megtépne majd visszaszokna miattam az alkoholra a laza műsorvezetői stílusát pedig pedig úgyse tudnám überelni, az "éva és tünde megbotránkozik" részeket pedig tanítani fogják a bkf-n! :D
Figyelem: őszinte és szubjektív poszt következik erős idegzetűeknek!:) Mostanában olvasgattam a témáról pár kommentet, így gondoltam megér néhány sort. A párkeresés soha sem könnyű dolog, ezer dolog befolyásolja, így nem szeretném fekete-fehéren láttatni a témát, de…..
bendeguzhanna 2014.12.29 19:07:08
@Fodor Balázs: Azért vagyok most álláskereső, mert nem engedtem elnyomni magam és tovább alázni egy csókos kolléganő által. Neki is túlságosan meg akartam felelni, mert láttam, hogy nehéz falat de eljutottam odáig, hogy éjjelente monológokat folytattam és folyt rólam a víz a hölgy miatt. Ezt a szüleinkkel nehezebb megtenni, mert nekik most az a fő szempont, hogy gyorsan találjak újat. Én meg legszívesebben végigjárnám a Caminót, elmennék Londonba, önkénteskednék Afrikában, ez adna önbizalmat nem az újabb robot. De lehet, hogy ez tényleg csak menekülés a sokat csalódott "igazi élet" elől.
bendeguzhanna 2014.12.31 08:57:49
@Q-in-Law: Több kapcsolatom is volt, ahol az úriember nem kattogott a súlyomon, hanem egyenesen "jól állnak a plusz kilóid" mondatot bírta nekem címezni, mégsem rohantam el abban a pillanatban egy szadista jópasihoz, mert szerintem az illik hozzám nem a kedves (csóró, munkanélküli, dohányzós, kissé ápolatlan- helyettesítsd kedved szerint mert mindhez volt szerencsém) fiatalemberek.
bendeguzhanna 2014.12.31 12:55:19
@enpera: Szociológusként munkaköri ártalom lenne sztereotípizálnom a magánéletben is, de a te gondolatod tökéletes példa erre. Én speciel világéletemben tartottam a rosszfiúktól, persze a miértjére kellett a tapasztalat. De a zsánerem egy kedves, nyugodt, okos férfi, bár az utolsó jelző elég szubjektív és magamra sosem használnám. Mégis amikor összehozott a sors egy hasonló karakterrel nem az unalom volt az, ami pontot tett a bimbózó románc végére, legalábbis részemről nem.
Ronda vagy? Kövér? Alacsony? Kicsi a farkad? Vagy egyik sem, de az önértékelésed nulla és nehezedre esik elfogadni magad? Akkor most Hozzád szólok! És persze azokhoz is, akik szeretnék megtudni mi megy végbe hasonszőrű ismerőseik lelkében. Szóval az van, ha nem felelsz meg a…..
Megkésve, de nem megtörve, itt a mai összefoglaló - nem nekem kellett volna megírnom, hanem egy kollégának, akinek innen is küldök egy VV Dennis ujjával bekent Sportszeletet, de ne szaladjunk előre, nem lóverseny ez. Bencus informál minket a kardigánban, hogy 30 nappal ezelőtt…..
Mit mondjak, nem ez volt az az adás, amivel meg lehetne győzni a savanyúképű fanyalgó kollégát meg szomszédot, hogy a Valóvilág igenis egy szórakoztató és fordulatos műsor, amit nem csak a random csöcsvillantásra váró agyhalottak képesek élvezni. Lássuk, miből élünk, tegnapi…..
bendeguzhanna 2014.12.16 09:13:23
@candyperfumegirl: köszi, a párokat meg gondolom a szerkik zsákbamacskába sorsolták :)
stílusidegen lett volna fannitól ha csak épp összeérinti a buksiját a fotó kedvéért..:)
bendeguzhanna 2014.12.17 08:41:51
@$$$=$$$: csak egy fotózás miatt kerültek közelebb egymáshoz, de denisz felettébb meg volt elégedve reni teljesítményével...ergo...mint a lopott biciklit...bár már nincs túl sok ideje rá :)
Furcsa, hangos, politikai és hamis hangoktól sem mentes műsoron van túl az X-Faktor - a 100. adásban volt minden, mint a búcsúban, Tóth Gabi megint sírt, Istenes Bence megint kisfilmezett, Szikora beszólt az internetnek, a Tha Shudrast pedig zsinórban másodjára mentette meg a…..
gpoy Minden rizsa nélkül vágjunk is bele, hisz igazi internetaranytömbökkel, sőt, a lófaszt, öklömnyi véres gyémántokkal szolgált a tegnapi adás. Ugyanitt míg lefőtt a kávé rájöttem, hogy a VV7 az, ami az alkohol képtelen velem megtenni: öl, butít és nyomorba dönt. Az adott…..
bendeguzhanna 2014.11.23 11:01:23
@Mentula: A diplomás 30-as estemben is stimmel, bár csak pár hónapja múltam el és borzasztó trauma volt, k.b. akkora ahogy olvaslak, mint neked az, hogy az asszony nem preferálja a nappalitokban plasztikot. Azért kívánok néhány alkalom magányos vv nézegetést a hálóban neked! :)
Nu, akkor ez ennyi lett volna, köszönjük a megtisztelő figyelmet, találkozunk vasárnap este a VV7 beköltözésekor. Jóccakát!  sixx: Mészáros Molnár Andrea lett a dzsungelkirálynő, nem nagy meglepetésre.  sixx: Ha nem hazudnak Balázsék, akkor döbbenet, 980 000 szavazat…..
bendeguzhanna 2014.11.12 22:39:13
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): győzi majdnem agyonvert egy asszisztens csajt aztán mégis visszahívták megmenteni a szvítlájfot
bendeguzhanna 2014.11.12 22:50:43
@aggyistenbrittudós: bennfentes info: a kutyája hiányzott neki :)
Megduplázta online hallgatottságát a 89.5 Music Fm reggeli műsora, az Önindító, olvashatóa rádió sajtóközleményében. Bochkor Gábor mindössze egy hónapja igazolt a rádióhoz, erre az emberek hanyatt-homlok klikkolni kezdtek, mintha attól Bochkor vetkőzne, mint egy ócska online…..
bendeguzhanna 2014.11.09 08:55:05
@Guadalupei Szűz: Én a rádiónál dolgozom, de nem akarom védeni sem Petrát sem Tamást, mert mindenkinek joga van a véleményéhez. De arra kérlek, hogy a jelzőkön túl, előbb tájékozódj, mielőtt tényként közölsz és keversz össze egy blog tulajdonost és egy rádióst csupán a névrokonság okán.