Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berzebum

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SzumóNé története: Engem is megtaláltak, nem egyszer. Az első a 90-es évek elején volt, az unokatesómék teljesen fejest ugrottak az Amway-be. Az unokatesó célja egy tűzpiros Mercedes volt, 1 éven belül. Természetesen, 1 év múlva ott álltak nyakig eladósodva úgy, hogy…..
Berzebum 2011.12.16 11:30:41
@khmm...: A világ Piaci részesedéséből számolj már utána, mennyi 1% :)
Berzebum 2011.12.16 11:40:15
Na oké, lehet bukni, ha szar céget választasz. Tesco meg Spár között is van különbség, attól függetlenül, hogy mindkettő bolt! Más hozzáállású eladók, termékek, stb.

@bandeirante: Mi bajod a pozitivitással? Azzal, hogy valaki jól érzi magát, és feltöltődik egy "szeánsz" alkalmával? Ami mondjuk lehet egy infóest. Ez viszi előre ezt az üzletet, és fejleszti ezt az üzletet: pozitiv emberi kapcsolatok.
Nagyon sokan biztos örömmel jártok be a munkahelyetekre... :) kivétel erősiti a szabályt ugye.

El kell fogadni, hogy van ilyen szakma is. Ha ezért hagyod el a barátod, mert MLMezik, akkor minden bizonnyal nem is voltatok igazi barátok. Nekem az összes barátom elfogadta, és annyit mondott: csak csináld nyugodtan, hisz az Én döntésem - mindenkinek joga van saját döntéshez.

És ugyanúgy hozzáteszem, vannak szar MLM cégek, mert mindenki ezt erőlteti. Viszont vannak nagyon jók is. Addig, még 1 cég marketing előadását nem hallgattad meg, ne alkoss róla vélemenyt, mások szájize által. Ha meghalgattad, és nemtetszik, mondj nemet, nem dől össze a világ, de legalább tudod, hogy mire mondtad. MLM és MLM között van különbség: termékek, szponzorvonal, tanulási, és motivációs anyagok, hány országba van jelen, mennyi termék, milyen szolgáltalás. Ugyan nem mindenki árul fürészport, különben nem müködne 20 éve némely cég. :)
Megjegyzem Amwayeztem már, de még túl fiatal voltam akkor, de se nem Aloe-zok.
Vannak ám itten aspektusok még. A múltkor medwe megint nem a húslevesről írt – az marha rég volt, de én várom, hogy visszatérjen a műfajba – hanem sokkal rosszabb szájízt okozó dolgokról, az MLM rendszerről. Amit lehetne jól is csinálni, hogy egy mellékszállal…..
Berzebum 2011.12.15 23:47:21
@Berzebum: És persze elfogadom, hogy vannak átbaszós MLM cégek, amik ritka szar feltételeket adnak, csak épp nem vesszük észre.

De tegyük fel, elmész egy étterembe, és elcsapod a hasad.
Onnantól kezdve az összes éttermet lehurrogod, és be nem teszed többet a lábad egyetlen egy étteremben sem? Mert te ismered ezeket? Mert egyszer megbotlottál?

Vegyétek észre, nemszámit mit gondoltok. Ezalatt is emberek csatlakoznak a hálózatokhoz, és majd fognak is.

22 évesen többet keresek evvel, mint diákmunkával, 4 hónap után, s senki se néz hülyének, mert hiszek abban, amit csinálok, és más embereknek nyújtok lehetőséget, hogyan őrizhetik meg az egészségüket.
A tapasztalat amit neked a szomszédod kutyájának a falkavezere mesélt, az egy dolog. Sikeres embereket keress meg, és azokat kérdezd, mert az eredményeik nem hazudnak.

A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van... de ki nem szarja le? :)