Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ayalan

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazánk világrekordot állít be januártól! Eddig holtversenyben másodikok vagyunk Dániával és Svédországgal Izland mögött, de jövőre az összes skandinávot magunk mögé utasítva átvesszük a vezetést - Magyarországon lesz a világon legmagasabb az ÁFA-kulcs: 27%... és ez a…..
Ayalan 2011.12.16 13:20:25
@KopaszMercis: "De az teljesitmeny aranyos - ertsd annyit keresel amennyit dolgozol - es MUNKA. Nem pedig kamu faszveres egy irodaban. DOLGOZNI meg nem szeret a magyar... munkat szinlelesben viszont vilagelso."

Még csak most olvasom végig a kommenteket, de itt megakadtam. Akkor most vegyük az én példámat, ha már "faszt verek irodában".

Számítógépes grafikus vagyok egy ügynökségnél és minimálbért keresek (60.600 Ft nettó). Naponta rendszeresen 9-10 órát dolgozom, van mikor többet, van mikor hétvégén is. Túlórapénzt persze nem kapok. Mindig is ebben a szakmában akartam dolgozni és mindig is ebben a szakmában dolgoztam.
Próbálnék munkahelyet váltani, de jelenleg döglött a piac. Az elküldött önéletrajzok 90%-ára még csak választ sem kapok. A megüresedett helyekre többnyire valakinek a valakije, ismerőse kerül.

Nincs kocsim, ásványvizet iszom, nem dohányzom és nem járok szórakozni, mert nem tehetem meg a havi 60.600 Ft-ból. Az első dolog amit megnézek a boltban, az aznapi vacsorám összetevőinek az ára. Hó végén így is a saját anyámtól kell kölcsönkérnem, különben éhen halok.

Most elárulom, az ügynöki munka sem való mindenkinek (nem beszélve arról, hogy gondolom te aztán éjjel-nappal robotolsz). Megnézném, hogy példának okáért mikor mennél ki a földekre kapálni ó nagy sokszázezresjövedelmű.
Az előző sorok nyilván túloztak egy kicsit - szándékosan.
Kicsit nagyképű lealacsonyítani mások munkáját, mert ugye csak az munka amit te csinálsz.

Szeretem egyébként ezt az országot. Mégis arra az elhatározásra jutottam, hogy el kell mennem innen. Külföldön próbálok szerencsét, mert itt sem megélni nem tudok, jövőt tervezni pláne nem, gyerekvállalásra meg gondolni sem merek.