Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dranak

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre szólok: e kétrészes cikk nem a zsidóságról szól, nem az antiszemitizmusról, még csak nem is a politikáról. Egy olyan pszichológiai jelenségről szól, amelyben kivétel nélkül mindannyian érintettek vagyunk. Hiszen a pszichés működésünk olyan, mint a testünk: egyedi és…..
Kettős Mérce Sose halunk TEK 2012.09.14 10:56:55
A magyar terrorelhárítási kommandó a héten elkapta a BME-n Luke Skywalkert. Az ország fele ezen röhög, a másik fele szörnyülködik, hogy de hiszen Luke le is lőhette volna csoporttársait. Azt azonban alig valaki mondja ki, hogy itt a tragédia éppen a TEK részéről következhetett…..
Dranak 2012.09.14 15:09:00
@CiluHS:" Mutatták közelről is azt a játékpisztolyt... nagyon látszik rajta, hogy műanyag! Na mármost, egy negyedéves vegyész hallgató nem tudja a fröccsöntött műanyagot a megmunkált acéltól megkülönböztetni, az sürgősen iratkozzon ki az egyetemről! Ha egy laikus nézi el, megértem."

Kedves okoskodó balfasz béla? Remélem te egy ostoba seggfej vegyész vagy, aki jól meg tudja különböztetni a műanyagot az acéltól. Csak annyi eszed nincs, hogy felfogd: műanyagból is kibaszott jó pisztolyokat lehet ám csinálni. Sőt ezeknek számos előnyük van, ami miatt sokszázmillió számban vannak forgalomban, USA rendőrségnél és egyéb ilyen prosztó helyeken ahol csak nevetni kellene egy műanyag pisztolyon. Mármint a magadfajta balfaszok szerint, akik még azt sem tudják, hogy milyen keveset tudnak, és úgy okoskodnak.
Dranak 2012.09.14 15:38:26
@Mérnork: Ha annyira fröccsöntött volt, miért hívta több diák is a rendőrséget? Ha annyira egyértelmű volt az eset miért nem intézte el az (amúgy autonóm) egyetem a saját berkein belül? Miért zaklatták a rendőrséget, a TEK-et egy fröccsöntött kis vacak miatt? Nem kéne megfizetettni velük a kivonulás árát, ha ennyire egyértelmű volt a helyzet?
Miután mára teljesen világossá vált, hogy a doktori címétől megfosztott Schmitt Pál tényleg nem hajlandó önként lemondani, egyetlen izgalmas kérdés maradt: miért nem vonja meg a bizalmat tőle a kormánypárti többség? A legutóbbi bejegyzésben már adtam egy lehetséges…..
Dranak 2012.04.02 02:52:33
@Dr. Cica75: Na csak eljutunk valahova. Ez nem egy egyszerű telefon, hanem bűncselekmény.

Lehet ezt is mondani, kedves balliberálisok csak mondjátok ki: azt szeretnétek, hogy bűncselekményekkel fenyegetésekkel, zsarolásokkal legyen Schmitt "megdolgozva".

Ez tetszik nekem ha már ezt is kimondjátok.

Viszont ha valóban ez az igazság, ha ezt szeretnétek, akkor Török Gábor azonban gyáva, gerinctelen módon nem meri kimondani. Ezért lenne jó tudni, hogy Ő ismétlem Ő, mire gondolt, amikor: "leváltásról", lemondás "eléréséről", "megdolgozásról" beszélt.

Az első lépés az lenne, hogy Török Gábor mer egyenesen beszélni, és a fenti mellébeszélések és általánosságok helyett megmondja egyenesen, hogy mire gondol.

Sajnálom, hogy ezt nem meri megtenni.
Dranak 2012.04.02 03:04:18
@Dekatlon: Dekatlon te még azt sem érted miről szól a beszélgetés... de akkor minek böfögsz bele? Teljesen elment az eszed?
  Kálmánék reggeli posztja okozott némi izgalmat a politikabuzi szcénában, de sok a panasz, hogy túl hosszú. Ezért most jóval rövidebben és a 2006-os választásra szűkítve foglaljuk össze, mire alapozzuk azt, hogy a Haza és Haladás…..
Dranak 2012.02.04 19:51:49
Youtube video:
Címe:
"MSZP-s kampányfőnök Szigetvári Viktor taknyot zabál"

www.youtube.com/watch?v=crBkDasigZY

Ez a fikazabáló Szigetvári Viktor akit a video bemutat, ugyanaz mint aki itt a "Szigetvári Viktor" nicknéven kommentel?

Ez azért már mégiscsak pofátlanság lenne. Egy ilyen kultúrálatlan senkiházi miért nem fogja be a pofáját?
Az amerikai nagykövet elkövette azt a hibát hogy interjút adott a balliberális fellegvárnak számító ATV-nek. Ez az adó olyan legendákkal vonult be a köztudatba mint a fingás és pornókönyv írás avatott szakértője, a Demokratikus Koalíció hoppmestere és udvari bolodja, a…..
Ennek a blognak az egyik első bejegyzésében, még a választások előtt, arról írtam, hogy a kétharmados többségre inkább lehetőségként, semmint veszélyként érdemes tekinteni. Az elmúlt másfél év világossá tette, hogy tévedtem. A kétharmad ugyanis – ha nem elég…..
Dranak 2011.12.19 04:21:24
"Megint erősen szubjektív leszek: én leginkább a magyar jobboldalt féltem attól, ami történik."

Ez egy olyan hozzászólás volt, amit eddig csak szélsőbaloldali kommentelőktől lehetett hallani. Ők azok akik még el is hiszik ezt, hogy a baloldal folyamatban lévő megsemmisítése (mert legyünk őszinték, ez zajlik, innen nem fognak tudni felállni vagy 30 évig) az amelyik a jobboldnak árt :DDDDD

Vagy vegyük a következő mondatot:

"Ez a mindenen átgázoló kétharmados rohanás ugyanis leginkább ennek a politikai oldalnak árt. Lehet, hogy a költségvetésnek - és a kormánynak - időlegesen segítenek a nem hagyományos lépések"

Ez egy tipikus fantaszta, álmodozó gondolatmenet. Egy olyan amely legelemibb összefüggéseket sem képes felfogni. "Lehet hogy a költségvetésnek ideiglenesen segít" ekkora baromságot már évek óta nem olvastam. Elnézést ki az a költségvetés? Török Gábor egyik ismerőse talán akit megszemélyesített? Vagy egy K. Gábor nevű távoli rokon? Költségvetésnek segíteni mi ez az ostobaság? Hát mi az a költségvetés talán Magyarországtól valami távol álló fogalom? Nem véletlen az országnak van költségvetése? Nem annak segít? A mondat tehát helyesen : " szerintem lehet hogy az országnak segít - de a Fidesznek rossz". De ezt ugye ciki lett volna írni igaz? Ezért inkább bevezettük a "Költségvetést" mint azt "akinek segít", mint egy semmiben levegő országtól eltávolított fogalmat. Gratulálok ez már nem elemzés hanem egyszerű propaganda.
„Ha ebben az országban semmi sem szent, ha semmiben sem lehet megbízni, ha állandóan be akarjuk bizonyítani, hogy semmi értelme semminek, akkor nihillisták és cinikusok leszünk, és az ilyen országnak nincs jövője.” Orbán Viktor mondatai ezek tavaly nyárról.…..
Dranak 2011.12.16 16:19:38
Mivel nem formális tárgyalási forduló zajlott, így a hivatalos tárgyalási folyamat megszakításáról nem lehet szó – fogalmaz közleményében Fellegi Tamás, az IMF-tárgyalódelegáció vezetője.

A felek egybevágó szándéka szerint és megállapodása alapján informális megbeszélés zajlott le a magyar delegáció, valamint a Nemzetközi Valutaalap és az Európai Unió küldöttségei között 2011. december 15-én, Budapesten. A találkozó célja a kapcsolatfelvétel, az érdemi tárgyalások menetrendjének és tematikájának előzetes egyeztetése volt. A megbeszélés kiemelt jelentőséggel bírt, mivel világossá tette a felek számára az álláspontokat, így a magyar kormány azok ismeretében készülhet fel a jövőbeni tárgyalásokra” – írja közleményében Fellegi Tamás, az IMF-tárgyalódelegáció vezetője.

Úgy fogalmaz: mivel informális egyeztetés, és nem formális tárgyalási forduló zajlott, így a hivatalos tárgyalási folyamat megszakításáról nem lehet szó. A kormány a napokban megkapta az Európai Központi Bank hivatalos állásfoglalását a Magyar Nemzeti Bankról szóló törvénytervezet kapcsán, az abban foglalt javaslatok feldolgozása és beépítése jelenleg folyamatban van – fogalmaz a közlemény.

„A magyar delegáció továbbra is kész az előfeltételek nélküli tárgyalásra, felajánlva az IMF és az EU szakértői számára a tartalmi egyeztetést az együttműködés elemeiről és a jövőbeni megállapodás pénzügyi, makrogazdasági és politikai vonzatairól. Az IMF és az EU által biztosítandó védőháló formájáról, nagyságrendjéről és feltételeiről a tárgyalási folyamat eredményeként születhet megegyezés” – teszi hozzá a közlemény.